Bazar pentru SONIA (4)
Raspunsuri - Pagina 11
CarlaV spune:
Mica, ai vazut ca n-am inceput eu, oricum nu am de gand sa continuu, chiar daca as avea mai multe de zis .
Daca tu crezi ca e mai bine, pune produsul la loc in bazar cu pretul initial. Pe mine nu ma deranjeaza sa supraliciteze altcineva si sa-l cumpere, doar asta e scopul.
Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ana_a spune:
Buna!
Astazi am facut plata 30 de ron pentru pozitia 95 - pestisorul Chico(15 lei) de la mica0307; pozitia 437- jucarie de ros (15 lei) de la olim
cum fac sa intru in posesia lor?trebuie sa trimit undeva confirmarea platii?Am platit la BRD suc.Unirea
multumim
Ana - mami de Stefan si Matei
luny spune:
licitez
pozitia 512. Tricou 12-18 luni - 6 ron
pozitia 453. CD 6 povesti audio (1 Mihai_Eminescu_-_Fat_Frumos_Din_Lacrima_ 1 2 Mihai_Eminescu_-_Fat_Frumos_Din_Lacrima_ 2 3 Mihai_Tican_Rumano_-_Lacul_Cu_Elefanti_1 4 Mihai_Tican_Rumano_-_Lacul_Cu_Elefanti_2 5 Mihail_Sadoveanu_-_Dumbrava_Minunata 6 Fat_Frumos_1 7 Fat_Frumos_2 8 Mircea_Santimbreanu_-_Ulciorul_Cu_Omenie 9 Petre_Ispirescu_-_Ileana_Sanziana 10 Petre_Ispirescu_-_Porcul_Cel_Fermecat 1 1 Ionica_Fat-Frumos 12 Tinerete fara batranete 13 Gainareasa.) - 6 ron
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Arcadia, Doxinu, Didialex, multumesc mult pt lucrusoare, am intrat in posesia lor de la Carla. Mami de fetita si de baietel 21+ |
Ma bucur ca au ajuns la tine!pentru rabdarea pe care ai avut-o pana ce au venit hainutele.Vreu sa-ti zic ca sunt 2 bluzite la care io am tinut tare mult,da' le-am dat cu tot sufletul
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
simo_ef spune:
Buna,
as vrea si eu sa licitez urmatoarele:
126-Body marimea 20 - 10 RON
134-Bluza Premaman, 6 luni - 15 RON
140-Body marimea 22 - 10 RON
99-Jucarie - 5 RON
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
olim spune:
fetelor, saptamana asta ajung si banii de la mine, ii va depune sora mea care este la cluj, cred ca pe sfarsitul saptamanii ca atunci are timp liber.
ana sa imi dai adresa sa iti trimita sora mea jucaria, o sa o trimita tot pe sfarsitul saptamanii, caci e studenta si peste saptamana are scoala pana tarziu.
Ma gandeam sa iti propun, numaid aca vrei , sa itit trimit si cealalta jucarioara pt 5 roni, dar vad ca deja ai facut plata,
a si inca ceva, bluzita rosie e si pt baieti si pt fete, si as putea sa o cobor la 25 de roni, poate trece mai repede.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mica0307 spune:
Intreba cineva de jucaria 100 daca este muzicala. da, este muzicala (initial am spus ca nu - scuze ).
Am mai pus cateva hainute, de la 517 la 523. Sunt de la alina25 dar le gasiti la mine.
Ioana13 spune:
Licitez pozitia 492 - 10 ron
http://good-times.webshots.com/photo/2456587690102116445JqgPzC
Felicitari Mica si ajutoarelor tale pt admirabila munca pe care o faceti!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mihamora spune:
Buna seara!
Licitez si eu pt pantofiorii de la pozitia 109 - 10 ron
Si 39.- 17 ron
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
ariel_7000 spune:
buna fetele. am reusit si eu in sfarsit sa termin de pozat si pus produsele de la mine si de la clauclau in albume. de maine ele SE VOR AFLA LA ARCADIA!!! toate, inclusiv cd-urile
am adaugat produse pt copii de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2660722840102116445pZPIdB
pt adulti de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2585325430102116445hPINIZ
sa nu radeti de mine, dar am pus la bazar niste formulare de bilete de trimitere. ma gandesc ca poate exista medici printre voi sau poate chiar pacienti fara noroc, ca mine, care au fost nevoiti sa-si cumpere singuri biletele...fiinca eu am avut nevoie numai de cateva si pt ca am fost nevoita sa iau mai multe....le donez, ca nu mi-e dor sa merg pe la dr. :)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.