sunt indragostita!
Raspunsuri - Pagina 7
IonescuOana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teodraghici
De acord cu tine. Problema e ca Ruxita doar ne spunea ca e indragostita, nu a adus vorba de a renunta la familie, nu a spus ca isi va lasa sotul (ba din contra spune ca e un om minunat)...de la fi indragostit pentru o saptamana pana la 'bagatul bocancilor' intr-o familie mai e mult, cred eu. Independenta financiara a unei femei o face sa gandeasca mai bine sau sa ia decizii mai bune? Adica daca ar fi independenta financiar nu ar mai sta cu sotul?...pai nu are sens toata casnicia daca ea sta cu sotul doar pt ca nu se descurca cu baii....(acoperis deasupra capului...) Teo |
Este foarte sigur ca o femeie independenta financiar gandeste mai "rece". Din pacate sunt multe casnicii in care femeile sunt dependente. Si treburile nu sunt ok.
Uite un exemplu de la noi - Monica Tatoiu. Este independenta financiar, si in acelasi timp casatorita. Recunoastea insa ca e la al 3-lea sot, si ca ea a fost cea care i-a "schimbat" pe precedenti.
Nu pot sa zic ca o consider un exemplu, insa e dovada ca se poate sa fii si independenta financiar si casatorita, mai ales ca are si un copil.
Pentru ideea ca timpul va decide cum e corect,
Morgano spune:
Guestus, nu mai, ea nu vrea sa se marite, nevoia o impinge cu acoperisul spre starea civila si respinge fluturii la nivel occipital.
Acuma fte serios: eu sincer cred ca oricui i se poate intampla la un moment dat sa simta fluturi, cine zice ca i s-au inchis "ochii" cand are o relatie stabila se minte pe sine in primul rand. E aproape imposibil sa nu te atraga cineva, sa nu-ti faca placere un gest sau o conversatie cu cineva doar pentru ca esti implicat intr-o relatie stabila. Nu trebuie sa te indragostesti musai, sa inseli, sa-ti duci ideea de fluturi spre idila. Dar si asta se poate intampla. Chiar daca acasa teoretic totul este perfect. E in firea omului si eu chiar nu as putea spune "mie nu mi se va intampla niciodata". Ceea ce cred este ca poti controla , totusi, avand o casnicie, copil, obligatii modul in care evolueaza fluturii. Cat de nemultumita esti de fapt sufleteste si cat de mult inclina in balanta indragostirea fata de orice altceva in viata ta.
Nu dau cu "rosii" in autoare, ca va curge bulion iarasi, demult nu a mai fost suculent pe aici.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
denizel spune:
hai, bine, de data asta nu zic nimic despre sotia inselatoare...;-)).
Ruxita, daca tot primesti felicitari fiindca te-ai indragostit , m-am induiosat si eu si iti dau cel mai bun sfat de care sunt capabila.
E clar ca tu esti deschisa spre indragosteala. Daca nu era asta, cat de curand venea cu siguranta altul.
Asteapta-l pe ala, pe altul!!!! Te rog eu frumos! Poate nu va va fi unul implicat in alta relatie, poate nu va fi tot un prieten al sotului tau.
Asta nu-i bun de nimic. Nu merita nici sa-i raspunzi la salut!!!
1. isi inseala iubita
2. isi inseala prietenul cu care imparte o afacere si care are incredere in el.
Desigur, pe lista asta murdara vei aparea si tu la un moment dat: X-ulica o inseala si pe Ruxita.
teodraghici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ripley Guestus, nu mai, ea nu vrea sa se marite, nevoia o impinge cu acoperisul spre starea civila si respinge fluturii la nivel occipital. Acuma fte serios: eu sincer cred ca oricui i se poate intampla la un moment dat sa simta fluturi, cine zice ca i s-au inchis "ochii" cand are o relatie stabila se minte pe sine in primul rand. E aproape imposibil sa nu te atraga cineva, sa nu-ti faca placere un gest sau o conversatie cu cineva doar pentru ca esti implicat intr-o relatie stabila. Nu trebuie sa te indragostesti musai, sa inseli, sa-ti duci ideea de fluturi spre idila. Dar si asta se poate intampla. Chiar daca acasa teoretic totul este perfect. E in firea omului si eu chiar nu as putea spune "mie nu mi se va intampla niciodata". Ceea ce cred este ca poti controla , totusi, avand o casnicie, copil, obligatii modul in care evolueaza fluturii. Cat de nemultumita esti de fapt sufleteste si cat de mult inclina in balanta indragostirea fata de orice altceva in viata ta. Nu dau cu "rosii" in autoare, ca va curge bulion iarasi, demult nu a mai fost suculent pe aici. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
De acord 100%. Cu alte cuvinte spus ceea ce cred si eu!
