Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenada spune:
Salutare fetelor,
Eu nu sunt asa de vesela ca voi, pentru ca am petrecut weekend-ul in spital.
Sambata am avut niste contractii puternice cu dureri de spate si de ovare, care nu au cedat nici nu no-spa si nici cu gynipral. Asa ca m-am speriat ingrozitor si si am fugit la spital, la doc de garda pentru ca doctorita mea nu era. M-a consultat, colul este bine dar nu i-a placut cum se intarea burtica si nici durerile de spate. Mi-a luat si temperatura si aveam 37.4, asa ca a decis sa ma opreasca in spital. Mi-a facut eco si m-a linistit ca bebe este bine. Mi-au recoltat pentru analize, m-au trecut pe perfuzii si antibiotice. Acuma sunt mai bine, si pot veni sa dorm acasa, insa o sa merg zilnic pentru perfuzii. Sper ca atatea medicamente sa nu-i faca rau lui bebe
, mai ales ca eu am mai luat antibiotice pentru o infectie urinara acum 2 saptamani.
Va pup 
carmenada spune:
LEELOO CASA DE PIATRA sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de bebic 
Carmen 18+
iza79 spune:
Sanatate multa Carmen si las ca o sa fie bebita cuminte si o sa te simti si tu bine dupa tratament. Si eu am stat 6 zile in spital, dar am preferat sa fim in siguranta decat acasa cu 1000 de ganduri negre.
Iti mai dau si acum antibiotic sau am inteles gresit? pt ce?
Stai cumintica si sanatate multaaa
25+ 
OlgaTarziu spune:
Buna fetelor.
Azi suntem tristi, si sotul si eu. Cel mai bun prieten de-al nostru din tara a murit in explozia de la Petrila. Plangem ca doi copii si nu ne putem opri. El a intrat ca sa-i salveze pe altii.... Avea 41 de ani. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui!

Nu mai suntem intregi.
Rugati-va si voi pt sufletul lui, pt sotia si fetita lui.
Este Trandafir Visan. Cam asta s-a intamplat
http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-11-17&id=245594
iza79 spune:
Dumnezeu sa-l ierte si sa aiba grija de familia lui 
Am vazut si noi la tv, e de neimaginat ce se poate intampla...

Multa putere si voua si familiei 
25+ 
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 V-am intrebat mai demult despe cat ati luat in greutate pana acum. Eu am luat cam 1,2kg si nu stiu cat de putin inseamna. Dr. zice ca BB e bine insa... toata lumea imi spune ca e prea putin si ca nu mi se vede sarcina. Acum la 18 saptamani, daca am o bluzita mulata, se vede ceva... zic eu! Dar lumea... Este greutatea sau "vizibilitatea" burticii un indicator serios al CALITATII sarcinii? |
Nici la mine - tot 18 saptamani- nu se vede dacat, exact cum zici si tu port ceva mulat, cu toate ca eu am vreo 3 kg in plus. Daca doctorul zice ca totul este ok si ca bebe se dezvolta asa cum trebuie, nu ai motive sa te ingrijorezi indiferent ce zice lumea. Si, daca poti, incearca sa nu mai asculti ce zice lumea
, mai ales ca de acum o curga sfaturi din toate partile, ci doar ce zice doctorul tau.
carmenada spune:
| citat din mesajul lui iza79 Sanatate multa Carmen si las ca o sa fie bebita cuminte si o sa te simti si tu bine dupa tratament. Si eu am stat 6 zile in spital, dar am preferat sa fim in siguranta decat acasa cu 1000 de ganduri negre. Iti mai dau si acum antibiotic sau am inteles gresit? pt ce? Stai cumintica si sanatate multaaa ![]() 25+ ![]() |
Merci pentru incurajari, acum m-am linistit dar am fost tare speriata, si ma bucur ca m-am dus la spital. Acum 2 saptamani am luat antibiotic, pentru o infectie cu E coli, si ieri doctorita de grada mi-a spus ca este posibil sa fi revenit si de asta sa am din nou contractii. Cand a vazut ca am si febra si o durere de spate pe care ea a interpreta-o ca de rinichi, mi-a zis ca este bine sa iau antibiotic de ieri, chiar daca urocultura va fi gata abia luni. Si culmea ca dupa antibiotic au disparut si contractiile si febra, deci cred ca a avut dreptate. Dar oricum sunt putin stresata cu atatea medicamente.
carmenada spune:
| citat din mesajul lui OlgaTarziu Buna fetelor. Azi suntem tristi, si sotul si eu. Cel mai bun prieten de-al nostru din tara a murit in explozia de la Petrila. Plangem ca doi copii si nu ne putem opri. El a intrat ca sa-i salveze pe altii.... Avea 41 de ani. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu mai suntem intregi.Rugati-va si voi pt sufletul lui, pt sotia si fetita lui. Este Trandafir Visan. Cam asta s-a intamplat http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-11-17&id=245594 |
O Doamne ce tragedie!
Sa le dea DD putere fetitei si sotiei sa treaca peste nenorocirea asta, si sa poata merge mai departe. Si voua la fel!
Dumezeu sa-l aiba in paza
iza79 spune:
Carmen, eu inainte de sarcina nu imi inchipuiam vreodata ca o sa iau cate medicamente am luat. luam la un moment dat 11 pe zi. am luat mult utrogestan si no-spa mereu, si asperten un pic nus de ce exact,si gynipral cam 1 sapt si magneziu si vitamine....Am avut mereu probleme(sangerari) si cred ca le-au luat pe ghicite sa descopere cauza(am fost la mai multi dr)...a si injectii si perfuzii...in fine important e ca a ajuns pana aici si sa fim sanatosi in continuare.
va las fetele, ca iau diazepam(pe asta uitasem sa-l mentionez)
si ma cam trimite la somnic. pupici
25+ 
novus spune:
Olgatarziu, intr-adevar s-a intamplat o tragedie la Petrila !!!

chiar povesteam intr-o zi cu o colega de birou al carei sot a fost miner si imi spunea cum statea cu spaima in suflet zi de zi pana iesea din nou sotul afara din ''sut''!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !!!
23+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3