fiv la cluj 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mara dar acid folic ai luat la celelalte fiv uri sau iei? am inteles ca alte fete iau , mie nu mi a recomandat nimeni, o sa iau si eu ceva vitamine dar in ianuarie ca asa e fac pofta de mancare, hihi cred ca gravi o sa ne facem enorme, dar asta e o sa slabim noi dupa desi cred ca o sa fie tare greu...
dupa 10 dec ma apuc si eu de analize , am de facut tare multe sper sa mi iasa bine. tu cum faci iti repeti analizele sau le ia in calcul pe cele care le ai facute.
saptamana viitoare aflam daca prietena de la tarnaveni e gravi..
pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Nici eu nu am luat acid folic pina acum, o sa incerc sa maninc multa sfecla rosie in perioada asta sub forma de salate, contine mult acid folic. Si apoi o sa iau dupa ce ramin gravida . pai cred si eu ca o sa ne facem cit elefanteii dupa ce ne gravidim da nu conteaza ca slabim noi dupa aia, important e sa ne gravidim. Eu nu mai am rabdare, abia astept sa incep, m-am molipsit de la uratica . o sa imi refac doar analizele hormonale, cele de zilele 2-5, restul cred ca nu mai trebuie, nu le-am facut nici pt al doilea fiv. Ma gindesc totusi sa imi mai fac si un examen de secretie prin ianuarie sa nu am vreo surpriza.

Mergi la inceput

Prietena din tirnaveni e deja graviduta, eu asa cred O asteptam pe forum sa ne povesteasca cum a fost

Mergi la inceput

lasa ca ne gravidim sigur la anul si o sa fie bine , am o presimtire ca o sa fac si eu la cluj cu tine, tu pe cand incepi trat. aproximativ ? dupa calculele mele eu ar trebui ori pe 17 ianuarie, ori pe 14 feb. cu aproximatie. o sa mananc si eu sfecla ca mi place f mult.nici eu nu mai am rabdare abia astept sa incep. sper sa mi ia in calcul analizele din franta.dar ramanem cu capul sus si optimiste la urma urmei o sa fim niste mamici fericite..
pupici...

Mergi la inceput

Eu ar trebui sa incep inhibarea prin 20-21 februarie. Asta in cazul in care nu mi se deregleaza ciclul .Sper insa ca nu ca de vreo 2 ani imi vine la fix. hai ca nu mai avem mult

Mergi la inceput

asa e nu mai e mult... nu stiu ce face prietena din tarnaveni i am zis sa intre pe forum sa ne povesteasca, saptamana viitoare la sfarsit face testul, ii doresc sa reuseasca ca e si ea in aceeasi oala cu noi, si ea isi doreste acest bebe la fel de mult ca noi..
anul viitor o sa fie plin de mamici cu bebici aici pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

