Clubul moldovencelor de peste Prut (59)
Raspunsuri - Pagina 19
Davina spune:
Salutare
.
Tania wow ,asta da schimbare ,te prinde bine coafura,imi place si culoare (e blond fumuriu?).Chris ce flacau s-a facut ,ptiu ptiu.
Alinka fata o sa inceapa clasa pregatitoare in septembrie ,dar in martie trebuie sa mergem s-o inscrim.Cafeaua de care scrii (Machiato) suna exact ca aia de la Starbucks de aici,e si preferata mea.Oho cu cite te-ai inoit,sa le porti sanatoasa .
Alincic pune pe lista feonul de ziua mamei hihi.Iti sta bine cu tunsoare ,dar si se vede ca ai folosit placa noua,ai parul super drept si lucios,ca-n reviste.
Elena ati ales deja numele bebelushei ?
Karina acum poti dormi mai mult dimineata hehe.O sa-l iei si pe Luci la nastere sau o sa se sperie ?
Lucia ai pus undeva pozele cu junioara sau mi-a scapat mie ceva ?
Aliona (gazea) cum serviciul ?
Noi am avut un we ploios si "friguros" dupa standartele nostre desigur,asa ca am stat mai mult acasa .Mi-am facut de cap si mi-am vopsit parul intr-o culoare
,cu vopsea semi-permanenta.Am mai lucrat la albumul de fotografii ..Dea a fost dezamagita ca i-am promis ca mergem la plimbare cu poney si timpul nu ne-a permis.
O seara buna.
alincic spune:
Salut fetele 
Elena o nastere usoara iti doresc,

pupici bb-linei cind va veni 
Alinka ,daca zici despre cafeaua de la Starbucks ,sa stii ca e preferata noastra,am auzit ca aveti in RO Starbucks,fain.
Davina, se vede ca sunteti alintati cu caldura
,uite la ei,a fost cam frig ,cred ca a fost cum e la noi cald acuma ![]()
Dar unde va plimbati voi cu poney?? i-ati luat Deannei unul??
Carina,probabil nu te mai saturi de somn si odihna
,cind e termenul la tine?? Ce mai zice Luci,mai are rabdare??`
Eu am plecat sa gatesc gustarea la copii 
alinkav spune:
Neata de dimineata!![]()

