PCOS (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluangel spune:

buna fetele, ca mai faceti? revin si eu cu o intrebare. la ce doctor ati facut eco transvaginale? stiu ca practic poza e aceeasi, dar m-ar ajuta mult cateva pareri, cel putin la nivel de incredere, avand in vedere ca eu vreau sa o repet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

guadintemultumesc pt explicatii...cam greu pt mine,am inteles si nam inteles.adica pcos se trateaza cu un medicament care se trateaza diabetici?
Da atunci cand mam stimulat aveam ovulatie se vedea la monitorizari.Ovulam,dar eu personal cred ca prob la mine era acesta chlamidia care o am de mult timp.Dr Pana spunea ca de la infectiea asta e posibil sa se formeze lichid in Douglas si de aceea se formeaza chisturile.dansul mia sp ca dupa ce o sa ma tratez de chlamidia o sa facem o punctie sa vedem ce se va intampla cu chistul de 6 cm care este pe OV.st.MARIJAN90am mare incredere in acest dr. stiind ca practica la giulesti si el intalneste fel si fel de gazuri...vom vedea ce va fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

bryny,

Indubitabil chlamidia trebuie tratata inainte de orice. Ai un medic care lucreaza intr-o maternitate mare, tu ai incredere in profesionalismul dansului, el iti cunoaste cazul si sper sa colaborati bine si mai ales sa aveti rezultatul dorit .

In legatura cu PCOS-ul. In primul rand nu se trateaza in sensul de vindeca. Sindromul ovarului polichistic poate cel mult fi tinut sub control, dar nu se vindeca. Il ai toata viata.
Si da, in schema de tratament a PCOS intra in f multe cazuri metforminul care este un antidiabetic oral pt scaderea rezistentei la insulina care este cauza in PCOS.

De asta intrebarea noastra a fost ai sindromul ovarelor polichistice sau ai doar ovare polichistice. Pt ca ovarele polichistice care au alta cauza au si alt tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ma refeream la luminisul fiecareia.
Al meu abia dupa ce imi fac analizele voi afla cam pe unde este si cat de repede si usor voi ajunge la el ... asta intr-o nota optimista.
Va doresc multa, multa putere si vointa si sa jungeti cat mai repede la luminis.
Eu voi reveni aici dupa ce vin de la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ursoaica,

Nota asta optimista este esentiala.
Sunt atatea momente grele in lupta cu PCOS incat mentinerea unei atitudini pozitive, optimiste este absolut esentiala.

Eu sper sa vi cu vesti f bune de la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

gudinteeu nu stiu nici macar ce fel de chisturi am stiu ca si astea sunt de mai multe feluri.imi aduc aminte ca dupa ce mam operat a2 oara prof.RONELL de la med life a intrebato pe doctora Gherasie unde este rezultatul la operatie din cate am inteles era un fel de analiza luata de la operatie si dansa ma intreba pe mine nu tiam dat rezultatul si eu iam spus ca mia dat doar iesirea din spital era f mirata atunci profu ia sp f nervos de fata cu mine ainceput sa tipe la dansa cum e posibil asa ceva si dansa continua sa ma intrebe pe mine sigur nu tiam dat rezultatul operatiei simi spunea (asta dupa o luna de la operatie si iam dat atunci acum 2 ani 10mil)dar eu nu va mai recunosc cand vam operat??vati schimat culoarea la par ca eu nu va mai tin minte...Deci eu nu stiu absolut nimic in toti acesti ani ce fel de chisturi am sau daca am pcso,am citit doar pe diferite rezultate de la eco ovare polichistice...deci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Buna dimineata,
bryny pana nu stii care e natura chisturilor e greu sa te lupti cu ele. Cred ca ar fi bine sa mergi la un endocrinolog sa lamuriti daca e sau nu pcos. Ce analize hormonale ai facut?
Astia sunt dr., ce sa facem, forumul e plin de povesti din astea.
bluangel, cred ca ai primi mai multe raspunsuri la subiectul cu fetele aspirante, multe dintre ele fac monitorizari. Eu faceam de obicei la ginecologul la care mergeam. N-as putea sa recomand pe nimeni. De ex. la Denisa Protopopescu la care am mers eu o perioada inteleg ca se asteapta si cateva luni. Magda Petrache mai este buna ecografista, am mers eu in sarcina la ea, dar e si ea foarte aglomerata, la medicover nici macar nu mai primeste paciente noi. Poate o prinzi la Polizu sau Euroclinic.
Ursoaica, bafta.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sprijina visul unor oameni de a deveni parinti

Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluangel spune:

multumesc frumos pentru raspuns, psj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

bryny mi-ar placea sa vb mai multe despre Dr. Pana.
Lasa-mi daca vrei pe PM ID-ul tau de messenger.Tu vad ca nu ai Pm-ul activat.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna pentru toate fetele,
Am intrat sa va salut, sa le urez bun venit bryny si andreeeanogy si sa va spun ca eu sunt tot in asteptarea unui CM natural.
Multa sanatate si
Gudinde

Mergi la inceput