Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 2

CarlaV spune:
Dana, Mi_a, Xerxe, Oana, Musso, Jadi, Cris, Brazuca, multumesc foarte mult pentru urari.
Violeta, Fianna, multumesc si voua.
Dana, asa e, s-a grabit barza, de fapt n-a venit prima data cand am vrut (de ziua Sabinei) si abandonasem proiectul pentru decembrie si 09/09/09. Dar s-a intamplat de ziua socrului meu, daca e si baiat, e cadoul perfect pentru 65 ani.
N-am zis nimic pana n-am vazut ca are activitate cardiaca. Cica se naste in 23 iunie, mai vedem pana atunci.
Mi_a, multumesc de intrebare, mi-e rau de mor, ma trezesc noaptea sa vomit. Asa a fost si la Saby, pana la 19 saptamani, dar speram ca acum o sa fie altfel. Diferenta e ca atunci ma puteam prabusi in pat oricand voiam, acum am copil de crescut si nu ma ajuta decat sotul. Deja am renuntat la ideea de bb3, ca nu mai suport primele luni.
Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

musso17 spune:
care flota romanesca,n-a matrasit-o cineva??!!...m-am ocupat cu niste magie in ultima vreme dar e cazu sa trec la lucruri serioase ca ne bat ratele la usa
...
fii-miu a inceput sa-si izbeasca superbul caput de tot ce prinde,daaar numai de e nervozat...eu il ignor,urla si da.acu se plimba cu o masina roz,daa roz,ta-su a zis ca tb s-o vopseasca ca nu poate copilul sa se dea cu ea asa roz

ddanagh spune:
Luna ce mai faci? te mai duci la servici? Vad ca abia acum in tara incep efectele crizei. In fiecare zi anuntza astia disponibilizari in masa de la diverse fabrici si uzine.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 7+ saptamani.

CarlaV spune:
Mamii, multumesc, scriam in acelasi timp.
Mircea Badea e si my love, dar il vad pe net de cand tot am ceva de facut la ora emisiunii.
Plec sa-mi iau sange pentru analize si sa lesin dupa-aia, pup.
Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

xerxe2005 spune:
Musso, iti zic si eu ce mi-a zis mie Luna acum cateva luni: numai un barbat puternic are incredere sa poarte camasi roz.....sau in cazul tau sa aiba masinuta roz.
Razvan Gabriel

musso17 spune:
da xerxe,asa e,pentru asta il admir pe ilie nastase,da sotu'n-are aceasi parere.
si noi ne uitam la badea,si seara si dimineata in reluare,la razvan si dani,la antena 3...eu o mai iau pe alaturi,mai vad si cate o emisiune,dar dintr-un considerent,nu ma solicita prea mult.
iesim la plimbare,trebuie sa ne facem norma
zi buna la toata lumea

musso17 spune:
m-am intors
voiam sa ascultati si voi melodia asta,eu mor dupa ea
http://www.youtube.com/watch?v=J9ladrYlNfQ

cafera spune:
CarlaV, asa deci: taci si faci. Felicitari si sa ai parte de un bebe la fel de sanatos, voios, destept si frumos! Aaaaaaa si lasa varsaturile ca esti mamica mare de-acum.
Cris_m, tare frumoase cele doua fetite, iar pozele sunt profesioniste si foarte inspirate.
Beyyyyyyy, Mihaela, ce te bagi beyyyyyyyyyyy asa prima iar? Ca vroiam si eu sa o iau la intrebari pe musso despre sot. Si uite ca nu mai pot ca tu mi-ai luat-o si de data asta inainte. Auzi? La martini nu ma bag, dar cad o pui cu Ghinetz de intalneala, vin si eu cu cutia de bomboane cu lichior, ca din 6 bomboane ma veselesc de numa-numa.

ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 m-am intors voiam sa ascultati si voi melodia asta,eu mor dupa ea http://www.youtube.com/watch?v=J9ladrYlNfQ |
musso, uite azi te iubesc de numa!!!!!!!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
Citat: |
vin si eu cu cutia de bomboane cu lichior, ca din 6 bomboane ma veselesc de numa-numa |
cafera esti mortala!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"