Elena, tinem pumnii sa ai nastere cat mai usoara!!!Si abia asteptam sa te felicitam!!!!Sper ca ne vei anunta...sau poate altcineva....
Ati pregatit tot?
Alina, vad ca mereu experementezi cate ceva nou!Bravo!De fapt mereu iti sta bine cu orice coafura sau culoare noua!Si eu sunt curioasa unde aveti ponei?In rest cu ce te mai ocupi?Merge masinuta?
Alincic, ce mai fac piticii tai?Cum se inteleg fetele cu Sami?E protector sau se mai cearta?
Aliona, ce mai faci?Amedeo cum e?
Tania, asteptam restul de poze!As vrea si eu pe patinoar, dar am si o lene oarecare!Daaa...am vrut si eu sa zic, ce de mare s-a facut Cris!!!Cati dinti ati mai pierdut intre timp?![]()
Daca tot veni vorba de dinti, Alex pana acum are 2 dinti de jos noi nouti
, sunt mai lati si ciudati!
Ii cam se misc si cei de sus...Azi merg la circ cu colegii de la gradi, era tare incantat!
Olivia e cu muci, cam bolnavioara, noroc ca doar atat, nu a mai dat si in altceva. Repeta mai tot ce ii spui, vorbareata mea mica!![]()
Lilia, tu pe unde mai esti, de nu mai treci si pe la noi???Hai ca te-am vazut pe la bucatarie!Vino si la noi, si poate o tragi si pe Natalia dupa tine, ca ne-a declarat time out cam prelungit!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alincic spune:
Salut!!!
Alinka,sanatate Olivuscai
si Sami are 2 dinti nou nouti jos,au iesit mai lati si cam strimbi,asa ca acuma poarta coronita sa-i indrepte.Are si 5 masele scoase caci erau foarte bolnave si acuma ii creste una in loc.
Copiii se impaca bine se iubesc si cind sunt plecati undeva ,abia asteapta sa se vada. Dar clar ca se si cearta, mai mult de la jucarii,caci Sami are lucruri pt copii mai mari,care fetele le mai "imprumuta",si el este acela care mereu stringe din urma lor,ceea ce il face sa fie autoritar cu ele. De cite ori ma roaga sa-i nasc un fratior
,dar mi se pare deja tirziu,caci diferenta va fi mare. Asa ca tati ii este cel mai bun prieten,ei pleaca impreuna mai mereu. Cam asa e cu ei....
Daca nu va este greu,mai spuneti ce mincaruri mai faceti???? pleaseeeee 
alinkav spune:
Buna dimineata!
Sunt suparata rau, afara e o mizerie, ploua de cateva ore deja, tare,si e atat de urat...si nu am niciun client...
Voi ce mai spuneti?
Alincic, eu nu prea fac cine stie ce, pentru Olivia mama gateste. Au fost socrii pe la noi, ne-au adus de a gaini, curcani,etc, acum trebuie sa ma pun la treaba!![]()
Incerc sa fac cat mai usor, ceea ce nu necesita timp.
Desi si mie o pofta de ceva bun!
Revin...
Alina,
Trin spune:
Neata!
Chiar e urat afara, bine ca eu n-am treaba sa ies...sau poate ma ia prin surprindere vreo "iesire"
.
Alina (Davina) - inca nu ne-am decis la nume si sincer nici ne-am stresat. Toata sarcina am "vorbit" cu bb, bblina, etc. O sa ne decidem la marea intalnire
.
Alinka - parca am pregatit tot ce trebuia, o sa vedem pe parcurs. Acum chiar sunt ultimile zile de burticeala si le savurez din plin, fara alte stresuri (cumparat, spalat, calcat, etc.)
Azi am bucatarit asa: supa crema de legume (dar cu ciupercute intregi, ne-tocate si cubulete de piept de pui). Iar pentru diseara am fiert niste carne de vita, pe care o voi da la cuptor in ulcele de lut cu cartofi, ciuperci (calite in prealabil in unt) si smantana. In general imi place mancarea facuta in oale/ulcele la cuptor, parca au un gust mai deosebit.
Ia spuneti-mi si mie, ati avut premonitii privind nasterea, poate niste disconforturi sau v-a luat prin surprindere. Intreb, pentru ca eu "ciulesc" urechile la semne si in afara de tuuuuuuuuuuu...n-aud nica
.
oxy spune:
Salutare fetelor!
Intradevar timpul e urat rau la Bucuresti, dimineata cand l-am dus pe Chris la gradi ploua cu galeata, si am incercat sa ne inghesuim amandoi sub o umbrela
.
Mersi frumos pt. complimente referitor la "pricioska" mea.Intradevar schimbarea a fost radicala, eu nu ma puteam obisnui, si nici nu ma prea recunosteam in oglinda cand ma uitam![]()
Elena ce povestesti tu acolo cu mancarea imi lasa gura apa, mmmmm imi imaginez ce bun tre sa fie, mai ales ca e pregatit la ulcica in cuptor.Hai ca mai ai putin, si-i vei spune bebelinei pe nume
.Eu, cand ma intreba cineva ce nume ii pui copilului,(asta la vremea cand eram insarcinata)le spuneam ca astept sa se nasca copilul, sa-i vad mutrisoara, si in functie de asta vad ce nume i se potriveste, hihi
.La noi Chris a stat 2 saptamani fara nume, taaare greu m-am mai hotarat la un nume.
Alincic, mie imi place mult cum iti sta cu parul scurt, dar pe tine te prinde orice tunsoare cred,si parul are un aspect sanatos
.Si pe mine ma intereseaza sa aflu ce mai face lumea de mancare, sa mai schimb si eu putin bucatele, adica sa ma mai inspir de la altii.Pentru azi avem o salata de sfecla rosie cu mazare verde si file de peste la cuptor.
Alinca,ia ghici.. parca ai prevazut ceva cand vorbeai de dinti, noi aseara pe la vreo 9 ne ocupam cu scosul dintelui, hihi
.I-a cazut primul de sus, dar vad ca si al doilea dinte de sus usor-usor se clatina.In rest nu i-a mai cazut nimic, in afara celor doi de jos, care cad primii.Bineinteles ca era jale mare, nu ma lasa sa ma apropii de dintele lui, e cam fricos, si slab la durere .Asa ca a trebuit sa se chinuie singur, ma implora sa-l las pe el sa si-l scoata, eu sa nu intervin deloc![]()
Davina, chiar asa culoare pare sa fie parul meu? blond fumuriu? nici nu mi-am inchipuit, hihi, eu nu sunt vopsita deloc, este parul meu natural, de fapt am vreo 2 ani decand nu m-am mai vopsit, desi ma bate tare gandul, dar tot asa sa bata spre natural, care sa dea mai mult luciu decat culoare. Ce-ti mai face domnisorica ta? ce perle mai scoate? va doresc si eu succes cu inscrierea la pregatitoare, sigur se va descurca bine, ca e tare isteata fata ta.
Eu saptamana asta fac dosarul pt. inscrierea la scoala, si poate il depun maine sau luni la secretariatul scolii, ca am inteles ca deja s-a adunat de vreo clasa, in total sunt 3 clase de a I-a.
Noi am ramas singuri acasa de sambata trecuta, sotul e plecat cu serviciul peste hotare, asa ca seara ne e putin mai urat, dar sper pe simbata-duminica sa apara si el.
v-am lasat si mai iesiti la povesti
byeeeeeee
alinkav spune:
Ce de fete pe aici....![]()
Elena, 

, ce ai facut?????

Pai se poate???

Nu mai pot de foame, mi-am trimis baietii sa-mi ia un sandvis, ca lesin pe aici, auzi ulcior????
Eu nu tin minte sa fi simtit ceva inainte de nastere, de fapt la amandoua a fost singur fapt, ca ma apucase curatenia zilnica cu vreo 2 saptamani inainte, era un semn clar!Dar in rest nimic, la Olivia doar ca ma dureau toate cele, de aceea m-am si dus la doctor mai devreme cu 2 zile, sa ma plang ca nu mai pot, si sa ma ia in primire!![]()
Mi-am luat sandvisu...![]()
Continuam..
Tania, felicitari ptr dintisor!!!Sa creasca repede si drept!!!
Lui Alex prima data cand i-a cazut dintele(i l-a scos Sasa), a fugit spre oglinda, deschidea gura si plangea!
Iar la al doilea(i-a cazut la gradi)a fost tare mandru!![]()
Bafta la scoala, sa va inscrieti fara probleme!!!
Azi, chiar daca a plouat toata ziua, si de dimineta am fost suparata, ziua s-a dovedit a fi foarte buna, din pct de vedere economic!
Asa ca ma declar multumita!

Alina,
alincic spune:
Buna frumoaselor si vorbaretelor ![]()

Elena
,pai tu pe ultima suta de metri si faci mincaruri de ne lasa noua gura apa.Rusinica noua ![]()
Noi am mincat astazi Rice puding adica lapte cu orez foarte gustos,cum ne facea mama noua acasa,si ala este cumparat de la market
. Am planuri sa fac curatenie toata casa amuseara( e deja 6 pm ) si miine pot sta la bucatarie pina noaptea tirziu sa-i alint si eu pe ai mei. Si neaparat iau in consideratie meniul Elenei
,chiar am scos ieri de pe net niste recete de supa crema,
si al Taniei,caci am sfecla in frigider si peste in congelator ![]()
Acuma fug sa ma apuc de curatenie, ca de nu,ma apuca noaptea

la toti