Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Revenim si noi! Am avut calculatorul stricat si abia vineri a fost gata si de atunci tot citim din urma ca am avut de recuperat…….!!!!

Am si eu o intrebare: pe 19 decembrie imi expira concediu medical si de pe 20 decembrie trebuie sa intru in CIC! Cu cat timp inainte se poate depune dosarul??? Oricum cred ca voi merge de 2 ori, adica si in ianuarie pt 85%, cred ca vor fi niste cozi…….!!!! Stiu ca de continutul dosarului s-a mai scris dar…….poate ma ajuta si pe mine cineva si le mai odata!

In rest noi suntem bine, Tiberiu a inceput sa ia in greutate chiar fff bine dupa ce l-am trecut pe lapte praf, adica l-am intarcat. Luna trecuta mi-a luat doar 250 grame si acum mi-a luat 170 g intr-o sapatamana. Parca imi e si frica sa ma bucur. Cu mancarica ne descurcam binisor, ce sa zic mai o jucarie, mai un avionas mai o lingurita de papa… dar mami sa aiba rabdare si papam si noi!
Miss si Tiberiu mi-a racit si ne-a tinut cu nasucul infundat vreo 3 chiar 4 saptamani, timp in care alti bebei isi reveneau si intr- o saptamana doua. Tot nasivin am folosit si eu dar apoi i-am dat colargol si a fost mai bun parca.
Din pacate cam de cand cu raceala a inceput sa sforaie ca sa zic asa, e sunet ciudat si asa face cand doarme. Am fost la spital la Budimex si am dat de un tampit care m-a luat ca nu are copilul nimic, ca polipi nu are cum sa aiba , ca daca e sa il controleze adica sa vada ce are ar trebui bagat nu stiu ce (nu am retinut) in nasuc si sa il adoarma asta stand internata cu el o zi in spital. Imi zicea ca e sanatos copilul si nu are nimic si mi-a dat Aerius sa ii dau si mi-a scris ca are rinita cronica. Cand a auzit doctora mea l-a facut in toate felurile. Oricum Aerius scrie si pe cutie ca se da de la 1 an. Mergem saptamana asta la alta doctora sa vedem ce este!
Alina_anto am vazut ca ai scris de niste calendare luate din carrefour. Cat costa unul si de la ce raion le-ai luat? Vreau sa il trimit pe tati sa ne cumpere si noua si el nu prea are rabdare sa stea sa caute! Se poate atasa poza la ele? Poate ne faci si noua o poza sa vedem cum arata, asta daca ai timp!
Laura si noi am avut mari probleme cu constipatia si inca mai avem pt ca ii dau si fier. A avut o perioada cand se punea pe urlat si nici ca se mai oprea. Ii bagam supozitor (taiat in doua pe lungime sa nu fie prea gros). M-a tinut asa 2 saptamani in care i-am dat si para si apa si…nici nu mai stiu cate. Acum si-a revenit si s-a reglat singurel dar odata la saptamana ma trezesc ca se mai constipa si il ajut fie tinandu-I genunchii la burtica fie cu supozitor . Ultima oara ca sa nu ii mai bag supozitor sa risc sa devina dependent mi-a dat doctora Duphalac si i-am dat 4 picaturi seara timp de 4 zile si iesea singur afara.

Andrada, calendarele le-am luat de la raionul papetarie, langa agende. A costat 8,9 lei/ bucata, deci destul de ieftin.. O sa pun si poza putin mai tarziu k acum sunt putin ocupata..

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, Gabitzam, multumesc frumos! In Viena se face varianta cu 6 comp. Insa se face gratuit la med. pediatru, nu trebuie sa umblu prin farm. dupa ea.
Partea a doua a Infarixului o facem in Viena in dec. si ultima parte, cam dupa 2 luni ...unde???? ca sa zbor la Viena cu bebeliana doar sa-i faca injectie ... parca n-as vrea.
Greu, ce mai, cu atatea case!
Credeti ca ne-o poate face orice doctor sau trebuie sa fii inscris la el?

SImonix, pai daca manaca bine, at. chiar ca n-ai de ce sa-ti faci prea mari ganduri. Laptele are destul calciu.

Cum ramane cu intalnirea de maine din Morarilor?

Maine la 15 in parc? cine mai doreste, cine mai pofteste...

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor

astazi i-am dat Biancutei branza calcica (am facut cu lapte UHT Dorna) cu mar. a papat. sper sa nu am vreo surpriza.. azi am indopat-o bine...

s-a deschis si la Suceava magazinul Auchan sambata si am luat pere Abate de acolo. sunt atat de dulci si zemoase.. tare i-au placut...

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Soacramea a facut pneumonie. Stau cu okii pe Mirci acum si ma bucur ca i-am facut prevenarul... nu stiu
de ce sa ma bucur si de ce sa ma intristez cu vaccinurile astea...
Totusi, de cand s-a simtit rau nu a mai dat pe la noi, dar mi-e de perioada aia de incubatie...
Si eu sunt in categoria fara indemnizatie...astept ce putem face!
Noi nu am iesit afara astazi..am facut mancare si il astept pe tati, poate ne duce el nitel.

