Puiuti de Randunici 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am ratat-o pe nicol, deci..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cateva poze, m-a lasat bateria si atat am apucat sa prind:))
http://community.webshots.com/album/568694376ShGRqv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce poze fumoaseeeee! Ursulico, zici ca ai 17 ani Toate sunteti niste frumoase!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

So..bine va regasesc.
Am zis "daca-i bal,bal sa fie" si am stat cu fetele la shueta pana tarziu,incat am ajuns acasa cam pe la 17.
A fost SUPER intalneala!!!In primul rand,locul minunat,tot acolo as mai vrea,apoi, m-am simtit o Duamna,aranjata ca in vremile bune,care iese in oras cu fetele,nu numai cu Tea atarnata in parc si mi-a creat iesirea o stare interioara formidabila,simt cum mi-am reincarcat bateriile si sunt alt om...asa ca,neaparat vleau sa ne mai intalnim,si cu dar si fara bbi..Soacramea s-a descurcat f bine cu Teodora,care a mancat piureul de legume,intr-o ora ce-i drept,dar l-a mancat...apoi,a tinut-o cu biba la gura pana cand a supt 40 ml,tot e ceva..E extraordinara socrela,m-a inteles pe deplin azi,asa incat a promis ca va mai sta cu Tea si pot pleca linistita sa ma simt bine..Dupa atatea ore in care m-am destresat,s-au intarit si tzatzicile,asa incat am si pompat (pentru vremuri grele) si a savurat si Tea putin...

Ilincutza,e mai dulce decat arata in poze si eu nu am auzit nicio prostie de la ea asa cum crede tuchi,Rebe e o dulceata fandosita,Sophie e un bun analist,a stat si a examinat/ascultat pe fiecare,cuminte,printre degustari de obiecte pana a luat-o somnul si nu a mai vrut nik,iar Matei de Vali e un grasun strambacios si tare scump...
De mamici ce sa spun,decat ca sunt super Duamne,care mai de care mai slabutza decat stiam,iar tuchi,chiar pare o pustoaica super dragutza si de gashca,dar asta nu semnifica deloc faptul ca nu ar fi un bun dr,asa ca,insista cu cv-urile tuchi!
Eu paream tristutza probabil fiindca trebuie sa reies mai mult in lume,ca m-am cam salbaticit acasa..
Si,sarna de capucino,tuchi!
Despre celelalte numai lucruri de bine..Mimo e formidabila si nu este deloc asa cum se descrie in poezie!
Cuscra,super tare linkul!Abia astept sa te cunosc si pe tine!La fel pe bubu,liana,pucca si restul mamicilor.
LMA CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI AZI!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Revin cu impresii:

Intalnirile fara copii sunt mai relaxate, asta e clar. Azi a fost foarte bine ca pe Matei l-am mai pasat in bratele fetelor si n-am stat numai cu el in brate. Au vazut si fetele cum e sa cari in brate 10 kg.

Impresia generala a fost ca suntem TINERE si SLABE.

Mi-a parut bine sa le cunosc pe Olgutza si Tuchi, dar si pe Claudia, prietena noastra din umbra, care era pusa la punct cu toate stirile de pe crenguta. Si eu iti zic sa-ti faci curaj sau timp si sa ne anunti din timp in timp ce mai faceti.

Luny -vesela ca de obicei si plina de verva, chiar daca era dupa o noapte de "spectacol"cu Muffy. Pai vezi ca are copilul cu cine semana? N-am primit nr de tel prin PM.

Kya, ma bag la ideea ta de a ne intalni la un film, o bere, ceva...numai noi, fetele.

Stela, ti-a stat foarte bine cu Matei in brate. Trebuie sa mai faci si un baiat. Ce zici?

Sovi, ti-a picat bine sushi ala?

Ariel, ai terminat pizza aia pana la urma?

Tuchi, cred ca ti s-a parut ca Ilinca n-a fost cuminte.

Mimo, super poezie....Faceam si eu odata versuri, dar demult de tot...m-am lasat de sportul asta..

Ursule, sustin ideea lui Bubu...Pustoaico!!!

Clau, ne mai intalnim, ca se pare ca ai nostri copii sunt cuminti la intalniri de-asteacu femei multe care vorbesc non-stop.

Olgutza, voi ati venit special pt intalnire sau ati mai avut si treaba prin Bucuresti? Daca ati venit special..

Claudia, ai inteles, da? Si ne vedem la urmatoarea intalnire

Sper ca n-am uitat pe nimeni...daca e asa, trageti-ma de urechi...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

va anunt oficial, ca de vreo 2 ore mi-a trecut si urma vervei, mi-au iesit si mama cearcanelor de sub anticearcan.. ma pregatesc sa alimentez galagiosul asta cu Iaurt si...ce-o mai fi..poate pune si Arielu pozele pana termin..

Mergi la inceput

Eu am terminat tuate rufele , pe Stef l-am terzit la 7 si i-am dat pilaful cu vitel si ratam iaurtul, ca nu mai e timp de el . Ma duc sa asez hainutele calcate frumos in dulapuri si apoi

Vali, ce frumos ai scris tu, scrisorica luunga! tu n-ai facut poze? ca te-am vazut doar nitel cu ciorapi loz

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Stela, in primul rand felicitari pt. ca ai facut laptic mult si ma bucur tare ca ti-ai incarcat bateriile! ce bine ca te-a inteles socrela, care, de altfel, e tare de "gasca" cum ai mai zis tu! Bravo!

Luny, iar ai intrat in butoi? Nici pe tine nu te-am vazut, ca erai fotograf sef

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Vali, ce frumos ai scris tu, scrisorica luunga! tu n-ai facut poze? ca te-am vazut doar nitel cu ciorapi loz

Bubu, n-am luat aparatul la mine. Sper sa se vada in vreo poza ciorapii mei loz! Au facut poze Luny, Ariel si Ursuleata...

Mergi la inceput

Hai ca m-am destrabalat azi destul cu voi!
ma duc sa ma relaxez cu baietii mei!

si noapte linistita

Mergi la inceput