Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

gata, vazut si pozele Amaliei...super.
Cum ai facut gogoselele alea???? ca aratau demential, mie-mi plac de mor dar nu am facut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joy, pentru intrebare! Bufnita e bine, nu a mai facut febra, a fost (pana acum) un episod singular, ieri dimineata. Speram sa fie de la inghetata servita de tati cu mare arta in mall, cu o seara inainte.
Oricum, azi a stata restata la domiciliu, cu Dna. Flori.Dac e totul ok asta seara, de maine ne re-gradinitam.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, Doamne ajuta sa scapati fara complicatii!

Citat:
Camelia bine ca scaparati asa usor.

Joy, sa dea Dumnezeu!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani! pentru doua fetite frumoase foc Amalia si Iris
Multa sanatate pentru Maria, pentru Sarah si pentru ceilalti copii bolnaviori.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, AMALIA!!!

Cea mai frumoasa olandeza-miss Amalia, sa cresti mare, sanatoasa, sa ai o copilarie frumoasa si mult noroc in viata.

frumoasa petrecere alina, frumoase platouri...bravos! le-ai facut numai dulciuri?

sanatate multa tuturor copilasilor

leea, urgent la doctor.

ioana, pupam mariuca tusitoare sa se faca bine repede. stef e bine? la naiba gradinitia asta, rau cu rau dar mai rau fara rau.

lavi, ma bucur ca ati avut un week fan. xilofon am cumparta eu anul trecut din auchan, am vazut si acolo unde ti-am scris pe pm .

tania, ce ati mai facut?

noki, pupicim lipicioasa inghetata

gabi, mateea a fost batuta la gradi de vreun coleg? a vazut ceva ce a traumatizat-o? alexia mea eset intr-o perioada in care nu sta decat langa mine, se sperie de orice ii este frica sa stea singura in camera e jale mare si asta de cand cu gradinita.

gata, ma pregatesc sa mergem la medic, cu alexia la aerosoli si cu piticv la pedi sa vedem ce sa mai fac ca sa manance.

o saptamana buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ilincutza! Sa va traiasca desteapta mica.

Albert!
Iris pe care nici nu stiu cum sa o mai caracterizez ca nu ne mai spune mamica ei nimic.

Amalia, asa cum a spus si Lavi, domnisoara cocheta si frumoasa.

Tania, cred ca treci prin niste momente grele, dar nu te da batuta. Eu zic ca e bine sa ceri cel putin 3 pareri pina cind sa incepi sa-ti indopi copilul cu medicamente. Mai citeste, mai informeaza-te, mergi pe la alti doctori si apoi ia o decizie.
Ce inseamna exact aceasta predispositie epileptica si in ce poate ea degenera? Care sint riscurile tratamentului? Care sint riscurile fara tratament?

Leea, ma gindesc si la voi.

Noki, nu ti-am raspund, dar am citit ce mi-ai scris. Multumesc pt. complimente. SI sa stii ca cu vorbele tale in gind ma mai tin pina la Craciun.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Amalia!

Alina , sa va traiasca mica cocheta, sa creasca mare si sanatoasa

La multi ani, Iris!

Cristina si Cristi , sa va traiasca mezina rusinoasa si frumoasa, sa creasca mare si sanatoasa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Pentru frumoasele nascute exact acum 3 ani, Amalia si Iris avem ganduri bune, trimise cu mare drag, pentru a le asigura ca vrerea noastra e sa fie fericite, sa fie sanatoase, sa creasca fara griji, inconjurate de bine si frumos. La multi ani!

Alinush tu ai furnizat costumele pt fiecare piticot? Alba ca Zapada - o bomboana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor saru'mana pt grija!

Joy ciudat...fierul - diaree.Noi am dat-o pe boi si vaci ca sa mai suplinim fierul. Multumesc mult!

Am fost ia la dr. Voma ar fi de la tuse (cum cred si eu), durerea de burta la fel, de la sfortarea la care e expus stomacul in timp ce tuseste si de la durerea de gat (ca cica ii doare burta cand ii doare gatul).Ori,alta varianta, intr-adevar l-a durut cateva zile, acu s-a obisnuit cu atentia primita si joaca teatru. Uneori am si eu impresia asta, dar alteori arata mult prea chinuit ca sa fie un asa de bun actor. Pt raceala,tuse, muci mizrabili am trecut pe eurespal, sinupret si augumentin. Era prea de tot .Are deja 2 saptamani timp in care e exact la fel.

Pe mine ma doare groaznic gatul Doare nu ustura. De o saptamana nu cedeaza.Ziua nu, noaptea cumplit. Ce dracului sa iau. Tantum verde nu ajuta. Mai iau cate un paracetamol, degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi, sa cresteti mari, sa fiti norocoase si la fel de frumoase!!!!

Azi am avut zi de curatenie, asa ca am smotruit la greu, facut papa, jucat cu maimutza, nitel shopping si gata ziua

Maine trag si cu ochiul la poze, am vazut asa pe fuga ca-s si ceva bolnaviori..le uram insanatosire grabnica

Leea pt gat ia OROFAR, pastile de supt..sunt excelente!

Fimea s-a dat pe brazda cu gradi, e toata numai un zambet dimineata cand o trezesc sa plecam, mananca acolo de sparge, ba isi ia si gustarea de dupa somn cand plecam...nu lasa nimic..strangatoarea mamei. Deci e ok.

In rest..nimic nou, eu ma mai lupt inca cu raceala, in we n-am iesit din casa de rau ce mi-a fost

Pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput