FIV 201

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

diana d ..ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata....destul de des m-am gindit la tine... ce frumos cavaler ai...stiu ca trebuie sa fie greu singurica cu un bebe mic...dar viata merge inainte si tu ai un globulet de aur linga tine pt toata viata...numai bine iubita

Kora

Antosit sper din tot sufletul sa ne anunti un beta mare

Ioana

tuturor si un tren de pt voi...sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Dragelor - asa cum spuneam am intrat si eu in randul vostru cu primul FIV - deocamdata sunt in ziua 5 de stimulare cu Menogon si inca nu simt nimic....marti merg la primul eco sa vedem cum stam; ma intrebam daca printre voi sunt fete care au avut FSH -ul mare si ce rezultate au avut. Eu am avut FSH de 13 dar dr a spus ca atata vreme cat ovulez - si am CM regulat acesata valoare nu inseamna neparat rezerva ovariana scazutatratamentul pe care eu l-am primit este in comparatie cu ce citesc pe la voi foarte simplu dar de asemenea dr a spus ca avand in vedere varsta 30 si faptul ca la mine este o problema legata de trompe nu are dc sa imi dea un tratament mai puternic?! voi ce spuneti?
Ms,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Diana_d sa-ti traiasca minunea de baiat! Voi modifica imediat in listuta!
Elenada eu zic ca merge bine, sunt in a 9 a zi de inhibare si miercuri merg la eco pt. ok de stimulare. Plimabari placute la Viena, sa ai ce ne povesti cand te intorci! Fa-l pe bebe "vienez".
Antosit durerile de spate de pe acum, sunt semn bun, da-l incolo de sport!
LilianaFi Ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

lavinutza si mie tot asa mi-a zis ;avand probleme cu trompele si avand doar 28 ani mi-a spus ca nu este necesar un tratament mai puternic; cum sunt ?
eu sunt in ziua 7 de tratament si ma dor un pic ovarele
sa dea DD sa reusesti din prima
tu cand trebuie sa faci analize de sange?

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mai am si eu cateva intrebari:
in timpul tratamentului pt FIV pot sa fac reflexoterapie sau masaj?
ultimul contact sexul ar trebui sa fie cu 3-4 zile inainte de punctie, nu?

multam mult!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Vally, am inteles ca e indicata acupunctura in timpul tratamentului pt fiv si inainte de transfer. Masajul ajuta la relaxare. Eu am facut reflexo, nu neaparat legat de fiv, nu puteam dormi deloc. Nu stiu cat a fost datorita reflexo si cat efect placebo, dar eu am reusit sa dorm.

Cu sexu inainte e punctie nu stiu:)

Raluca

Mergi la inceput

Vally, am inteles ca e indicata acupunctura in timpul tratamentului pt fiv si inainte de transfer. Masajul ajuta la relaxare. Eu am facut reflexo, nu neaparat legat de fiv, nu puteam dormi deloc. Nu stiu cat a fost datorita reflexo si cat efect placebo, dar eu am reusit sa dorm.

Cu sexu inainte e punctie nu stiu:)

Raluca

Mergi la inceput

Imi cer scuze, n-am vrut in intaresc ce-am spus, doar am dat de 2 ori send.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Vali eu am intrebat inainte de punctie daca trebuie abstinenta si cat si mi-au zis ca nu conteaza. putem sa ne iubim linistiti.
Bine ca nu cu 24 de ore inainte ca nu de alta dar mai gaseste ceva gigei la tine si sa nu incurce pe acolo.
Ioana bafta multa la eco. Iti tin pumnii.

Pup dulce

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Lili draga si scumpa,
daca ai timp scrie-mi intr-un mesaj PM ce mai faci,
si eu m-am gandit la tine.
Acum ma grabesc, mergem in vizita la alt bebelus tot de 5 luni.
Te pupam, Diana si Daniel

Mergi la inceput