FIV 201
Raspunsuri - Pagina 7
vally spune:
raluca paun elenada multmesc pentru raspunsuri
cred ca o sa ma duc la cateva sedinte de reflexoterapie
din cate in cate zile se fac analizele hormonale in timpul tratamentului?
pe toate!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
nadejda73 spune:
va rog frumos spuneti-mi unde ne putem caza in bucuresti,nu foarte scump si cat mai aproape de giulesti(hotel,pensiune)
betty78 spune:
Kora imi pare tare rau ca nu s-a intamplat nimic de data asta. Iti doresc sa ai puterea sa o iei de la capat si ca in cel mai scurt timp sa iti strangi in brate puiul. Uite o de la mine.
Sheritra iti tin pumnii stransi. Sa ii faci o surioara sau un fratior Alessiei.
Diana felicitari pentru puterea de care ai dat dovada. Intradevar este foarte greu sa cresti singura un copilas. Ai un ingeras de baietel. Sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii
Acum sa va spun ca marti am programare la profesor ca sa vedem cum stam si cand o s afac urmatorul fiv. Am niste emotii mai mari decat prima oara. Si8 s ava spun un secret...inca mai alaptez cam la vreo 3-4 zile....dar cred ca nu se pune. oricum am un fibrom probabil de rezolvat si apoi fertilizarea. Asa ca posibil s ama vedeti pe listuta de februarie - martie
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
rubia spune:
h orhideea este chiar langa giulesti dar trebuie sa faci rezervare in timp ca noi cu doua zile inainte nu am gasit nici o camera libera,este vreo 150-200 lei pe noapte cu mic dejun
este la 100 m de spital ,langa carfur(ca sa zic asa)
betty78 spune:
nadejda73 Vezi ca mai sunt si apartamente care se inchiriaza cu ziua: regim hotelier. Poti sa cauti pe google si sa vezi ce gasesti
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
antosit spune:
Buna dimineata!O saptamana minunata tuturor si plina de vesti....pozitive1!
Eu nu o mai scot la capat cu, constipatia!Mai astept idei ca pe ale mele le-am epuizat!Durerile a de cm nu ma lasa nici cu nospa, nici cu uscosin asa ca ... totul este roz!
..sper sa citesc vesti mai bune de la voi.
Elenada,LilianaFi,Ioana!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
psj spune:
nadejda, daca nu gasesti la hotelul scris de rubia mai sunt ibis si hello langa gara de nord, e relativ usor de ajuns la giulesti de acolo.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sprijina visul unor oameni de a deveni parinti
Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!
Moniland spune:
Diana si Daniel, va pup si eu. Ce mari sunteti si frumoooosiii!!!! Mai poti intra din cand in cand sa ne dai vesti despre voi.
Anto, eu ma rezolv si chiar bine cu cafea un pic mai dulce decat in mod normal. Mi-a zis dr. 1-2 cesti de cafea pe zi si ma conformez . Azi am 1 saptamana de la ET.
betty, ce frumos ca te-ai hotarat pentru un fratior/surioara pt Mario. Pe noi tot aici ne-ai gasit