IonescuOana spune:
citat din mesajul lui denizel [Ruxita, daca tot primesti felicitari fiindca te-ai indragostit , m-am induiosat si eu si iti dau cel mai bun sfat de care sunt capabila. E clar ca tu esti deschisa spre indragosteala. Daca nu era asta, cat de curand venea cu siguranta altul. Asteapta-l pe ala, pe altul!!!! Te rog eu frumos! Poate nu va va fi unul implicat in alta relatie, poate nu va fi tot un prieten al sotului tau. Asta nu-i bun de nimic. Nu merita nici sa-i raspunzi la salut!!! 1. isi inseala iubita 2. isi inseala prietenul cu care imparte o afacere si care are incredere in el. Desigur, pe lista asta murdara vei aparea si tu la un moment dat: X-ulica o inseala si pe Ruxita. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Morgano spune:
Oana, exemple sunt mii de-a lungul istoriei. Sunt sigura ca multe femei, daca ar fi financiar independente nu ar mai sta cu partenerii lor.
Cate nemultumiri, frustrari, cate nefericire se pot cumula degeaba cand te intrebi: cu ce platesc gazul, apa, cablul, gradinita, bona, cursurile de dans, noul computer pt. cel mic, cheltuielile de bloc, curentul.... cand eu am un salariu fix de 1200 lei? Ca sa nu mai zic cum ar fi sa fie casa lui dinainte de casatorie si sa risti sa zbori in drum, sau sa fie bun comun si sa trebuiasca sa-l despagubesti cu vo 50.000 euroi.
Cand ai copii si mai si depinzi financiar, procentul de a incerca independenta financiara e cred ca de 0.1%.
Putine cazuri am citit aici pe forum de femei puternice care au invins aceste "dependente". Spre binele copiilor si al lor.
E greu sa nu depinzi financiar, e un mare avantaj.
Eu am casa mea, venitul meu, nu e de neglijat, sotul meu castiga mult mai bine decat mine, dar sunt privilegiata teoretic, as manca nisip daca ar fi cazul, dar nu m-as complace intr-o viata lipsita de iubire. Nu e si sper sa nu fie cazul. Dar repet: never say never. Cat timp relatia e ok, copiii sunt sanatosi, exista iubire si respect, cred ca sansele sunt minime sa apara un fluture imens sa darame totul. Dar nu pot contesta ca undeva o omida nu naste vreun astfel de fluture, cat ne credem noi de stapani pe situatie, pe noi insine si de fericiti pe la casele noastre.Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Bebe Beca spune:
citat din mesajul lui Ripley Eu am casa mea, venitul meu, nu e de neglijat, sotul meu castiga mult mai bine decat mine, dar sunt privilegiata teoretic, as manca nisip daca ar fi cazul, dar nu m-as complace intr-o viata lipsita de iubire. Nu e si sper sa nu fie cazul. Dar repet: never say never. Cat timp relatia e ok, copiii sunt sanatosi, exista iubire si respect, cred ca sansele sunt minime sa apara un fluture imens sa darame totul. Dar nu pot contesta ca undeva o omida nu naste vreun astfel de fluture, cat ne credem noi de stapani pe situatie, pe noi insine si de fericiti pe la casele noastre. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
De acord, never say never... niciodata nu stim ce ne asteapta.
Ioana 15+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
AVoogt spune:
Saraca Ruxita, dupa ce a vazut mesajele voastre a renuntat sa-si mai strige in gura mare iubirea ... sau asta nu era locul potrivit
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
Graviduta spune:
Off topic: Ioana, felicitari pentru sarcina.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
Morgano spune:
Poate au AGA sau Consiliul de Administratie pe la firma comuna.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)