Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

neatzaaaaaaaaa
Feli....multam , foaaarte bune plashintili
Ana... de cand asteptam clipa asta , noua luni minunate, Doamne ajuta sa fie totul ok pana la capat mii de

poopici la toate dragutzele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ana si de la mine multe multe flori. sa iti ajute bunul Dumnezeu sa iti ti peste 9 luni bebelusul in brate. nu uita sa ne molipsesti si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Anaconda, felicitari pentru bebicul samburel! Sa stea in burtica pana face 9 luni!

Sarah, tu te nidezi, da?

Rocsy, poate titile se pregatesc de produs laptic! Iei in continuare aspenter, da?

Madutz, ma bucur ca-ti place tratatiunea! Azi ma duc sa pun si eu ceva banuti in contul Sosonicai!

Lilisor, te tine ocupata sefu?

Magditu

Lali tu cum te mai simti? Motoreta o mai folosesti?

Elly iti urez sa vaza doftorila macar un foliculas pe ovar! Cum a fost ciclu ca si cantitate, numar de zile etc?

Jasmi, e bine ca n-ai simptome, poate asta e un simptom de gravideala

Jorjic

Lucix Lucilix pi la noi nu mai treci?

Eu prestez la intamplare, fara planuri si grafice Sper, ca in fiecare luna, dar nu ma mai stresez diloc diloc diloc!

Aditu, poate afli ceva mumos pe 1 decembrie!!!

Pooop nementionatele!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

neata' tutunici optimiste!
felix multumim de tratatiune ca intotdeauna
anaconda felicitari! sa aveti un bebic sanatos,norocos si frumos care sa va bucure sufletelele!!! molipseste-ne si pe noi,da? zi-ne si noua secretul tau

o zi excelenta si plina de vesti bune va doresc tuturor

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetelor!!!
Felix e excelenta placinta cu mere
Sarah cum te mai simti azi? azi cum a iesit testul? o sa te intreb in fiecare zi pina iese pozitiv ok?
Vally ce mai faci? cum te simti azi? poate simbata va fi o zi mare!!!
Va pup pe toate si sa ne dea d-zeu cite o minune pina de craciun!!! ce bine ar fi.
Fetelor sotii vostri cum se comporta cu voi? Va sunt alaturi, va sustin ? Sunt curioasa cum reactioneaza barbatii in toata perioada asta de asteptare a unui bebic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna dimineata doamnelor !
Cate o pentru fiecare !

http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

ana cum te simti? cred ca esti cea mai fericita femeie!!
ai ceva simptome? pofte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix bineinteles ca iau aspenter. nu stiu cat ma ajuta dar iau...si beau ceai de napraznic.
ana multumim pentru flori ...pune si tu putina gravideala pe ele sa se ia si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Anaconda,

Multumim tare pentru floricele si iti doresc din tot sufletul sa fie bine,

Sarrah,

Asteptam vesti, ne bucuram si noi, cele batranele la menopauza de voi tinerelele si speram mult la reultatele pozitive. Vally, te includem si pe tine sa fie ok .

pentru toata lumea si vesti bune. V-am spus ca sunt norocoasa si se ia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felix,da,ma tine tare ocupata seful,dar incerc sa nu bag in seama,sa ma ocup de mine mai mult,sa-mi iubesc barbatul pt ca asa vreau nu pentru ca asa trebuie.Ca si tine,nu ma mai gandesc,nu ma mai stresez si vad ca se poate!Poate sa sara iepurele de unde nu te astepti,stii tu...
Sarrah ,totul e sa-ti fie bine si ma bucur daca spui ca esti optimista.Eu ma gandeam ca te umpli de ganduri negre si te stresezi cu testele acelea.Chiar nu e cazul sa te mai gandesti.Acum te nidezi,deci trebuie sa stai linistita si sa-ti vezi de viata!De cand nu ai mai dat o raita prin magazine ca sa-ti clatesti ochii,nu neaparat ca sa cumperi?Sau,ai apucat sa vezi cum arata padurea Trivale toamna aceasta?Ai o gramada de lucruri frumoase la care sa te gandesti,incearca sa te relaxezi putin,te roooooog!!!

Mergi la inceput