Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Monicabo bine ai revenit acasa! Pupici dulci la printesele mici si nopti linistite si fara colici pentru bebelina!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bebecris ma bucur ca bebe este asa de mancacios si a luat asa de bine in greutate! Sa ai grija si de tine, mamico...sa mananci in primul rand si sa furi somn cand doarme si bebe ca sa-ti refaci fortele!
Pup si abia astept si eu sa ma stam..."ca pe vremuri" la o sueta pe forum..ca acum, nu prea mai apucam..

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nebunico
Simona
Carmendu
pending Nature

Multumesc Mav....imi simt curajul pe sira spinarii!!!!!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

Neata!
Felicitari proapetelor mamici Carmendu , Nebunica ,Simona 73. Refacere rapida si bb sanatosi , mancaciosi si fara colici .

de Luca Ionut , Adeline (15.02.1995)si
Flavius Gabriel (28.08.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

ALEXA

NATURE

de Luca Ionut ,
Adeline (15.02.1995) si Flavius Gabriel (28.08.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

SIMONA, CARMEN, NEBUNICA, FURNICUSA FELICITARI PT BEBELUSI< SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI SI SA DOARMA NOPTILE

......................

Mav ma bucur ca il iubeste mult Sebi pe Antonio si nu este gelos. Deci asa cum am zis inainte era gelos ca bebe in burtica era numai al tau, iar acum e al tuturor

........................

ALEXA HAI IUBITA!

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Ce dragutzzzzz Carmen Babyzapi.....

Hai io,hai io, hai io

( )

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Alexa, mult a fost, putin a ramas, ce ziceai de nustiuce pe sira spinarii? Pai noi pt ce suntem aici daca nu sa te sustinem?

Felicitari mamicutelor de cozonacei proaspat iesiti de la cuptor! Eu folosesc mai cu masura pampoanele, ca sa nu spun ca mi-e lene sa le caut in lista dar tot ma gandesc la fiecare din voi!

Fetele, referitor la cadoul de la cel mic pt cel mare, la noi, cel mare are 11 ani, si nu locuieste cu noi, e baietelul sotului cu fosta sotie. Oare nu e prea mare sa primeasca cadou de la cea mica? N-o sa considere ca-l cumparam? Mai ales ca deja isi manifesta gelozia - care e normala zic eu - `daddy, tu spuneai ca pe mine ma iubesti cel mai mult pe lume, acum cum o sa ma mai iubesti?`

Despre suzete, de care sa iau sa am totusi in casa? Tot dau ture de magazine dar habar n-am de care sa iau.... La fel cu body-urile pt spital, am primit o gramada fara craci, sa pun si de alea cu pantalonasi langa, sau sa mai iau cateva din cele cu totul?

Azi noapte bebelina m-a speriat, a miscat la un moment dat asa de puternic, ceea ce nu mai face de cateva zile, m-am trezit din somn si nu stiam ce se intampla, si ea continua sa ma loveasca de zor, dar TARE, cum n-am mai simtit-o. Acum se balaceste lejer, imi baga funduletul intr-o parte cum face de obicei, traiam azi-dimineata cu senzatia ca nu mai misca, ca daca....., ca daca.....

35+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Sunt gravidaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

anca stai linistita ca asa sunt ei...mai ales acum in saptamanile astea, ca sunt maricei si deabia mai au loc in burtica, cel putin al meu imi intinde burtica rau de tot, eu ma mir cum de nu am facut vergeturi la ce tensiuni suporta biata mea burtica.

Si cand gasesc si ei o pozitie, mai ales in somn, ca mamica sta mai relaxata,atunci baga tare. Azinoapte, bebe al meu s-a pus pe un sughitat rau de tot, de ma cutremura toata. Oricum el a sughitat toata sarcina, il simteam de cel putin 2-3 ori pe zi, dar aseara a fost la intensitate zece.

Felicitari Simona, Nebunica si Carmendu.....sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi.

alexa

nature

Ana 36+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

Mergi la inceput