Clubul moldovencelor de peste Prut (59)
Raspunsuri - Pagina 17
alincic spune:
Salut!!
Zic sa mai postez un mesaj,caci daca vor fetele sa intre sa nu ne caute pe la pagina 3-4 ![]()
Va doresc la toate un sfirsit de saptamina cit mai usor 

Alina,dupa cum scrii si vorbesti nu as spune ca esti rusoaica ![]()
aici Americanii tare se mai mira cind le zic ca vorbesc romana si rusa la perfectie plus engleza lor,ei zic ca tre sa fii foarte SMART sa vorbesti atitea limbi
,si cum sa le lamuresc ca rusa pentru mine a fost ca si limba mamei mele in anii sovietici.
Sper ca Alex sa se faca bine si Olivia la fel,sa nu se ajunga la raceala.
Acuma asteptam pozele fetei cu codite 
alinkav spune:
Salutari!
Alncic, pai dupa atatea ani de locuit in Bucuresti, zic si eu ca sunt altfel, dar oricum , bine ca macar accentul moldovenesc/rusesc nu iese in evidenta prin scris!![]()
![]()
Alex si-a revenit, mai tuseste, dar nu asa mult, bea sirop de tuse, iar Olivia nu are nicio treaba! Spune asa-paine, lapte, apa, baie, papucii, ceai, mergem, vrei(cand vrea ceva), alina, ali(alex), sasha, babulia, lialia, odin(unu adica), kuka(kukla), nani(suzeta), neam-neam(mancare), scaun, shafik(sharfik), biuki(briuki), caltz(incaltza), chiu(scriu) si cateva altele, acum nu-mi trec prin cap.
E cam fricoasa, se speri cand vrei s-o ridici in maini spre tavan, se sperie de bau bau
, i-am spus o data ca e bau bau intr-o camera unde era intuneric, acum vine la mine si spune ca e bau bau acolo, si sa ma duc cu ea si sa aprin luminile.
Iar in rest e si shkoda si cuminte.
Iar Alex e un nazdravan, cuminte nu este, e mereu activ, hmmm trebuie sa tin pasul cu el, de multe ori ma dau batuta.
Am fugit, va astept si pe voi cu povesti desre voi si piticii!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Trin spune:
Buna!
eu savurez ultimile zile de graviduta si ma pregatesc sa pasesc in randul mamicilor fericite de bbei sanatosi si frumosi!
Stau acasa, cumintica, mai citesc pe net (cand nu dorm), ma mai informez a mia oara despre ceea ce urmeaza si ma bucur ca azi e o zi cu soare.
Sanatate la toate!
alinkav spune:
Neata!
Elena, ce ma bucur ca ai aparut si tu!Cand estimezi evenimentul?
Oricum cat mai usoara nasterea si bebita sanatoasa!
Fetelor, ce mai spuneti?Haha....sunt cea mai veche membra pe DC, si cea mai rezistenta se pare!
Dar eu totusi sper sa ne reunim intr-o zi!

Alina,
oxy spune:
Salutare fetelor
Bine ca macar Alinele mai dezmortesc nitel subiectul, ca de nu eram la pag.2
Si eu sunt activa, dar numai cu cititul deocamdata.Noi suntem binisor.Chris are vacanta acum, asa ca avem ocupatie amandoi.L-am mai pus pe treaba zilele astea: scris, socotit, citit, colorat, si alte activitati, ca daca sta asa liber, fara sa faca ceva anume imi zice ca se plictiseste, si bineinteles isi mai umple timpul cu privitul desenelor.De luni incepe gradinita si isi reintra in program.
Alincic, daca o sa-ti duci copiii la partie, iti ca o sa le placa sigur, de altfel toti copii sunt incantati de acest gen de distractie, al meu e in al 9-lea cer cand se afola la sanius pe partie, si tot ma intreaba cand mai mergem. Ma intrebai de pret, aici intrarea e libera, adica te costa doar inchiriatul saniei/patinelor, care ar fi cam 5$.Ce-ti mai fac copiii? cum merge cu scoala? le place? si-au facut prieteni? si apropo mai sunt copii moldoveni/rusi in acea scoala? sau ei sunt singurii, ma intrebam daca au contact si cu alti copii decat cu americani.![]()
Alinca tare as mai vrea sa-ti vad piticuta cum vorbeste, cum povestesti tu tre sa fie tare haioasa, e un mic poliglot nu alta
Cand vorbesti de alex ca nu sta locului si e mereu activ, parca vorbesti de Chris al meu, are atata energie si e mereu in priza, cat mi-as dori sa am si eu macar un sfert din energia lui
Poate ne vedem si noi odata, dar sa fie si cu copiii, sa faca cunostinta intre ei, sigur o sa aiba ce-si povesti si au si interese comune. Apropo, ieri am trecut pe langa casa ta, am fost cu Chris prin zona voastra, la Oficiul postal de unde se ridica colete externe.
Elena, bine ca ai dat un semn, ca chiar ma intrebam ce mai faci, stiam ca prin perioada asta tre sa nasti. Te-ai hotarat cum nasti? Si pe ce data e marea intalnire? adica ce spune medicul..
Iti doresc din toata inima un copil sanatos si frumos, si o nastere cat mai usoara
apropo ce va fi? baiat sau fata? scuze daca ai mai spus, dar nu retin![]()
Fetelor, v-am lasat si va doresc un weekend cat mai luminos.
Davina spune:
Buna fetelor !
Ma bucur ca subiectul nostru n-a ajuns pe la coada
.Eu recunosc ca in ultima vreme n-am intrat pe dc fiind ocupata cu hirtoage si m-am apucat sa invat pentru cetatenie.
In rest sintem bine,ne bucuram de soare(daca n-avem zapada),si stam mai mult pe afara ca in casa e frig
.
Dea e bine,la fel de activa ,ma bucura ca are interes la citit si incepe sa buchiseasca citeva cuvinte ,sper ca pina la toamna sa stie sa citeasca cit de cit .
Alincic-felicitari pentru placa,s-o folosesti mult si bine,esti o norocoasa la ce pret bun ai gasit-o,cit timp are garantie ? Eu mi-am dorit feonul CHI Roket pentru ca e usor,dar e super scump si mi-am luat gindul de la el .Sotul mi-a daruit CHI Pro (care e de 3 ori mai ieftin ),imi place ca-mi usuca parul super repede (5 min ,15-20 min daca il fac cu peria rotunda),parul are luciu si nu e frizzy .Mi-ar placea sa-l pot minui eu mai bine si eficient
.La inceput vroiam sa-l ducem inapoi ca mi se parea cam greu (are aproape 1 kg) dar dupa ce m-am uitat pe net restul feonurilor Pro sunt mai grele asa ca va trebui sa ma obisnuiesc .
Cornelia felicitari pentru cadouri ,voi ce mai faceti ?am vazut mai inainte pozele din vacanta voastra de la Romania ,pur si simplu Superbe si se vede ce mult fun ati avut.
Lilia eu am primit o carte din Twilight Saga (restul le-am cumparat eu),e pentru "tineret", dar eu sincer de mult n-am mai citi o carte atit de frumos scrisa de dragoste ,asa ca ma declar fan hihi .Am vazut si filmul si nu mi-a placut ca deviaza mult de la carte .Ce mai face Amelia ?Te-ai deprins cu purtatul cerceilor ?
Vero frumoase poze si frumuselul Oliver ce mare a crescut.Tu ti-ai vopsit parul blond sau mi se pare ?
Tania felicitari pentru achizitii ,asteptam pozele promise :-).Imi inchipui ce mult v-ati distrat la sanius ,vreau si eu ...
Lucia ce bine ca ati scapat de vaccin si micuta Eva n-a avut reactii.Ati rezolvat cu dintisorii Laurei?
Devoska unde ai disparut ?
Marianca welcome back
. Ce-ti mai fac ajutorii ?dar frumusica de Alice ?
Alinka bravo Oliviei,micuta oratoare .Bravo si lui Alex c-a invatat asa de repede rusa.El nu le ameasteca? Multa sanatate la copii.
Elena nastere usoara si bebe sanatos.
Multa sanatate la toti si we placut .Si-am incalecat pe-o sa ..
alincic spune:
Buna frumoasele 
Ce bine ca ati mai aparut si cu scrisul ![]()
Elena,nastere usoara si sa ne dai de stire cind vine bb 
Oxi,,copiii ma intreaba de ce in we ei nu merg la scoala
,prieteni ei au si imi tot povestesc ce au facut,acela sau celalat..... sunt toti americani sau mexicani.Samuel invata si spaniola cu ei ![]()
Dar din Moldoveni,ei au verisori si copiii prietenilor nostri,care tot sunt moldoveni,si nu sunt putini aici...![]()
Davina, placa are garantie un an,si dupa un an,suni la producator daca se strica .
Dar tu cit ai dat pe feon,caci planuesc si eu un feon mai bun,uneori vreau sa am parul ondulat,dar cu feonul meu il fac doar pufos si atit.
Bravo Deanna ca face progrese cu cititul,vei vedea ca se va descurca de minune la scoala,caci e isteata fata ta 
apropo ai privit filmul http://www.fireproofthemovie.com/ ??
este si la Wallmart
Davina spune:
Alincic uite aici am gasit o poza cu www.overstock.com/Health-Beauty/Farouk-Systems-CHI-Professional-1300-Watt-Low-EMF-Hair-Dryer/3431300/product.html?sec_iid=33972" target="_blank">feonul si a costat aproape 100$ cu tot cu taxe de la JC Penny,aveau 20 % reduceri.Ce fel ti-ai taiat parul >?si eu l-am tuns mai scurt ,acuma e timpul sa experimentam cu culorile hihi,e mai usor cind e scurt ![]()
N-am privit inca filmul ,da de fapt nici n-am auzit de el,dar ma voi uita la wallmart .Bravo la copii ca invata atitea limbi ,ii faci poligloti 
Crinia spune:
Salut la moldovence.
In sfirsit si eu azi am avut ultima zi de lucru si de miine voi sta si eu mai mult pe net, forum si chiar sa ma odihnesc sa ma pregatesc pentru marea intilnire cu bb. Mai revin eu mai tirziu.
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
alinkav spune:
Neata!
Eu sunt la servici, cu noaptea in cap...nu e aglomerat prin oras, si am ajuns devreme.
Ce de fete pe aici....bine v-am regasit!
Wow, Alina, bravo Deanei, dar cand incepeti scoala?Noi mai avem inca un an de gradinita, mai avem si grupa pregatitoare de trecut.
Carina, te asteptam cu drag sa ne mai povestesti despre voi, cum mai sunteti, ce ma face Lucian, ce nume ati ales ptr bb!
L-am adus si pe Alex cu noi la servici, se va juca la calculator, la Sasa la magazin, la mine nu are acces
.
Am fugit sa ma citesc cate ceva....
Alina,