Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaady/adrianaady.jpg)
adrianaady spune:
tamy pai si eu tot gemeni imi doresc!!! poate are doamne doamne grija de noi....
pony cum te simti ? greturi, pofte...zi-ne de inimioara aia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lalitica2000 spune:
...am auzit ca-i rost de vechituri...iata-ma si pe mine intoarsa de la training...
noutati despre mine ...chanch...doar gravideala de la cap, astept sa sarbatoresc ziua nationala cu un test de sarcina pozitiv. pana atunci stau cumintica si va urmaresc mai din umbra...
georgia, ce repede a trecut timpul, mai ieri iti faceai prima injectie si acum uite ca ai ajuns sa o faci si pe ultima. Intr-o luna doua o sa incepi un nou capitol...
pup fetele cucuietele,
lali
machus spune:
Sunt pe aici, inca nu am nascut. Luni (am 38 sapt)merg la dr sa aflu care e planul de bataie, cezariana sau natural, inainte sau dupa plecare dr T. Nu imi vine sa cred ca mai am asa putin. Deja insomniile mele de gravida i s-au transferat sotului. Este si el nerabdator si ingrijorat, mai ales ca ne gandim la orice, ca ma apuca durerile si trebuie sa urc repede in masina si sa goneasca 3 ore pana la Bucuresti. Are grija DD de noi!
Georgi, sunt sigura ca si Magdita va suporta la fel de bine tratamentul ca tine ! Na, ca sa se lipeasca si de ea urarea mea.
Vally, stai f bine. Sa dea DD sa reusesti din prima!!!!
Le salut din inima pe LauraVoinicu si Ana Alexia, tutunici mai vechi, care am vazut ca au trecut in fuga pe aici !! Va pup!
Anul acesta s-a intamplatcu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Georgic, ma bucur ca esti activa din nou si ai chemat fetele la apel
.
Lali, Doamne ajuta sa ai norocul Arisicai si sa ne anunti fericita II.
Tamy, sa fie intr-un ceas bun alegerea ta si sa se finalizeze cu
.
Felicic, multumim de tratatie draga mea. De-abia astept sa ne revedem
.
Rocsy, poate ai o surpriza luna asta si vezi II
, cu asa dansuri, trebuie sa apara si bb.
Sarrah, nu te mai lua dupa simptome, eu am mare incredere in reusita ta.
Machusica, multumesc mult pentru urare, sunt sigura ca imi va fi la fel de bine ca Georgiei
. Ce putin mai ai pana iti tii Bogdanelul in brate
.
Vally, super productie, ai toata increderea ca va fi cu ochisori
.
Despre mine, azi am dat avansul la o farmacie si pentru celelalte doua injectii de Diphe, ca sa nu le mai duc grija. Pana acum, ma simt normal. Sper sa fie la fel toata perioada.
Pup toate fetele, mai vechi sau mai noi si sa auzim numai vesti bune.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vally spune:
felix
tamaryllis clinica nu stiu sa aiba site;punctia ar trebui sa fie la sfarsitul acestei spatamani - azi ma duc iar la eco,cica s-ar putea fac azi pregnilul....;sotul e aproape bine :astenozoospermie moderata
sa ne ajute Dzeu sa iasa din prima!
machus magdita multumesc pentru sustinere!!! am niste emotii...sa vede e primul Fiv...doamne prin cate putem sa trecem...dar DD ne da putere!
adriana rocsy
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
sarrah spune:
buna dimineata tutunici,
felix- multam pt placinta
(aseara am mancat dovleac copt, imi place f mult)! deocamdata nu as vrea sa fac beta...luna trecuta am facut si peste o ora mi-a venit CM ! mai astept. poate fac maine unul ca vin in bucuresti dar ma mai gandesc. in schimb mi-am facut test de urina si e f negativ !!!
vally- frumoasa productie! bafta multa iti doresc!
roxy- faci test?
lali- bine ai revenit ! e bine sa gandesti pozitiv !!! asa am gandit si eu pana ieri si ma simteam f bine, insa acum ...mi-a pierit cheful...
georgia- ma bucur f tare ca scrii mai des...imi era dor de cuvintele tale frumoase!
magdita-
adriana- nu mai sunt optimista pt ca simt ca ...imi vine CM
tamy- sa ne spui si noua cd primesti raspunsul de la unguri.multa bafta!
mada
ileana- ce faci?
pony- cred ca esti cea mai fericita !!!
raluca-
jasmine- nu mai dai nici un semn? faci test ?
machus- nastere usoara !
salutari si celor nementionate!
iliraluca spune:
Vally,
Iti tinem toate pumnii si ne gandim la tine. Trimitem toate gandurile pozitive la tine. Cred ca ai emotii, am si eu cand ma gandesc ce moment important.
Pup si tot curajul din lume
georgia_c spune:
hellllooo zanici mici ...
ia uite ca m-a auzit bogdanel si a trimis-o pe mami sa ne mai zica de una alta ...cum m-am mai foit io ieri pe la alte topicuri , si am vazut ca micutul e programat de mos nicolae ... ma gandeam io ca apare mami pana atunci sa ne dea de veste
acum vreau sa o mai scoatem toate pe mada de la ascunzis , ca ea era mamica optimismului , si imi lipseste , mie care eram cea mult prea realista ... madaaaaa
va tin pumnii la toate , inseminate , fertilizate , neinseminate , nefertilizate , prestate natural , testate , in curs de testarecu burtici si fara ...
pupacesc pe toata lumea .. si hai va rog , dati-mi o ocazie sa beau o bere fara alcool (sunt in post) , si sa-i multumesc Sefului ca ne asculta ... "vleau" teste II
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
oana eu am avut un chist de 7 cm si mi-a trecut in 2 saptamani. am luat duphaston, bineinteles la recomandarea unui medic.
fetelor dimineata cand m-am ridicat din pat asa gei imi simteam titili si ma dureau acum vad ca m-au mai lasat. sunt z25.
felix multumim de tratatiune.mi-ai facut pofta de placinta cu dovleac.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vally spune:
sarrah inca nu a venit cm, corect? nu-ti pierde speranta
iliraluca multumesc pentru toate gandurile pozitive!
o sa intru sa va spun ce am facut azi
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"