Clubul moldovencelor de peste Prut (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut frumoaselor

In sfirsit si eu mai iua o gura de aer si pot sa scriu, caci de citit am mai citit dar la scris nu am ajuns, spalat, calcat facut mincare si curatenie si un burtoi mare e cam greu cu miscarea. Ma obosesc foarte repede fugind prin casa si ridicind de n-ori scarile. Mai am de pregatit ultimele lucrusoare pentru nastere si sunt gata de zbor. De fapt de mult astept sa vina intilnirea cea mare, numai e cam lenesa bb-lina.

Davina felicitari pentru inceperea procesului de cetatenie si spor la studiu. Pe cind e marele examen? Si eu trebuie sa ma apuc de hirtoage pentru cetatenie, insa cam greu ajung . Pe primul loc la moment sta aplicarea pentru concediu de maternitate, si aicea sunt de indeplinit o toana de hirtoage.
Credeam si eu ca voi dormi mai mult dimineat, insa nu e chiar asa, nici noaptea nu prea pot dormi. De dimineata imi pregatesc baietii si dupa ma apuc de casa. Ce-i drept la amiaza imi permit sa mai trag un pui de somn.
Stiu ca e primit aicea sa iti iei toate rudele, copii la nastere, insa mie nu imi place sa se uite cum eu nasc, in special socrii si chiar si prietenii. Cred ca e o chestie intima. Dar privitor copii cred ca parintii nu isi dau seama ca luind un copil la nastere il traumeaza penrtu toata viata. Ei nu inteleg ce se intimpla si de ce mama sufera atit de tare, pina si unii barbati nu rezista la astfel de privelishti. Asa ca am aranjat cu niste prieteni ca il vom duce pe Lucian la dinsii cind voi naste. El trebuie sa vada numai pozitivul ...

Alincav bravo lui Alex ca vorbeste in 2 limbi. E foarte bine cind copiii pot invata 2 limbi de acasa, le vine mai usor in viata mai apoi, caci vor putea face asocieri mai repede.

Alincic mersi mult . Ai dreptate, e foarte bine sa stai acasa, mai poti sa te culci sau sa iti intinzi picioarele, caci la serviciu e imposibil si seara cind ajungeam acasa eram frinta de oboseala. Ziceai ca frizerita ta ti-a recomandat vopsea care nu e permanenta dar totusi tine 2 luni, ce fel de vopsea e aia? Ai folosit cumva vopseau de care ziceai ca pe poza parul tau arata superb, foarte stralucitor. Imi place mult si freza, iti sta foarte bine.

Tatiana am vazut pozele cu noul look, iti sta foarte bine. Se zice ca daca parul e scurt e mai greu de il aranjat, cum tie iti pare aranjatul? Cit timp iti ia ? Astept si poze cu casa amenajata.

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare dragelor!

Ce gustosenii faceti mi-ati facut pofta citindu-va.Eu am facut miso si sushi ieri la cina si la prinz am avut baba(macaroane la cuptor).O sa ma inspir si eu din meniul vostru ca sint in pana de idei.
Wow ce repede vine perioada dintilor permanenti...Chris,Alex si Sami, va doresc sa aveti dinti sanatosi si drepti .

Karina multumesc de felicitari.Inca nu mi-au spus cind va fi interviul ,dar stiu ca aici dureaza ..satptamina viitoare trebuie sa ma duc la amrente.Ai dreptate, ca unii copii se pot speria la nastere daca mama sufera dar aici la maternitate n-am auzit nici un strigat ,probabil toate aveau epidurala .Bafta la hirtoage si travaliu,nastere usoara.
Alincic poney au adus la scoala din cartier ,poate alta data apucam .Ai terminat cu felicitarile de Sf. Valentin? is pentru scoala asa ?
Alinka cum se mai simte Olivia ?Am facut dupa Craciun plov cu curcan (si stafide) si a iesit f. gustos.
Tania eu am crezut ca parul ti-i vopsit,in ultima poza mi s-a parut ca e ash blonde(in engl.)Succese si voua la iscrierea la scoala,ohoho tocmai 3 clase de a I-ea.Maine de Valentin intilnirea cu sotul va fi mai dulce .
Deanna e bine,mai cumintica si cooperanta,acuma imi arata "dansuri contemporane" si mereu imi povesteste despre planeta ei(imaginara) cu Hello Kitty.
Elena nici eu n-am avut semne ca voi naste ,doar ca ma inharnicisem

Fetele din america stiti cumva daca se gaseste solutie de adaugat in oja ca sa fie mai subtire?Cum se numeste ?Am citeva care sau ingrosat si n-as vrea sa le arunc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor
Ma bucur sa va vad pe aici vesele si frumoase.
Eu m-am apucat de facut beleasi,deci aluatul mi se odihneste si eu tre sa merg sa pregatesc brinza si cartofii. Fac pentru prima oara,asa ca nu stiu ce va iesi

