Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 21
malinas spune:
Buna dragelor.
abia acum am reusit sa fac sa functioneze nenorocirea asta de calculator si nu stiu pt cat timp va fi functionala, asa ca ma grabesc sa va spun cat mai multe in acest mesaj.
Vreau in primul rand sa le multumesc tuturor fetelor care mi-au facut galerie, sa le multumesc alexutzei_26, monicaibo, spiridusului si tuturor celor care au postat mesajele mele pe forum, care m-au sunat si mi-au dat mesaje. Va pup pe toate si va multumesc din tot sufletul pt suport.
Asa cum stiti David s-a nascut luni dimineata la ora 3.32, 50 cm si 3380 gr. Scor apgar 8 in mom nasterii si 9 la 5 minute.
Eu am ajuns la spital duminica la ora 5.30 cu contractii la 7-8 minute, dilatatie 0, membrane intacte. Am intrat pe monitorizare si datorita contractiilor puternice au fost nevoiti sa-mi rupa membranele pentru a declansa travaliul. Travaliul a debutat la ora 9 si a fost f greu fiindca epidurala nu a prins, asa ca am simtit din plin fiecare contractie. Norocul meu este ca expulzia a fost foarte usoara, si asta pentru ca am stiu sa imping si sa respir. Pe parcurul unei contractii bebe david a iesit la lumina zilei (sau a noptii
).
Sfatul meu, pt fetele care mai au pana nasc, este sa se duca la cursuri sa invete cum sa respire si cum sa impinga fiindca este foarte important.
De miercuri am venit acasa. Prima noapte a fost foarte grea, fiindca bebe a vrut papa nonstop. Dar pana la urma am reusi sa-l adormim. De atunci nu mai avem probleme. Este un copil cuminte, care doarme, papa, are un pic de colici, zambeste f des si ne face zilele mai frumoase.
Am pus cateva poze cu bebe pe hi5. CAnd o sa am timp, si daca calculatorul o sa functioneze mai pun si altele, inclusiv pe contul comun.
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa, recuperare rapida pentru cele care au nascut si nastere usoara pentru cele care urmeaza sa nasca.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=266267872&ownerId=108925889
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
40s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
manumanu spune:
Noi am avut o noapte cam agitata, care a inceput cu niste dureri incerte si s-a incheiat cu ... un somn adaaaanc pana dimineata, fara nici urma de durere sau contractie.... nici dimineata nu era nimic pe tamponel... daaaaar, dupa ce am iesit la "number two"... iacata inca o scurgere maro-rosietica.... f mica.... acum iar nimic!!! Heeeeelp!!!! Ce o fiiiii??????
Nu am nici o alta manifestare... si nu vreau sa trag alarma pt nimic... a mai patit cineva asa?
manu
35+
+ 
AMR 1-2 SAPTAMANI!!!
manumanu spune:
acum incep si eu ca Alexa
... aoleooooooo, daca se intampla ceva careia din voi pot sa-i dau mesaj?
Amalia sau Mirtha, daca sunteti de acord, dati-mi nr pe PM, va roog
Alexa
manu
35+
+ 
AMR 1-2 SAPTAMANI!!!