Puiuti de Randunici 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
mstela spune:
Luny,tot te zapaceste Muffy,mai?Of,ce nasol...eu ma simt tare bine,ce inseamna o relexare din cand in cand...cu toate ca sunt obosita,parca am alt elan si nu mai iau in seama maraielile Teodorei.
Bubu-harnicutza
Vali,tare as vrea si un baiat,dar asta mi-ar mai trebui acum!!Stai sa-mi revin si eu putin si l-oi face si pe baiet!
Clau,esti super sexy,mami!Cum sa nu zica randunoiul ca esti "buna"!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
a papat si ceva cereale si tot iaurtul, asta ii place clar!! fug la baita/nani si revin.
mi-a lipsit cineva azi...Roxana si nor-mea!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Am avut o tona de musafiri!
Au venit niste amici cu fetita colega de gradi cu Ilinca si apoi m-a sunat sister si i-am chemat si pe ei- in total 6 adulti, 1 copil de 11 ani, unul de 4 jumate, 2 de 3 jumate, 1 de 1 an jumate si Sebul de 9 luni jumate....poate cineva sa faca adunarea?
Checul meu cred ca a fost bun, ca eu am gustat doar o firimitura...
cineva mi-a scris un perete cu carioca, o bucata de mobila din camera Ilincai...dar , in rest, a fost minunat!
Acum am strans toate jucariile, am aerisit, dat cu mopul, culcat Sebul si sper sa o bag in curand si pe Ilinca....
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
luny spune:
kya, m-am conversat la tel cu randunoiul tau..stii in Carol atunci, mi-ai dat un nr de mobil, si era al lui! te sunasem cand am plecat ca nu raspundea Stela..si..surpriza! raspunde un barbat!
luny spune:
vazut, placut, si urmeaza partea 'hard' a pozelor, care-s la Ariel
ariel_7000 spune:
DESTRABALARE PE CINESTE!!!
se zice ca o fotografie valoreaza cat 1000 de cuvinte...asa ca nu mai fac "revista presei"...va las sa trageti singure concluziile!
pup fetele, din umbra, din soare, de peste tot! mi-ati inseninat ziua!!! MAI VLEAUUUUUU!!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Nicoleta spune:
Salut.
Am vazut poze. Ce frumoooooos! Vreau si eu! Simoooooo!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Ce copii frumosi! Ce mamici frumoase!! Vreau si eu la intalneli!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)