Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia_30 spune:
Fetele,venim de la ecograf.Baiatului meu i-a crescut pasarica.Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.I-am spus medicului meu ca daca data viitore imi ia fetita ,fac scandal.Imi vine sa urlu de fericire.Doamne cat imi doream o fetita!
iulia
17+
Alex
Ilinca_M. spune:
Iulia30, deci la 17 saptamani ti-a zis deja ca e fetita? Uraaa, inseamna si mie imi va spune poimaine, voi avea 18 sapt. si cateva zile!
Nu de alta, dar trebuie sa pregatim nume
. Apropo de fetele carora le place nick/name-ul meu, Ilinca e cel de-al doilea prenume al meu (asa a chemat-o pe bunica) si pana am terminat facultatea mi-a displacut total prenumele asta (in copilarie mi-era rusine si ciuda cand mi-l citeau profesorii din catalog). Acum imi place tare mult si chiar l-am propus daca vom avea fetitza, dar sotului meu nu-i place si pace buna, nu avem ce discuta![]()
Iar M sa stiti ca mi l-am pus de la cainele meu Manu zis Manole, atata il iubesc, ca o nebuna
. Ca am vazut ca si unele dintre voi aveti catei, cred ca majoritatea viitoarelor mamici ii indragim. Bine, al meu nu e catel ca e ditamai matahala de 60 de kile (avea 70 dar e la regim de 2 ani
) si e cel mai calm, bland si afectuos molosoid, abia astept sa fie prietenul cel mai bun al copilului meu!!
inapreda spune:
Rodica, multumesc pentru incurajari! 
Fetelor voi toate l-ati simtit pe bebe pina acum? Mai este cineva care are 20 sapt si inca nu l-a simtit pe bebe??
20+
poate e...baietel!
Poze
silvia4 spune:
Iulia, ma bucut tare mult pentru tine! Daca iti doreai fetiza imi dau seama ce impact a avut vestea pe care ti-a dat-o medicul!
Ilinca, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si bebele tau sa vina pe lume la termen, sanatos si voinic!
Silvia
21+ 
Monnvas spune:
Leeloo, am primit, multumesc. Eu urmaresc "din umbra" forumul cu nasterea in apa. Stiu ca ar trebui sa ma hotarasc odata, intr-o saptamana-doua o sa ma decid ce fac. E ciudat ca imi doresc sa nasc in apa, desi eu nu stiu sa inot si uneori mai fac cate un atac de panica in cada cand se strange prea multa apa. Multumesc si... succes la facultate si casa de piatra!
Ina, eu am o prietena in 19s si inca nu l-a simtit pe bebe. Deci nu esti foarte decalata. Mai am alta prietena care la 20s l-a simtit prima data. Nu te speria, fii atenta la burtica si incet-incet o sa incepi sa deosebesti zgomotele si miscarile. Nu-i tarziu.
Maria, am iesit foarte repede de pe mess de dimineata ca ma grabea sefa cu ceva. N-am apucat sa iti zic ca esti o profa buna si cred ca o sa ii placa si Cassandrei sa faceti teme impreuna. 
Va 
Monik
24+ 
CASA LU' BEBE
Ilinca_M. spune:
Monnvas, nici eu tare nu stiu sa inot, dar nasterea sub apa mi se pare fascinanta! Am urmarit multe documentare pe tema asta, aveau o multime de argumente pro (foarte bine intemeiate), copilasii pareau ca se simt foarte bine (e uluitor sa-i vezi incepand sa inoate direct din pantecul mamei!) iar femeia avea dureri f. mici sau chiar deloc...
Cand i-am povestit mamei mele cat mi-ar placea sa nasc asa si-a facut 10 cruci, tot nu-i venea sa creada ca se poate asa ceva![]()
Din pacate Brasovul e mult prea departe de mine asa ca o sa ma multumesc cu...metoda clasica![]()
georgiana310 spune:
eu in seara asta am avut niste dureri de spate ingrozitoare!!!
Am avut senzatia ca paralizez...
Voi ati patit asa ceva?!
18+
gia
millie spune:
buna!Ilinca bine ai venit!Dyana ar fi bine daca sora ta ne-ar putea ajuta cu unele raspunsuri dupa ce nastem
Iulia felicitari pt pasarica
si eu am fost la eco tocmai in ideea in a nu fi crescut puta
ami doresc tare mult sa ramana fetita.Inapreda eu sunt la prima sarcina si l-am simtit pe bebe la 20 de saptamani asa ca stai linistita o sa miste in orice moment
monica
24+
millie spune:
Georgiana eu o patesc destul de des cu durerea de spate ,stau la servici 8 ore pe scaun si de multe ori simt ca ami intepeneste spatele
monica
24+
Ilinca_M. spune:
Ce bine ca m-au mai linistit si pe mine raspunsurile voastre, eu eram usor ingrijorata ca nu simt nimic (de fapt nu stiu ce ar trebui sa simt!!) la 18 saptamani. Dar am citit chiar aici pe forum parerea unui ginecolog care spunea ca foarte rar se simt miscari inainte de 20 s, iar la prima sarcina e posibil si mai tarziu.
Ce chestie, mie cam intre 7 si 14 saptamani mi se facea un soooomn de pe la ora 20.30, cel tarziu 21...ma retrageam la nani de-odata cu gainile, de fapt aveam o stare de somnolenta mai toata ziua.
Si de cateva zile bantui pe net pana pe la 12 noaptea![]()