Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (224)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxali spune:
Bun fetelor!
Am de recuperat vreo 2 capitole...de fapt mai mereu in recuperarari sant
Noi in principiu santem ok...fotbalistul junior cu muci
si binenteles ca a pasat si la dulcetica ceva
Cu munca chiar e nasol de tot ...off Andries cat te inteleg ,dar nici acasa nu as rezista...adik numai casa si copii
Avertismentul cum de l-ai luat??
Papanash la nasit nu m-am bagat ca eram disponibila doar in august doar![]()
Rox unde ai fost plecata??Ce ai cumparat?...curioasa rauuuu
Alinus spor la treaba![]()
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
betty78 spune:
Cecilia La multi ani papanasului Cristian Matei!!! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Isabeluta la multi ani puiului sarbatorit azi!
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
Roxana, Sabina, Ana, Gabriela, Erina, Celia multumim de complimente! 
Slippersule, uite link la pozele de la gradinita. Despre astea e vorba.
Erina, am vazut pozele cu Fetita-galbena-ca-o-papadie si scumpa foc si nu am putut sa nu remarc aglomeratia din supermarchetul ala...in plina criza financiara...hmmm...
Celia, Sabina, daca Tudor spune "ao (pt. alo),da...pa-pa" se considera cuvinte legate?
Felicitari vorbaretei de la Iasi!
Felicitari si compozitoarei Sofia si graficianei Alex (sau e deja pictorita?)!
Si ca mi-am amintit de o alta vorbareata si de mamica ei...Luuuuuuuuuuuuuuy! Iar ai musafiri?
Sim , iar ai dormit 4 ore cu Stefan?
Mai, ce-o mai fi cu Adimercedes?
Maruntescu are oaspeti, am inteles...si e rasfatata cu ecler!
Eu azi am bucatarit. Nu am facut-o cam de multisor: salata de vinete cu maioneza pe care deja am dat-o gata, ardei umpluti si o prajitura Televizor, ca-mi ceruse sotul prajitura. Cica de mult nu i-am mai facut! (Adica de pe 8 octombrie, de la ziua lui Tudor!
)
Aaa, si azi dimineata am gasit primul colt de masea la Tudor!
Acum va zic somn usor, ne mai 'citim' maine!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
diwana spune:
Buna seara. De citit am citit tot, dar nu-mi dati totusi extemporal ![]()
Pana nu uit. Roxana intrebai de aeroport pt. Alex.
Mai, mai de la ponei direct la avione
. Nu stiu ce fel de aeroport isi doreste atomica, poate te ajuta "Quelle".
1. www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fNzcyMzEmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1zZXQrYXZpb24rc3VwZXJwbGF5JmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-77231/index.html#" target="_blank">Set avion Is 2 poze, in cea de-a doua apare si avionul
2. www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fNzcwMzUmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1hZXJvcG9ydCZmaF9yZWZ2aWV3PXNlYXJjaA==//m-77035/index.html#" target="_blank">Aeroport Asta-i scump tare
. Are turn de control, platforma de supraveghere, avion cu gangway, masina pt. bagaje si 5 figurine
3. www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fNzcyNjQmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1hdmlvbitjYXJnbyZmaF9yZWZ2aWV3PXNlYXJjaA==//m-77264/index.html#" target="_blank">Avion cargo. Asta-i oleaca mai ieftin, dar are si mai putine accesorii.
Acuma nu stiu daca 2 si 3 ti le construiesti tu (vaz ca firma e Lego). Sper ca nu, la ce scoruri au 
Scuze ca-s asa mari linkurile, nu stiu sa inlocuiesc tot carnatul ala cu un cuvant.
Au multe jucarii faine astia in catalog, numai ca pe site te cam ia cu durere de cap sa le vezi.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
betty78 spune:
Yaia acum am vazut si eu micul delfinas! Se vede ca ii place apa tare mult. Eu i-am intrerupt lui Mario lectia de inot si imi dau seama ca am facut-o din comoditate. O sa il reprogramez cat de curand
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
diwana spune:
Am vazut multe poze frumoase cu personaje 
Yaya, foarte dragut delfinasul. Cum este sa inoate sub apa? Nu inghite apa, nu-i e frica?
Erina, Daria e foarte frumoasa si eleganta 
Andries, relaxare totala in Cipru 
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Matei 
sim_stoian spune:
Yaia, n-am dormit, as fi vrut eu. Am facut de papa: ciorbita de perisoare, penne cu somon si placintuta cu mere.
Bernix, i-am luat niste sosete antiderapante lui Stefan in prima faza. In a doua faza...am mochetat holul...
Rox, sa iti fie de bine shoppingul. Lasa ca nu e nici o tragedie, ma descurc eu cumva sa imi ia cineva de la C&A. Am niste prieteni care se duc la Viena de revelion, asa ca o sa ii rog pe ei.
Sunt rupta de oboseala, asa ca ma bag la nani dar nu inainte de a va da un link spre cateva poze. Ne-a placut foarte mult, Stefan nu se mai dadea dus de acolo. Noapte buna!
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Sim, am vazut pozele. Intr-adevar foarte frumos. Unde ati fost? De Stefan nu mai am ce sa zic. E super dulce. Imi place mult.
diwana spune:
Papanash
Super. Initial n-am stiut ce se intampla, fiindca oricum pagina mea era latita pana pe hol, si acum era si o postare care nu se mai termina. Acum imi pica fisa ca se poate sa fie din cauza linkurilor mele. Sorrrrrryyyyyy 
papanash spune:
diwana, te invat eu cum sa pui link, da'promiti ca inveti repede ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !