Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Oana nu stiu ce sa-ti zic..nu am trecut prin asa ceva,dar dp cum am auzit si ti-au zis si fetelecare au avut asa ceva, poate sa-ti dispara chistuletul acela;sa dea DD

azi la cabinet am cunoscut o pacienta a dr T care a facut FIV cu dansul si nu a reusit (cu aproape aceeasi problema ca si mine:trompele-deosebirea e ca ea a trebuit sa si le scoata- Dr era fff sigur de reusita Fiv-ului)
si nu e singura nereusita...
dar mi-a zis ca sunt deja si reusite Fiv la clinica cea noua!

sunt foarte dezorientata....

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

vally- multa bafta iti doresc ! nu mai fi pesimista, gandeste pozitiv ! acum mai depinde si de noroc. daca deja are reusite, cu atat mai mult trebuie sa fii increzatoare !

mie, cred ca o sa-mi vina CM....am simtome...ma dor sanii si mi-a aparut un cos pe nasuc

noapte buna, tutunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

oana80, la monitorizare,(inainte de a ramane insarcinata) la fel s-a vazut un chist mic ; dr mi-a spus ca se va absorbi, si asa a fost; dupa nastere, la controlul de 6 sapt, a verificat si disparuse;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete,

Va asteptez la cafeluta, ceiut si placinta cu dovleac (stiu io ca va place mult)!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Vaz ca p-aci se discuta de chisturi. Hmmmm...
La cea de-a doua stimulare cu nenorocirea aia de clomifen pe care habar n-am de ce o mai recomanda Tutunache , m-am pricopsit si eu cu fo cateva. 3 la numar... Deeeci, am ratat inseminarea dar le-am venit de hac! M-am apucat sa beu mladite de zmeur si coacaz negru care mi-a spart toat balaurii aia, lucru dovedit echografic peste 5 zile de catre Tutu Traiasca naturistele!!!

Sarah, da nu bagi un beta? Ia nu te mai gandi tu la rusi, semne si alte prostioare! Esti gravi, da? Sau vrei sa scot jordeau la tine?!

Rocsy, graviduta lunara!

Vally, mamaaa ce productie! Esti tare! Daca se fecundeaza toti ce faci? Bagi si la congelare pe restul?

Jorjicu meu cel implicat

Magdit, mai e un pic si ti vaz!

Anaconda, mai e un pic si auzi patabum!

Lalilooo! Sa nu-ti inghete motoreta

Tamy, mneatale ce mai zicezi?

Lilica, acu nu mai scrii tu?

Madutz

Ma, uitai pe careva? Daca uitai, dau pupici sa nu se supere!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna dimineata fetelor.Eu nu am mai scris de multicel pentru ca nu mai am noutati.Dar va citesc in fiecare zi si sunt aproape de voi.Va tin pumnii la toate si sper din toata inima sa deveniti gravi cat mai repede, pentru ca stiu cum e cand iti doresti ceva din tot sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna dimineata!
Felix, oare s-o gasi acum dovleac? Ca as pune-o pe mama sa-mi faca placinta!
In rest...nu stiu daca am mai spus aici, dar eu m-am hotaratsa merg pt fiv in Ungaria. I-am scris doctorului din Szeged rugandu-l sa-mi faca o progrmare anul viitor si acum astept raspuns.
Daca nu imi reuseste primul, al doilea, o sa merg in Austria.Sper sa nu se intample asta si sa merg in Austria, dar la schi.
Vali, ai o productie foarte buna! Iti urez sa se fecundeze toti, sa ai sa pui si la congelat! Dar nu vei avea nevoie de cei congelati pentru ca iti va reusi acum! Cand are loc ET si cat iti transfera? Sotul e ok? Sau e nevoie ca sa fie dirijat? Clinica asta a lui T nu are site?
Georgia, iti urez succes! Sunt convinsa ca o sa iasa ceva bun din asta!, dar meriti mult mai multe!
Pony eu stiu ca tu ai auzit o inimioara batand! Nu ne spui si noua? Sa stii ca asta e si capitol de gravidute si te asteptam sa ne delectezi cu sentimentele pe care le "incerci" acum!
Sarah, nu mai spune prostii! Toate simptomele astea pot sa apara si la sarcina, asa ca te rog sa ramai optimista!
Magditu, cum te simti?
toate tutunicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

buna dimineatza fetele mele dragi!!
Felixe excelenta placinta de dovleac ...yammyyyy
Vally draga mea ai o productie babana, sigur va iesi ceva luna asta. Sfatul meu este sa fii optimista, ai plecat pe drumul asta cu dr T, ai incredere pina la sfirsit. Eu sunt convinsa ca va fi bine
Sarah, heii nu e optimismul tau?? astea pot fi simptomne si de sarcina. Asa ca lasa prostiile si crede in continuare. Acum cum o vrea doamne -doamne
Tamy , poate reuseste FIV din ungaria si in austria vei merge la ski peste vreo citiva ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

buna dimineatza fetele mele dragi!!
Felixe excelenta placinta de dovleac ...yammyyyy
Vally draga mea ai o productie babana, sigur va iesi ceva luna asta. Sfatul meu este sa fii optimista, ai plecat pe drumul asta cu dr T, ai incredere pina la sfirsit. Eu sunt convinsa ca va fi bine
Sarah, heii nu e optimismul tau?? astea pot fi simptomne si de sarcina. Asa ca lasa prostiile si crede in continuare. Acum cum o vrea doamne -doamne
Tamy , poate reuseste FIV din ungaria si in austria vei merge la ski peste vreo citiva ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Adi, ai dreptate!doar n-o sa ma dau pe schiuri cu burtica!
Si in 3-4 ani o sa ii pun pe amandoi pe schiuri, caci v-am zis ca fac gemeni, nu?

Mergi la inceput