Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

adriana sotul meu ma sustine ffff mult!!! nu stiu cum reuseste...eu mai cedez, una alta...da el e langa mine tot timpul...
isi doreste ffff mult un bebeu
iliraluca sa dea DD tuturor II asap!!!!
Sarrrah ai mai facut test azi?
rocsy mai e putin si ne dai vestea cea mare, nu-i asa?

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

valy ce bine aar fi sa va dau vestea cea mare dar ma cam indoiesc. dar pana la urma nu se stie niciodata minunea poate apare cand te astepti mai putin. oricum in capul meu e o invalmaseala totala. ba ma astept ba nu ma astept...stiti si voi cum e ca doar treceti in fiecare luna prin aceleasi emotii. acum am gravideala la cap .
sarah tu ce simptome ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Vally, esti o norocoasa! Al meu are uneori nevoie de si ca sa fie mai implicat! Dar am prins shpilu si acu mi-l execut la comanda!

Rocsy, nu te mai gandi! Lasa sa fie surpriza!

Lilisor, asa-i ca e bine fara ganduri de gravideala? Parca si dorm mai bine noaptea! Plus ca ma gandesc la sotulache nu ca la un mascul de reproductie

Vally, ia zi tu, cati foliculi babani ai pe ovare? Cum stai cu productia?

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Vally ce mult conteaza sa fie alaturi de tine! esti o norocoasa.
Felix draga mea , asa sunt unii barbati, dar daca ai prins spilul e f bine.
Si eu sunt norocoasa, nu stiu ce m-as face in perioada asta fara sotul meu. Recunosc ca atunci cine ne-am hotarit sa avem un copilas, nu ma asteptam sa fie atit de implicat, si sa isi doreasca si el la fel de mult. Dar am fost surprinsa f placut. Ma sprijina, ma incurajeaza cind ma mai apuca nebuniile, are rabdare f multa cu mine, chiar ma ajuta la curatenie.
Felix din pacate eu mai am momente cind desi nu am dispozitia necesara de a face dragoste, tot o fac doar pt ca e perioada fertila. Nu ma pot abtine, imi doresc prea mult, pt moment e tot ce conteaza in viata mea, sa am un copilas.
Sper sa ni-l trimita d-zeu cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Anaconda, sarcina usoara si la termen! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete,

Va asteptez la cafeluta, ceiut si placinta cu prune!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Felicic, saru'mana pentru placinta cu prune , tare dulce esti ca nu ne uiti cu tratatia de dimineata.

Pup fetele si va urez zile fertile , sa auzim de cat mai multe gravidutze fericite.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Felix,

Multu pentru tratatie. Tinem si post, nu?

Eu vreau sa tin post, macar miercuri si vineri si ma ajuta si la tratamentul de endometrioza.

Sa auzim de cat mai multe II liniute pana la sfarsitul anului ca oricum in anul 2009 o sa fim toate cu burtici. Stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele dragutele
am trecut sa vaz ce mai faceti ..sa ma asigur ca sunteti bine ..ca va graviditi ... unele pe real , altele la cap .. bun si asa decat deloc ...
despre mine , azi imi execut dorsalul cu ultima injectie diphe , care a fost mai mult decat rezon cu mine si nu m-a chinuit ...sar'na DD de ajutor ...ca tare imi era frica ca o sa vin in tucahare la birou , de la atatia nervi .. ei bine nu .. in rest am inceput sa cumpar cadouri pt pitaci(nepoti) , ma invart cu orele prin standurile de jucarii ..se uita lumea lung la noi cate cumparam , gandind probabil ca avem multi copii..

va pupacesc dulceee pe toate , si am sa mai trec sa vaz io cu ochisorul meu gravidutele de final de an ...

machusicaaaaaaaaa... vin micuta de ma vede cum s-a lipit urarea ta de mine... unde esti .. ia sa vezi cum ma dau io pe alte topicuri sa te gasesc ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput