Puiuti de Randunici 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am ajuns pe la 16:00. Am mai fi stat, dar o vedeam pe Sophie cum adoarme, si am preferat sa faca asta in masina, in drum spre casa. Nu de alta, dar nu am mai fi plecat de acolo pentru inca doua ore, daca adormea in carucior, si cred ca lu' Radu i se termina bateria de la SPV si o data cu ea si rabdarea .

A fost tare tare mumos, pentru mine a fost si prima oara Le-am lasat in continuare la taclale pe Kya, Stela, Ursu, Ariel si Sovi. Si pe...surpriza....NICOL!!! Cu randunoiul infometat .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Poze cand ajung Ariel si Ursu acasa.

De fapt...Luny!!??! Ce pazesti?!?! Odihnita esti doar !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, spune-mi si mie ce marca e faina asta buna, de care zici tu ca trebuie...ca sa nu mai iau 000...eu nu stiu...pls! si unde gasesti?
Pt. ca am facut paine cu faina de la tzara, macinata la moara si mi-a crescut super de tot

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

pana vin pozele ,ia distrati-va putin
http://www.snotr.com/video/1299

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Simo, mi-am facut si un senvis si am stat sa vad filmuletul

Am vazut si pozele Ralucai de la botez, f.frumoase!

...ma duc sa mai calc putin ...

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu zic asa: a fost taaaareee bine sa mai ies din cotidian, singura fara copil atarnat!..imi pare rau ca a trecut prea pepede, am stat putin, dar tipa 'datoria' acasa!..si pe sistemul 'toate se platesc', m-am chinuit 3 ore sa-i dau sa manance din piureul ala, dupa ce nici dimineata nu a vrut decat maxim 6 lingurite de branza cu fructe..e clar, are o perioada fff naspa, in care nimic nu-i convine, nu papa, nu doarme nici ca inainte macar..sper sa treaca repede ca nu mai pot prea mult..
in rest, fetele, dulci ca de obicei, multam de cafea, Cata si inca o data meriti felicitari, d-na dr!! Ilinca m-a topit, e dragalasa,cu o frizura de invidiat si rasfatata, fata mamii, ce sa mai!
Pe Stela, Clau, Raluca, Sovi,Vali si Mimo le-am cunoscut mai demult, m-am bucurat sa le revad!
Iar Olga si Sofia, demult vroiam sa va cunosc,Fofia, cuminte, sociabila si jucausa!!
Si Rebecca a fost cuminte, i-a placut in brate la Mimo, dar cvu ochii numai dupa mami!!
Sovi, infometata si cu pofta de sushi, m-as fi bagat si eu la o portie, dar parca era prea dimineata ptr peste ptr mine! nici tortul cu ananas pe care l-am basculat nu a fost rau deloc!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ca o concluzie: abia astept data viitoare, gasca mai mare sper!!

Mergi la inceput

La multe lunite bebilor aniversati azi!!
am vazut poze frumoase cu Andrei de Butucica si botezul grecoaicei Raluca, super toate!!
uite-ma, olga, sunt fresh bonbon!!..in realitate..
am descarcat, le pun pe webshot si va spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salutare

Am ajuns si noi acasa de la intalneala, dar acum ma duc la mama sa-mi iau fetele si vb mai pe seara.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Ahaaa, deci s-a lasat cu papica si tort cu ananas
Sa va fie de bine, f. frumos ca v-ati intalnit! abia astept urmatoare intalnire de gagici!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput