Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 3
ghinetz spune:
Carla, felicitari pentru burtica!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Mychy
. Bancul cu betivul a fost fain. Multam si de complimentele din capitolul trecut. Lasa, ca o sa prindem noi o vara pe la dorna, sa stam la cioace si "ne veselim".
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
cafera spune:
Feteleeeeeeeee, eu azi fac piept de pui cu ciuperci in sos de vin alb si smantanaaaaaaaaaa.
ddanagh spune:
Eu azi nu fac nimic ![]()
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 7+ saptamani.
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Eu azi nu fac nimic Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 7+ saptamani. |
Atunci poate ne pui niste poze
.
musso17 spune:
ghinetz,ma bucur ca ti-a trezit amintiri frumoase.uite inca una:http://www.youtube.com/watch?v=c9_ylQruaiU
cafera,mmmm...buna mancarica aia
eu nu stiu daca sa mai spun ce fac de mancare,mi-e sa nu se supere fetele,ca de ceva timp am cam transformat toppicul...dar ma gandesc ca ne mai inspiram...eu fac ardei capia cu usturoi,mancarica de pipote si orez cu lapte ca-mi expira in frigider si nu-l arunc,ca acu vine recesiunea peste noi.
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Eu azi nu fac nimic Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 7+ saptamani. |
Nici eu
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
CarlaV spune:
Am venit, am donat sange si bani. Doctorita zice ca ma interneaza daca nu ies bine analizele, de parca ar fi dupa ea. Adica eu am timp sa stau in spital cu perfuzii, ha!
Ghinetz, multumesc.
Cafera, multumesc. Maaaaai, mi-e rau de 3 saptamani cum mi-a mai fost doar la Saby, uneori chiar mai rau. M-ai omorat cu bomboanele cu lichior, eu poftesc virtual, ca daca vad mancare... iese nasol. Am slabit deja 2 kg, de parca mai aveam de unde. Nu ma mai pot atinge nici de dulciuri, deci e grav rau.
Ma duc sa-mi hranesc fata, nici nu stiu ce sa-i mai dau.
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
greierash spune:
si mie imi place runceanu!!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -