Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, rezista mami ca vine minunea mica in curand. Si eu experimentez cele mai crunte dureri de bazin. E adevar ca am mers mult azi dar parca nici chiar asa sa ma doara, e prea de tot.
Alra, deci ai invins streptococul, bravo. Hai ca de luni nasti linistita.
Criss, eu, eu, nu am facut analiza aceasta. Cum as putea face streptococul acesta daca ei nu se baga la locurile intunecate . Poate ca vor lua proba la nastere, habar nu am.
Pai si pana la urma nu va luati scaun de masina, cum mergeti cu bb?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, stai linistita ca nu ma bag eu in fata la rand. Stau cuminte si astept. Tin picioarele strans lipite si nu iese nimeni fara permisiunea mea.
Am facut un dua sa-mi mai treaca durerile, dar vad ca nu prea a functionat. Cum am iesit dn cada, cum m-au luat din nou. As sta non stop sub dus...oare pana luni intru la apa daca nu mai ies din dus?

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia nu stiu cum va fi in masina.. tine cineva de landou habar nu am , desi ar trebui sa luam si scaun de masina ca la cat de plimbareti suntem ..Dureri de bazin zici , pe mine parca m-au mai lasat in ultimul timp , noroc cu perna aia sul care o infasor in jurul meu .

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia acum am vazut , felicitari si tie pentru semnatura

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bravegirl parca ai fi eu- si cu dusul si cu cheful de a omori pe cineva din preajma- dar parca sa nu fie sotu- caci imi trebuie la recunoscut copil si alergat dupa acte ca saies mai repede din spital, asa ca eu aman optiunea asta ca mai m timp berechet;

LA mine sunt contractii, contractii si iar contractii, dar tot visez sa stea in burtica pana la un 1 dec.
Am insomnii, dar nici in fund pe sacun sau canapea nu pot sa stau caci mi se pravaleste burta peste picioare si iarasi e naspa;

Eu la scoaterea din spital o sa folosesc un costumas gros-tip cosmonaut, o sa pun copilu in scoica si eveeeeentual, daca o fi ger o sa ii spun sotului sa imi aduca si paturica sa il invelesc;

MAdutza, gata te-am identificat; iti tin pumnii pentru miercuri;

Kitacu fulgulet +37-38s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Neata fetele, vad activlitate nu glumaaa....

Ieri nu am aparut din cauza de accident de masina, deh mai intra omul sub un tir..iese greu, sooferul de pe tir e turc si nu stie sa explice nik...si uite asa....masina care cu greu a mai fost urnita, de si e de firmaaaa

Trebuia si in sarcina asta(ca si in prima sarcina am avut tot 2 accidente) sa am al doilea accident, ca primul l-am avut pe la 5 luni, o tamponare usoara..chiar ma gandeam, eram curioas acand vine si al doilea

Corina - am vazut ca ai contractii..deci sa ne asteptam in we asta??? sau o astepti si pe Alexa???

Kita - si tu la fel sa inteleg, desi pana pe 1 dec mai e ceva vreme..

Alra, Otilia - felicitari pt semnatura - maine schimb si eu registrul

Eu de abia astept controlul de vineri, pt ca inca nu stiu unde voi naste....cred ca pe la padure pe undeva....daca a doua nastere e la fel de rapida si la mine cum au fost de ex la Amalia, Lorena,Monicabo...e claaar ca eu nu am cum sa ajung in Bucuresti, la Elias....si daca am "baftaaa" sa prind si o ora de varf in trafic...situatia e cat s epoate de clara....ori nasc in masina pe la vreun refugiu, ori ma orientez catre maternitatea asta uitata de vreme din Ploiesti

Asa ca vineri il iau la intrebari pe domn dr T - sunt dispusa la o inducere pe la 38-39 de sapt sau accept in ultima instanta si o cezariana programata tot prin 38-39 de sapt...desi el nu e adeptul cezarienei, motive pana acum nu ar fi...decat poate daca se mai zvarcoleste mult fi-mea - sa- si mute pozitia

Mai citesc din urma ca sa-mi improspatez memoria si revin!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am schimbat si eu semnatura ca nu mai aveam rabdare pana maine

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor! Va servesc cu o cafeluta, un ceai de anason?

Wndy iubita, ce ma bucur sa te vad! Super pozicile tale! E o dragalasa bebelina ta, iti vine s-o papi de falcute! Arati super dupa nastere mamico, se vede ca-ti prieste sa stai cu papusica in brate si ti se citeste fericirea pe chip!

Criss, Alra, Otilia va dulce! Aveti dreptate, asta zic si eu, e zuzi asistenta aia, eu o sa-mi vad de ale mele. La David imi aduc aminte ca-mi sugera doctora supliment pentru ca-i spusesem ca cerea copilul de mancare la 1 ora si un pic si spunea ca nu se satura...si astea in conditiile in care in prima luna el luase 1,3 kg si-n a doua 1 kg..doar de la san!. Cu oameni din astea in jur, nu ma mai mir de ce sunt atatea femei care renunta aiurea la alaptat! Noroc ca si atunci m-am increzut doar in instinctele mele, cu toate ca era primul copil.

Cata_Myky LA MULTI ANI si muuulta sanatate! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si sa ai multa putere sa-ti cresti frumos puiutul!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Babyzapi, ma bucur ca totul e in regula cu bebe Rafael, a luat foarte bine in greutate, tineti-o tot asa! Si..... plimbari placute va doresc
Alra, Otilia, felicitari pentru noua semnatura Si noi o schimbam luni, abia astept!,
Wndy, ce bine arati cu printesa in brate. Felicitari!! Sa-ti traiasca mancacioasa

Va doresc o sambata frumoasa si linistita!

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

neatza....si io...cafea...bum trosc pleosc...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

Aoleo...AMR 2 zile

Mergi la inceput