fiv la cluj 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

enni, frumoasa semnatura
am sunat ieri la o prietena de a mea din oradea e gravi si ea in 25 de saptamani ca tine imediat 26, inseamna ca ati facut deodata fiv ul,si ea a reusit la al 2 lea si va avea o fetita,ne am cunoscut in spital eram si eu internata in perioada aceea si stau si ma gandesc ca poate ne am vazut si noi pe acolo .tu ai stat internata dupa embriotransfer? dimineata eram si eu pe holuri jos zilnic la ecograf, ametita ca aveam dureri groaznice de la sarcina extrauterina..cine stie poate chiar ne am vazut pe acolo..
uratica,cum te simti?
mara
fetelor un sfarsit de sapt placut..
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!!
deci..nu am mai facut perfuzia azi..iau o pauza ptr ca intr-adevar sunt ffff strong draciile astea de antibiotice!!trebuie sa fac intai o cura serioasa cu iaurturi,lactate..altfel imi fac si stomacul prastie!!ma doare de mor..
insa sunt ok! astept insa cu nerabdare sarbatorile..deja am inceput sa iau cadouri..insa ce e mai naspa..ca nu ma pot abtine sa nu le dau inainte!!!iar apoi iau altele ptr ca mi-e rusine sa nu le dau nimic de mos neculai sau mos craciun...dar asta e!!
ma axex acum pe sarbatori ca sa uit ca am de asteptat ptr proiectul bebe!!
astept cu tot sufletul sa ne gravidim cu toatele in februarie!!!si apoi sa invatam din expeeienta lui enni,moni,jovanna..ptr ca fiind mai smechere ne-au luat-o inainte!!!
multi la toate fetele si un weekend cat mai placut!!mai ales ca e prelungit(liber luni)!
si..aveti grija cu cine votati!!!!

Mergi la inceput

uratica, eu nu voi vota deloc si nici nu am votat vreo data,consider ca toti sunt la fel si nici n am beneficiat vreo data de ceva in romania, cred ca mai degraba in franta am avut mai multe facilitati.
asa ca voi incerca sa ma integrez intru totul in franta. in tara noastra toate merg intr un singur sens adica tot rau e. eu ma abtin..
nu mi incarc memoria cu asa ceva, asa ca merg la o partida de poker.
weekend placut si distractie...pupici...

Mergi la inceput

aa.. si apropo ai grija de tine cu antibioticele astea nu i de joaca , e nasol pt stomacel alimenteaza te cum trebuie..
si...eu votez pt bebei multi..

Mergi la inceput

brunadria..credeam ca numai eu traiesc cu conceptia asta!!!ca toti sunt la fel!!!eu am fost o singura data la vot..cand am implinit 18 ani!!mi se parea o chestie super tare!!!insa..cand am vazut cum stau treburile..m-am lasat pagubasa!asa ca..nici eu nu merg la vot!
cat despre stabilirea in alta tara..eu una nu as putea...nu am rezistat in nici o tara mai mult de 2 saptamani!aici ma simt cel mai bine!!insa..toata stima ptr cei ca tine!!esti fff tare de poti face lucrul asta!!!ai o tarie de fier!!!si sincer mi-as dori si eu sa fac lucrul asta!doar ptr a le demonstra celor de la noi faptul ca conditiile de la noi din tara sunt jalnice din toate pctele de vedere!!!ar trebui dat un semnal de alarma astfel-desi ii doare pe toti exact in!!!insa..asta e!!
mai bine lasam politica ptr altii..si noi sa ne gandim exact cum ai spus-doar la bebei!!!!!asa ca ma alatur de tine in campanie!!!votez ptr multi multi multi multi!!!
ptr toate fetele..si un weekend placut!!
iar ref la antibiotice..ma dispera..dar bag in mine ca sparta!!!numai ca nu se lipeste nica' de mine!!!si ma dispera lumea!!ca toti imi zic- Doamne ce slaba esti!!!..mor cand aud chestia asta, mai ales ca numai eu stiu cat incerc sa ma ingras!!ma indop non stop!!totusi am ajuns la 49 de kg..si sunt fff happy!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

brunadria eu nu am fost internata deloc, dupa embriotransfer am stat 3 ore intr-un salon la etajul 2 parca (nu mai stiu exact daca 2 sau 1, dar cred ca 2 totusi), dupa care am plecat acasa. Se poate sa ne fi vazut, nu stiu ce sa zic, dar banuiesc ca tu asteptai pe hol la cabinetul lui Stamatian, iar eu la dr. Micu si sunt pe holuri diferite. Dar orice e posibil, m-am mai plimbat si eu pe-acolo, n-am stat lipita de usa dr.-ului Micu. Tot a doua zi am fost prezenta pe-acolo in perioada 10 - 19 iunie. Eu sunt blonda cu parul lung, am tot incercat sa pun niste poze aici, insa nu stiu cum. Am contactat si administratorul site-ului sa ma ajute, dar n-am primit nici un raspuns. Stiti voi fetelor careva cum se face?

tuturor

Eni 25+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

enni eu habar n am cum se face cu pozele,
ce mai faceti fetelor?
nici o miscare pe aici...

