Bazar pentru SONIA (4)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Licitez 477-10 ron,493-11 ron
si Mica te rog sa bagi o super oferta la produsele puse de mine
167-10 ron
192-7 ron
190-7 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
alice_is spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 buna fetele. am reusit si eu in sfarsit sa termin de pozat si pus produsele de la mine si de la clauclau in albume. de maine ele SE VOR AFLA LA ARCADIA!!! toate, inclusiv cd-urile am adaugat produse pt copii de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2660722840102116445pZPIdB pt adulti de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2585325430102116445hPINIZ sa nu radeti de mine, dar am pus la bazar niste formulare de bilete de trimitere. ma gandesc ca poate exista medici printre voi sau poate chiar pacienti fara noroc, ca mine, care au fost nevoiti sa-si cumpere singuri biletele...fiinca eu am avut nevoie numai de cateva si pt ca am fost nevoita sa iau mai multe....le donez, ca nu mi-e dor sa merg pe la dr. :) mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri. |
Ariel, e de plans ceea ce spui tu cu biletele de trimitere!!!! A ajuns rau de tot sistemul sanitar
Alina mami de Alexia Ioana
alice_is spune:
Astazi sper sa ajung si eu sa pun banii pt produsele castigate dar si pt cele pe care probabil le voi castiga (vom vedea). Si apoi cu cine iau legatura? Am castigat de la didialex 2 perechi de pantaloni si vor urma probabil cele de la ariel
Alina mami de Alexia Ioana
aly_c20 spune:
neata
mica, eu intrebam de jucarie
licitez 100 - 10 ron
522 - 5 ron
fetele care au de luat produse de la mine...astept PM cu adresele
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
ancadragoman spune:
penatenul este acelasi lucru cu bepanthenul?
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
aly_c20 spune:
fetele, daca intereseaza pe cineva vreun produs de al meu si i se pare prea mare pretul sa zica...mai facem reduceri ca sa strangem bani...cat de putin, conteaza
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
nma spune:
Eu inca nu am primit produsele.
La mine a platit bona si stiam ca a depus 50 ron (produsele au fost 27) dar azi am vazut ca de fapt a depus 30 .
Ma intereseaza poz 22 - adulti -Hartie protectoare pt toalete - 4 buc. - 1.5 Ron/pachet - ariel_7000- se afla la kid. Vreau sa stiu daca sunt 4 pachete sau 4 buc hartie.
salvati-i inima lui Robert
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Alex@Sara spune:
[quote]citat din mesajul lui ancadragoman
penatenul este acelasi lucru cu bepanthenul?
Anca,nu e chiar acelasi lucru,dar e ff bun si Penatenul,eu l-am folosit si la Alex si nu am avut pb.Acum am primit 3 cutii de la sora mea din Germania si am zis ca pana folosesc doua,o sa mai imi trimita,asa ca una am pus-o la bazar.E noua,siglata,in garantie pana in 04.2010
am depus si eu banutii pt palariuta de la Madi,si ceva in plus,in total 65 ron,i-am trimis si ei dovada platii,si sa imi mai dati si unde sa o mai trimit.O sa mai licitez si eu ceva zilele astea,dar sa ma mai eliberez putin din treburi.Pupici si numai bine
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
ancadragoman spune:
Nma eu ma vad zilele astea cu Kid sa ii dau cerealele sa facem un singur pachet.
Licitez 195-22 ron
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ariel_7000 spune:
alice, se pare ca ma urmareste pe mine un blestem legat de medici ...
vezi ca prima parte a produselor puse de mine la bazar se afla la kid, iar de la cd-uri incoace, la arcadia.
nma, este vorba despre 4 pachete a cate 10 hartii. eu am cumparat initial mai multe. comanda minima era de 10 pachete...asa ca m-am ales cu 100 de hartii pt toaleta ...am mai dat din ele, am mai folosit si eu si pe astea 4 m-am gandit sa le pun aici, ca poate le vrea cineva. sunt foarte utile la spital, la hotel...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.