Bai simonix m-ai dat gata! Cum sa ai ma asa ceva in casa, minunatia aia cu claie carliontata...ma topeste!
Lorich super pozicile la bran si Rasnov...vad ca a fost prima excursie a multor bbici de pe forum -
si Mirci, si Vladi de Alysh. Ah..eu nu=l convingeam pe Bogdan sa stea la atatea poze...cred ca ne certam acolo in drum.
Felicitari si pentru sot cooperant!
Adidana bine ai revenit. Ne bucuram ca Vlad e bine... Amesteca-i morcovelul cu cartof si dovlecel,
nici al meu nu prea papa pana am adaugat cartof!
Elenuca eu am abonament acolo, iubita! Merci de ajutor oricum...trebuie sa-i fac vaccinul.
Alysh spor la invatat, mamica harnica!
Iulia felicitari de dintisor!! Suuper..
Chinabulina ne bucuram ca sunteti mari si voiosi..si eu sunt curioasa sa vad cat mai cantareste Mirci
Lilly merci de incurajari cu obisnuitul lui Mirci la el in patut! SPer sa-mi iasa..
Luminel oooaaaa, ce frumos sta Cristiana singurica in fundulet!
Andrada 2 sapt de constipatie?? pai daca ma gandesc intr-acolo ne grabim si noi...nu stiu ce sa-i mai fac..
probabil sa se regleze intestinul lor si sa se obisnuiasca cu mancarea solida...e groaznic! si eu la fel il ajut..
tot asa tai supozitorul, dar tot plange si-l da afara imediat. Sper sa ne treaca, daca s-a putut la voi, se poate si
la noi
Cleo ma bucur ca e bine MAruca.
Adriana nu stiu daca se poate, dar important e sa ai caietul de vaccinari cu totul trecut acolo.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, pai eu ma gandesc ca daca tot da parintele bani pe vaccin ar trebuie sa se poata sa-l faca orice doctor. Ca doar e luat din comert vaccinul, n-o crede ca intep copilul cu altceva.
Avem si caiet cu vaccinurile toate trecute.
Voi suna la un cabinet privat sa intreb, de curiozitate daca vaccineaza copii.

poti ajunge si tu maine?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

In sfarsit am terminat cu gatitul, ca nu aveam deloc papa facuta.

Laura cooperant sau nu...stie ca n-are incotro Mirci chinuit, uufff noi am scapat, la noi a fost de la fier. Si nu-ti face griji cu soacra, poate nu era cu pneumococ, oricum... sa stea la distanta de puiutz.

Miss sanatate multa lui Daviducu!

Iulia felicitari! Parca n-a fost foarte dureros, nu? Spun nu foarte.

Imi pare bine ca au mai scris fete-mamici d-ale noastre, Adidana, Luminel desi Luminel stiu ca ai scris mai des in ultimul timp, ca doar am vazut poze superbe cu Cristiana.

Ce-o fi cu Getuta? Asa greu o fi cu bebe mai mare??

De fapt, am vazut la munte ca fetita cu care am mers, de 8 luni nu statea o secunda locului, dar era oricum muuult mai usor de "manevrat" decat o alta fetita de un an si ceva care fugea non-stop. Asa ca... ma bucur de linistea de moment

Nu mai stiu ce voiam sa mai zic si cui...deh multa info in astea 2 zile, aa..am vazut montaj cu bebemic care acum e bebemare de Doloress

Fug sa pap.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine si capitol nou imediat.

Capitolul 44.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumesc de raspunsuri!
Eu as vrea sa le depun inainte de data de la care solicit inceperea CIC-ului. Am gasit si actele necesare pe prima pagina.
Cleo parca tu ai avut o problema legata de completarea adeverintei de angajator. Iti mai aduci aminte? Te intreb ca sa nu fac si eu ca tine mai multe drumuri!
Am vazut postarea legata de socrul tau. Capos om, ca si soacra mea. Ii combinam??? Cred ca s-ar ucide unul pe altul !!!!
Eu acum sunt fericita ca s-a suparat pe mine nebuna de socaramea. M-a sunat vineri, acum doua saptamani sa ne invite la ea acasa.
Si i-am zis ca nu putem si oricum se anuntase frig pt week-end. Replica a fost dar la nasii si la x si y va duceti asa ca veniti si la mine. Ideea era ca si eu si sotul meu eram super obositi si aveam chef sa stam acasa sa ne facem curat, sa gatesc...etc. I-am zis ca nu acum ci altadata si ea nimic si s-a enervat si mi-a inchis telefonul. Acum week-endul asta, adica samabata l-a sunat pe sotul meu seara. A inceput sa il intrebe e unde ati fost, ati fost plecati nu? Acum nu a mai fost frig, cum ati iesit afara cu copilul? Si el i-a zis ca nu ii tine ea cont ce si cum si i-a inchis.
Cretina cred ca a fost pe la noi sa verifice daca suntem acasa ca altfel de unde sa stie ea ca am fost plecati!!!!
In fine eu sunt fericita ca mi-a inchis telefonul ca am motiv acum sa ii zic ca a afcut o mare gresala cand mi-a inchis si cu mine nu mai are ce discuta. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Am scapat de nebuna si de criticile ei macar o luna. Mereu apela la mine cand se certa cu fisu acum sa o vad!
Oricum mersul la ea e o ambitie pt ca de vazut abia ce il vazuse pe pitic. I-am explicat ca daca am iesit cu el pana acum la ceilalti a fost pt ca au curte si am profitat si noi de vreme frumoasa si am stat cu el afara.....dar ea nimic.

Alina mercic de raspuns, abia astept sa vad poze.

Mergi la inceput