Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86
Raspunsuri - Pagina 10
elly_me spune:
Dar unde trebuie sa ma duc: la spital sau la cabinet? si la ce ora??
Elly
Astept, astept si iar astept .....
rocsy2007 spune:
elly pai eu zic ca intre orele 13 si 18 te poti duce oricand la cabinet....sau te poti duce la spital la 7 30. cum crezi. mie de obicei prima monitorizare mi-o facea la cabinet apoi mergeam la spital.
adrianaady spune:
Elly draga mea, eu zic sa te duci la cabinet in prima zi de monitorizare, adica vineri. Atunci platesti, eu am dat 200 ron pt toata monitorizaea. Dupa aia te cheama el din doua in doua zile, ori la spital ca sa nu mai stai la coada de la cabinet, ori la cabinet in week-end
te poti duce dupa ora 13 , vineri la cabinet , poate ai noroc si nu prinzi aglomeratie mare. Ii spui ca ai vb cu el la telefon luni si te-a chemat vineri sa incepeti monitorizarea.
elly_me spune:
Saru'mana
Ma voi duce la cabinet vineri pe la 17.00
Am emotii
Nu-mi vine sa cred ca ma duc la monitorizare
Ma obisnuisem cu gandul ca tb sa astept 6 luni sa-mi vina rusii- dar au venitt la 2 luni
Elly
Astept, astept si iar astept .....
vally spune:
monicabo : sa-ti traiasca minunea sa va bucurati de pitic si sa va aduca multumire in suflete!!!!
Adriana multumesc
sarrah
azi am fost din nou la monitorizare;pana acum e ok,nu a mai schimbat nimic la tratament;miercuri analize dimineata-iar dupa-amiaza impreuna cu rezultatele iar la monitorizare (eco) si vedem ce facem mai departe;s-ar putea ca punctie sa fie duminica; sa dea DD ca pana pe 26 sa fac si embriotransferul pt ca dr T pleaca pe 27 la un congres!
toate tutunicile!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
anaconda2 spune:
Buna fetelor !
Am fost la eco , sacul e in uter , si are 4 mm !
Mai merg luni .
http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png
lalitica2000 spune:
elly, bafta la monitorizare. sa vii cu niste valori frumoase, o sa vezi tu ca vei ovula.
magda, iti doresc ca aceasta perioada sa treaca repede si usor si sa urmeze apoi numai vesti bune, mai ales ca si spermograma s-a imbunatatit simtitor.
eu sunt in perioada de gravideala la cap ...astept rezultatele cam pe 1 dec...
ca sa nu ma dati disparuta va zic de azi ca urmatoarele 2 zile sunt in training si nu am sa pot intra pe forum dar de joi am sa recuperez si sa vad numai vesti bune.
pup,
lali