Bazar pentru SONIA (4)
Raspunsuri - Pagina 15
nma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid nma Am luat azi cerealele de la Anca, iti trimit pachet dupa ce se termina licitatia la pozitia 22, ok? Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia![]() |
E foarte bine asa.

Nico, mami de Andra si Alex
poze
luny spune:
kid, e o confuzie undeva, nu eu am licitat la 515. Maieut 2 ani![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
scuze, am gasit greseala, am editat si dincolo, in loc de pozitit 512 am scris 515
deci licitez la poz 512 - 5 ron
LUNY
kid spune:
| citat din mesajul lui cryss26buc kid ar fi super ...dar de ce abea maine ca am licitat duminica si ar fi duminica luni si marti nu? |
Licitatia pentru un produs dureaza 3 zile (adica 72 de ore). Daca ai licitat duminica seara, licitatia se termina miercuri seara.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
kid spune:
luny Pentru pozitia 512 ai licitat o data 6 lei. Vorbim despre aceleasi produse?![]()
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
/ Bazar pentru Sonia
kid spune:
andreutac, aka paticut, alice_is, eri_ka, luny Felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura pe PM cu persoanele care au oferit produsele pentru a stabili cum intrati in posesia lor.
alina_is Scutecele huggies de la ariel_7000 sunt la mine. Te rog sa-mi trimiti PM cu adresa, sa ti le trimit. ![]()
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
/ Bazar pentru Sonia
eri_ka spune:
Am platit acum, electronic, licitatiile castigate. Nu am un extras ptr confirmare in acest moment. cand l voi avea il voi trimite.
luny spune:
| citat din mesajul lui kid luny Pentru pozitia 512 ai licitat o data 6 lei. Vorbim despre aceleasi produse? Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia![]() |
woops..da, iar am scris gresit..
am o zi aiurita..LUNY
alice_is spune:
Eu am produse la didialex, arcadia si kid. As prefera daca se poate, sa primesc un singur colet cu toate, daca nu, nu-i bai. Mai astept pana maine seara sa vad daca mai castig si niste badiuri tot de la didialex si apoi va trimit si chitanta. Am platit azi![]()
Alina mami de Alexia Ioana
luny spune:
eu as vrea sa platesc tot la sfarsit, e ok daca astept sA se incheie licitatia la toate produsele care ma intereseaza?..sa nu fac mai multe drumuri..
LUNY