Bazar pentru SONIA (4)
Raspunsuri - Pagina 16
kriss79 spune:
Buna seara!
Vreau sa scad pretul la cateva dintre produsele puse de mine,dupa cum urmeaza:
415-6 lei
202-7 lei
387- 10 lei
388- 9 lei
417-2 lei
416- 2 lei
410- 2 lei
420- 2 lei
389- 7 lei
390- 7 lei
413- 10 lei
414- 10 lei
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
carminabulina spune:
Este ora 00:00 asa ca am castigat produsele licitate conform datei de expirare...chiar daca nu am fost trecuta pe lista .
maine voi depune banii in contul Oanei.
Noapte buna!
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
ariel_7000 spune:
dragele mele, mai adaug 2 cd-uri (nu le mai pun in album):
cd 13: culinar (Healthy Eating For Life, Jamie Oliver's Sainsbury Cookbook, Retete_culinare_exotice, Retete_din_bucataria_internationala, Retete_traditionale_romanesti) + carti gen "mama si copilul" ( PLANSE DE COLORAT, Carte mama si copilul -Fenwick, GHID PRACTIC pentru cresterea copilului pana la 5 ani, Dr_Spock's_The_First_Two_Years, GHID PRACTIC pentru cresterea copilului 0-1an, Guide to Raising a Happy, Healthy Child, MAMA_SI_COPILUL-Emil_CapraruHerta_Capraru si inca 2 capitole despre dezvoltarea sugarului.) + papa bebe (Breast Feeding Guide, Carte electronica - Diversificarea alimentatiei, Carticica_Retete, DIVERSIFICAREA_ALIMENTATIEI, feeding and nutrition, Ghid_alimentar_bebe, Hrana sanatoasa pt bebe, Retete culinare pentru bebelusi, Retete pentru copii de la 4 luni la 30 de luni, Retete_bebe(4-9 luni), Retete_bebelusi, Retete_culinare_0_3_ani_1, Retete_culinare_bebe) + psihologie copil ( Salome, Jacques - Mami, tati, ma auziti, 12 Simple Secrets Real Moms Know, ana savin-totul se intampla inainte de 6 ani, Child Reading, enfant_difficile, Engelmann-Dati_copilului_vostru_o_inteligenta_superioara, FRANÇOISE DOLTO - SERIA_PSIHOLOGIE_Cand_apare_copilul, How To Help Your Child Succeed In School, Interactiunea parinti - copii, Kuzma, Kay - Intelege-ti copilul, Make Your Children Winners, Meseria de parinte, Pentru a putea comunica cu bebelusii, descoperiti-le limbajul, Piaget - Psihologia copilului, Raising Gifted Kids, The No-Cry Sleep Solution) + sarcina ( Guide to a Healthy Pregnancy, How to live with a Pregnant Person, Lana Jordan - Journey to Motherhood, The Unofficial Guide to Having a Baby) - 10 ron - ariel_7000
cd 14: : carti, romane: Coelho Paulo - Al cincilea munte, Coelho Paulo - Alchimistul, Coelho Paulo - La riul Piedra am sezut si-am plins, Coelho Paulo - Maktub, Coelho Paulo - Manualul Razboinicului Luminii, Coelho Paulo - Unsprezece minute, Paulo Coelho - Veronika se hotaraste sa moara, Paulo Coelho -Diavolul si domnisoara Prym, Brown, Dan - Codul lui Da Vinci, Brown, Dan - Conspiratia, Brown, Dan - Fortareata Digitala, Brown, Dan - Ingeri si Demoni, Albert Camus - Teatru, Albert Camus - Opere 20, Albert Camus sau tragicul exilului de Ion Vitner, Albert Camus, - Romane, povestiri, Camus, Albert - Caderea UC, Camus, Albert - Ciuma, Camus, Albert - Exilul si imparatia, Camus, Albert - Mitul lui Sisif, Camus, Albert - Strainul, Gabriel Garcia Marquez - A trai pentru a-ti povesti viata, Gabriel Garcia Marquez - Cronica unei morti anuntate, Gabriel Garcia Marquez - Douasprezece povestiri calatoare,Gabriel Garcia Marquez - Generalul in labirintul sau, Gabriel Garcia Marquez - Stiri despre o rapire, Garcia Marquez - Toamna patriarhului, Garcia Marquez, Gabriel - Aventura lui Miguel Littin clandestin in Chile, Garcia Marquez, Gabriel - Despre dragoste si alti demoni, Garcia Marquez, Gabriel - Dragostea in vremea holerei, Garcia Marquez, Gabriel - Incredibila si trista... (povestiri), Garcia Marquez, Gabriel - Un veac de singuratate, Gabriel Liiceanu - Despre limita, Gabriel Liiceanu - Tragicul. O fenomenologie a limitei si depasirii, Gabriel Liiceanu@Declaratie_de_iubire_00, Liiceanu Gabriel - Dupa 20 ani, Liiceanu Gabriel - Est-Postbelic, Liiceanu -Jurnalul de la Paltinis, Liiceanu, Gabriel - Usa interzisa, Ojog-Brasoveanu, Rodica (22 de fisiere...), Remarque Erich, Maria - Gam, Remarque, Erich Maria - Cuibul visurilor, Remarque, Erich Maria - Zeii sunt singuri, Umberto Eco (10 carti) + altele: FENG SHUI (2 carti), Iluzii-Richard Bach, Raimond Queneau, Suntem mereu prea buni cu femeile, Redfiel,James_-_Profetiile de la Celestine, Richard Bach - iluzii-Aventurile unui Mesia capricios + psihologie (Alfred Adler, Psihologia scolarului greu educabil,Alice Miller - Despre iertare, Alice Miller - Despre scatoalce, Alice Miller - Despre ura, Alice Miller - Desteptarea Evei, Dale_Carngie- Arta de a reusi in viata, Parinti_toxici, Salome, Jacques - Curajul de a fi tu insuti, Scott Peck - Drumul catre tine insuti, Silva Jose - Autocontrolul prin metoda Silva, Walter, George R - Influenta limbajului pozitiv) - 10 ron - ariel_7000
sper sa vi se para utile!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
nma spune:
496. Dres violet, 12-18 luni, 1 leu, didialex – 4 lei
511. Tricou 12-18 luni, 2 lei, didialex – 2 lei
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ariel_7000 spune:
licitez :
484 - 5 lei
485 - 5 lei
473 - 3 lei
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
kid spune:
carminabulina, ancadragoman, kriss79, nma Felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura cu arcadia sa stabiliti cum intrati in posesia produselor castigate.
kriss79 Am modificat preturile.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
ancadragoman spune:
Ana eu am de luat de la Didialex si din cate am inteles sunt la Arcadia cu care trebuie sa ma vad oricum.
Iti dau pe PM adresa de care vb ieri sa scriem si acolo ca nu se stie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
misha71 spune:
de la Diverse (toate de la ariel_7000):
448. CD 1 - 5 lei
450. CD 3 - 6 lei
451. CD 4 - 5 lei
452. CD 5 - 5 lei
453. CD 6 - 7 lei
454. CD 7 - 5 lei
456. CD 10- 5 lei
457. CD 11- 5 lei
458. CD 12- 5 lei
CD 13 - 10 lei
CD 14 - 10 lei
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
ALEXA1985 spune:
Licitez:
512-8 lei
511-5 lei
478-3 lei
495-5 lei
448-5 lei
450-7 lei
451-6 lei
452-6 lei