Mergi la inceput

bune fetele!!!ce mai faceti? v-au papat vampirii aseara ptr a nu ati fost la vot???
cam slabuta activitatea pe aici..deci se pare ca ne tinem de cuvant!!!ne relaxam,ne linistim,cu alte cuvinte..ne pregatim in forta de bebe!!!
eu ieri am avut musafiri..de asta nu mi-am facut aparitia..si imi cer scuze!!dar m-a vizitat nepotelul meu-are numai 4 luni si e frumos foc!!!si..daca va vine sa credeti-STA DEJA IN PICIOARE!!nu mi-a venit sa cred!de mic vroia sa il tii numai cu fata la lume..si nu culcat, ca urla de mama mama!!!am fost cu el sa ne plimbam..si..am fff tantosa ptr ca lumea zicea ca e al meu si sa-mi traiasca!!adevarul e ca seamana mai mult inspre neamul nostru..e micut,brunetel cu ochii albastri..frumos foc!!n-am mai putut sa ma dezlipesc de el!!!
deci fetele de-abia astept sa treaca timpul si sa am si eu o minune de-asta in brate!!!
dar voi..ce mai facurati?sunteti bine??brunadria..te-am lasat singurica pe aici..promit ca nu o sa mai fac!!!
mara..tu pe unde umbli fata mea??eiiii..asa e..profiti de weekendul asta prelungit!!!
madutz...sper sa te distrezi de minune si nu uita de proiectul bebe-da-i bataie la !!!poate vii cu vreun personaj din telenovelevreun luis armando..miguel..jose....bafta!!!
enni..nici eu nu stiu cum se pun pozele..insa o sa incerc..daca descopar, te anunt!!si..ce-ti mai fac voinicii?
jovanna..tu se pare ca ne tii in suspans..nu vrei sa ne mai dezvalui nimic din meseria de viitoare mamica!!pupici ptr piticut!!
moni..tu cum te mai simti??ce-ti fac bebicii?
uff..fetele de-abia astept si eu sa ma bucur de toate astea!!!dar mai e putin!!la anul sigur vom fi mamici cu toatele!!!
multi, o saptamana usoara si la maxim!!!

Mergi la inceput

saluare, fetelor ce mai faceti?
uratica nu te stresa cu operatia asta, ai sa vezi ca o sa treaca si o sa fie bine, numai sa ai rabdare ..trebuie sa avem rabdare..
ce ai decis , cand te programezi la operatie?
eu mai am o saptamana si plec in franta..abia astept.

Mergi la inceput

buna fata frumoasa!ce bine ca ai mai dat pe-aici..
ref la operatie..nu hotarasc nimic pana nu vorbesc cu dr micu!azi presupun ca au avut si ei liber..nu am incercat sa sun..dar sun miercuri si cand zice el..atunci ma duc!!era mai bine sa fi asteptat pana prin februarie..insa nu cred ca mai am rabdare sa astept pana atunci!asa ca..daca dr micu ma programeaza mai devreme..ma duc sa ma operez!!ptr ca am tot citit pe forum..l-am intors pe dos!si se pare ca dupa operatia clasica nu ai voie bebe decat dupa 6 luni!sper totusi sa nu fie asa!!
ma bucur insa ca... desi in urma operatiei mi-au venit mai devreme rusii cu o saptamana,nu am avut probleme cu ovulatia!macar atat!asa ca..astept sa vad ce zice dr micu..sa ii spun si de perfuziile cu antibiotic daca e ok..si anticonceptionalele..sa-mi zica parerea lui..si o sa fac intocmai!
oricum sunt optimista in continuare!!insa incep sa imi pierd rabdarea!!!mai ales ca ii vad pe toti in jur ca se duc la munca..ca vorbesc cu colegii..
sincer eu una am rezistat cu stoicism pana acum!!!nu stiu cum, dar am facut-o si pe asta!!asa ca..nu am incotro si trebuie sa am rabdare!!!ptr ca ma stiu!!si nu vreau sa ma duc la munca!!!altfel o sa incep iar sa ma agit, sa ma ocup de alte cele..si nu mai vreau sa aman proiectul bebe!!
ei...dar o sa treaca toate si o sa am si eu un purandel!!!macar unul!
si..ce bine e de tine!!macar asa,calatorind mereu..mai uiti!trece timpul altfel..si..o sa petreci sarbatorile in franta?parca ziceai ca vine iubitul tau in romania..sau am retinut eu aiurea?..tu cum mai esti??faci fiv in franta sau in romania pana la urma?sau in functie de ceea ce iti zic in franta te hotarasti?
oricum, o sa incerc si eu sa ma mobilizez si sa ma bucur de sarbatori asa cum trebuie!!iar de la anul sa incep cu dreptul!!
te-am pupat fata frumoasa!ai grija de tine!!!
fetele..mara,madutz,enni,jovanna,moni..pupici multi la toate!

Mergi la inceput