pai asa mai da!!!
foarte optimiste fetele mele si fff nerabdatoare!!
va rog sa-mi scuzati absenta..dar am fost sa-mi fac prima serie de perfuzii cu antibiotic..si mi-a fost ff rau dupa..oricum nici nu a reusit sa mi-o faca pe toata ptr ca lesinam acolo..asa ca dupa,mi-a dat doftorita o pastiluta si am adormit bustean..de-abia acum am adormit..
uff..nu mai am rabdare!!insa promit ca voi face tot ce pot de data asta ptr a da nastere proiectului bebe!
si..am vazut ca va "intretineti" cu vitamine si alte cele..dar exact cum a zis si brunadria..nici mie nu mi-a recomandat nimeni nimic..desi cred ca ar fi trebuit..la mine e cam aiurea ca am o usoara anemie..desi sper ca acum s-a rezolvat!am luat-o pe urmele marei-iaurturi,fructe,legume..etc.. oricum citisem undeva ca nu e bine sa iei si una si alta..nu stiu daca mai gasesc studiul americanilor..insa ziceau ca e bine atunci cand incepi un fiv,sa nu iei si pastile-injectii(sau ce trebuie-voi stiti mai bine!)si naturiste! a zis ca oricat sunt de naturale-ele pot sa dauneze, iar fiv-ul sa dea gres..
si nu ma mai joc!!si eu vreau sa ma gravidesc odata cu voi!!!si nu-mi ies calculele la fel!!imi da cu rest!!..ptr ca eu 2 luni treb sa iau anticonceptionale-dec si ian..iar in februarie treb sa fac operatia..dupa care incerc sa ma gravidesc natural 3 luni(sper ca nu 6!!avand in ved ca e operatie clasica)-si sper totusi sa reusesc!!ptr ca nu vreau sa fac fiv singurica!! deci..de-abia prin mai as incepe analizele ptr fiv si in iunie s-ar concretiza!!offffff..nu mai am rabdare!!!si sper sa nu trebuiasca sa astept pana in iunie, ca bolunzesc!!!!asa ca..o sa-i dau bataie in alea 3 luni!!!trebuie sa-mi iasa, ca sa ne gravidim toate de-odata!!!!de-abia astept!!ma si gandesc la saracul copil..cred ca nu va mai ave aer sa respire, cat o sa-l dragalesc!!hihi!
madutz..maine iti iei zborul..bafta multa la proiectul bebe!si tine cont ca vei avea un bagajel in plus-in burtica!!!distractie placuta si un concediu pe cinste!!!!
garvidutele, voi ce faceti??ce va fac nazdravanii???
ups!de-abia acum vazui cat e ceasul!!!sper ca nu v-am trezit!!!o sa ies in varful picioarelor de aici ca sa nu va stric somnicul-sa va trezesc!!
ps-uitasem!!brunadria-azi sau mai bine zis ieri, mi-a stat gandul numai la masajul tau!!hmmm..ce bine trebuie sa fie!!!si binenteles ca atunci cand esti graviduta e indicat sa faci masaj si sa-ti stea si toata lumea la picioare!!!
toate fetele si somn usor in continuare...

Mergi la inceput

neata fetelor,
ce matinala esti uratica,lasa ca trece si perioada asta de asteptare , stiu ca e greu si eu astept de 6 luni si iaca aproape au trecut. eu zic sa le faci toate in ordine cu calm, doar stii si tu ca tu ne ai dat reteta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Nu stiu ce a fost azi noapte dar n-am putut sa dorm deloc. Sunt treaza de la ora 2, uratica daca stiam ca esti pe-aici veneam si eu sa ne tinem de urat reciproc. Sper la noapte sa fie mai bine.

maddutz distractie placuta si sa vii cu daca se poate.

uratica nu te necaji, timpul trece repede, si daca cumva nu iese natural, sa stii ca si eu am facut fiv in perioada mai-iunie, sunt luni cu noroc, asa ca sigur iese atunci.

jovana pe unde esti??

brunadria, mara72

De fapt toate fetele.

Eni 25+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata fetele!de fapt..mai e dimineata acum??scuze..!dar nu am putut sa dorm..si abia acum m-am trezit!!enni daca stiam ca esti treza la ora aia..ne omoram si noi timpul !
uff..stiu ca trebuie sa fiu un pic mai cumpatata si sa am rabdare..insa nu stiu..am sentimentul ca voi reusi!!simt ca la anul o sa ma gravidesc!!de asta sunt atat de nerabdatoare!!si sunt sigura ca ne vom gravidi cu toatele anul viitor!!de regula intuitia si feelingul meu nu ma inseala!!!stiu ca anul care vine va fi cel norocos ptr noi!!insa ma omoara asteptarea asta uneori..but..don't worry - "I will survive"!!
sper insa din tot sufletul ca madutz sa reuseasca anul asta!!sa fie anul ei norocos!!asa cum anul viitor va fi al nostru!!de-abia astept sa vad si eu ptr prima data in viata mea un test cu 2 liniute!
ei...mai gravidutelor..va pup si pe voi,pe toate si faceti loc la odisee, ca va urmam!!!!cat de curand!!mai e un pic!!!pazea,ca venim!!

Mergi la inceput