Carina, parul meu arata mai lucios acuma din cauza placii,de vopsit inca nu am apucat,caci este ocupata frizerita.Nu stiu cum se numeste vopseaua,dar stiu ca si la MD am folosit asa ceva,in special e buna pentru femeile insarcinate,caci nu e daunatoare,(in perioada aia eram mereu insarcinata ).Ma gindeam s-o cumpar,dar frizerita mi-a spus ca nu se gaseste la store,doar la salon,frizerie. Am vrut sa scap mai ieftin
Poate Aliona ne da vre-o consultatie,ea precis stie.
Alina zicea ca ea a experimentat ceva culoare semi-permanenta.
Alina,felicitarile erau pentru scoala,da. Abia astept sa vina copiii acasa,sa-mi arate ce au primit astazi.Caci fiecare aduce cadouri(bomboane si carduri) pentru colegi si fac schimb.Este fun pentru ei.

Elena,Crinia,tineti-va fetelor ,mai e putin si va intilniti cu printesele voastre

Eu am fugit ,ca ma asteapta bucataria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Alincic sa-mi spui ce ti-a iesit .Am incercat si eu o prajitura noua ,sa vedem maine cum e la gust.
Fetelor eu nu-s experta la vopseli,dar am vazut ca este vopsea de par permanenta,semi-permanenta(6-8 saptamini) si temporara.Mai este si sampon colorant si spray-uri cu diferite culori nebune si-ti poti face suvite.Eu am fost la un beauty supply si se gasesc de toate acolo,si vinzatoarele sunt pricepute si te pot indruma.Magazinul se numeste Sally Beauty sipply, dar mai este Empire ,Ulta..
Poate vine Aliona si ne mai da niste tips-uri cum sa ne facem parul frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Uite ce de fete cochete avem aici!!!Bravo fetelor!Si eu acum vreo 3 saptamani mi-am facut niste suvite blonde, aica mai blonde ca parul meu, doar ca sunt cam putine, imi era frica la inceput de cum va iesi, si pe urma am regretat ca nu mi-am facut mai multe!

Mamicilor, eu va tin pumnii sa vina bebelinele repejor, ca se pare ca ar cam fi si timpul, zici ca trebuie sa nasc eu inca o data!

Referitor la bucatareala, pai ma ingras doar citindu-va, apa...ce ma voi face, cand am sa aplic vreo reteta de aici, asta nu stiu eu!
Maine cred ca vom avea musafiri, asa ca trebuie sa pregatesc ceva bun!

Alex azi s-a trezit cu un ochi rosu si lipicios, care nu i se deschidea, ca s-a lipit. Noroc ca aveam picaturi speciale ptr astfel de infectie, ce o fi. La noi parca intotdeauna se intampla asa, sambata sau duminica ne imbolnavim.
Olivia e mai bine, noroc ca nu a dat in mai altceva, are doar muci.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Nu am teminat mesajul!

Karina, lasa treburile si odihneste-te cat poti! Stiu ca e una sa spui si alta sa faci, dar e un sfat foarte bun!Ca pe urma tot aceleas treburi vor fi, dar cu 2 copii deja, unul dintre care va fi bebe micut.

Iarasi trebuie sa plec...

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

In primul rind, felicitari cu ocazia zilei Indragostitilor
sper ca ati avut fiecare cite o surpriza placuta

Eu vin cu darea de seama,beleasiurile(nu stiu cum sa le zic in romana) au iesit bune ,pentru prima data au fost chiar OK ,am zis ca voi face mai des.

Davina,dar la tine ce s-a primit??
Alinka, cind citeam ca ai facut suvite blonde,m-am gindit, dar oare nu esti tu blonda???? si apoi am vazut ca sunt mai blonde decit blondul tau Sanatate lui Alex,sper sa-i treaca cit mai repede

O saptamina cit mai frumoasa la toate

Mergi la inceput

Neata!!

Sper ca ati avut un we placut!Noi ieri am stat acasa toata ziua, au fost cumatrii nostri pe la noi. Am si gatt cate ceva bun.Peste in sos de rosii la cuptor, cartofi nature, salata cu surimi si porumb(krabovii), si crema de zahar ars-reteta luata de pe site-ul Elenei|(elefantica).
De dimineata am facut curatenie, de fapt asta facem in fiecare duminica dimineata, ca altadata nu avem timp.
In rest, la noi ninge, dar pare ca nu se depune, si foarte bine. Sasa miercuri pleaca in China, si raman singura, si trebuie sa ajung si la lucru cu masina.

Revin...

Alina,

Mergi la inceput

Va invit la un nou capitol!!!

Alina,

Mergi la inceput