Puiuti de Randunici 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

ahaaa, va luati dupa mine sunteti 4 care vreti sa va intalniti fara bebei, da? pacat, ca aveau si ei rostul lor...dar si acasa isi gasesc ei repede rostul Sa vedem, poate ne iese ...le mai ajutam pe celelalte, cu bebei Eu ma ocup de Ili de exemplu
Nu te spun Ariele, de ce sa te spun...eu mi-s f.e.m.i.n.i.s.t.a (de ce ar fi acest cuvant reclama mare ti-e gradina ), crezi ca al meu face ceva? util adica A innebunit cu AXN SciFi , maraton star gate, maraton star wars, maraton kikirikimiki... si daca e ceva ce ma calca rau pe nervi, e ca sta latit pe capeaua din sufragerie in timp de participa la maratoanele alea Deeeciii, 1-1 , ca sa fii sigura ca nu te spun...messul se deconecteaza de cate ori fac o pauza mai mare de 10 min la calc si nu se reconecteaza singur...si uit Uneori chiar sunt frustrata ca nu ma baga si pe mine nimeni in seama
Lianao ciorbita cu zeama de varza dar n-am
Vad eu ce mai inventez...
Gata, am si refulat...aaa, si ariel...ce sa fac ma daca asa ii cheama pe catindatii din colegiul meu :fleaca si pierino Uraa, sa traiasca Dar gata, nu ma mai agit...duminica trecuta era sa ma bat cu omu' in parc, ca au venit niste portocalii sa ne ofere baloane si al meu "nu, multumesc" l-a refuzat...ca el nu umbla cu asa ceva in mana pe strada Da' copilu' , ce stie el cu cine sa voteze...el se bucura saracu'
Nani ca mai e si maine o zi si n-am ce sa va mai povestesc

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai, nu m-am exprimat eu bine:) al meu face treaba. dar nu ca sa ma ajute. face ca trebuie. face cand are chef, daca are...dar, daca il rog eu ceva, ori uita, ori isi aduce aminte la mult timp dupa ce am avut nevoie , ori..."da, da"..., ori face si pe urma in capul meu! problema mea este ca el si nu numai!!!!traieste cu impresia ca o mamica acasa cu bebe este in vacanta! ca se relaxeaza, ca toate sunt roz, ca bebe este simpatic non stop:) pai el asta vede in cele 2-3 ore pe zi pe care le sta cu noi...dar, ma oftica ca nu intelege ca uneori NU MAI POT!!! cu toate ca in we, vede si el exact cum stau lucrurile ...eu m-am lamurit! EI sunt alta rasa! clar! ma mai enerveaza ca se ia si de "instinctele" mele....azi a pus bot ca nu am vrut sa merg la pediatra. ca "ce zice aia? ca se supara! ca se simte prost, ca va zice ca nu o ascult!" asta-i buna!!!! dar cine e mama copilului, mai? si cine decide ce e mai bine pt el?eu? sau "minidumnezeaua" aia? eu nu inteleg supunerea asta, mai! cum zicea si gudinde de nepotica ei. daca ai senzatia ca ceva nu este ok, nu face aia! schimba! eu tare as schimba-o pe tanti asta...dar asta presupune timp, alergatura si mai ales ca trebuie sa gasesc pe cineva bun, de incredere aproape de casa...cine naiba m-a pus sa urasc sofatul???

bubu, astept si eu detalii despre dieta aia! clau nu a vrut sa mi le zica!!!! vrea sa se faca numai ea frumoasa d-aia ii face randunoiul ei masaj si mancare! ca e frumoasa!

liana si eu am cuier in forma de bicicleta eliptica! cred ca l-ai vazut...daaaa!!! ala din bucatarie! plasat strategic, langa masa:)) numai ca eu mananc la calculator:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
pentru toata lumea! eu beau un ceiut intai, ca ma doare gatul, dar am dat cu spray de gandaci asa ca sper sa se rezolve!
Randunoiul e racit si ma enerveaza, ca se poarta de parca ar avea o bola incurabila!

Nu-l mai critic si eu pe=al meu, ca stiti ca mi-a facut niste mari magarii....
Numa' ca el intr-adevar sta cu copiii si nu ma suna de 10 ori pe zi sa ma innebuneasca! Ca atunci cand sta cu ei nu mai face absolut nimic altceva nu se mai pune!
Ce-i drept ca mancare nu face, cu crema nu ma da, mai sterge si el parful de gura mea....si se uita al naibii de mult la fotbal si la emisiunile economice! cand vorbeste Isarescu poti sa dai cu tunul langa el ca nu tresare!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

cat despre intalneala...mie mi-e mult mai usor sa vin singura!Ca randunoiul sta o ricat cu copiii, numa' sa nu-l scot in lume, ca el a crescut in jungla si nu stie bunele maniere!
Ma rog, la cererea Simonei as putea sa o iau pe Ilinca, sa venim cu metroul ca asta isi doreste copilul, dar va avertizez ca la inceput nu vorbeste cu nimeni si scoate limba!

Discutie aseara- cand o sa ma fac mare o sa dorm si eu in pat cu tine!- nu, mami, copii nu dorm cu parintii, cand o sa te faci mare o sa dormi cu sotul tau!
- eu nu vreau nici un sot, vreau o mamica cu care sa dorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata DUAMNELOR!

Tuchita, ce tare e Ilinca, ca de obicei! Cred ca mori dupa ea!

Bubu, Rebecca a stat mare parte a timpului numai pe burtica de cand era de-o luna si asta nu a ajutat-o sa mearga de-a busilea...Ea o sa mearga direct in picioare, vad asta...Pur si simplu unii copii merg de-a busilea, altii nu. Nu e greseala nimanui aici. Si este singura achizitie ( cred ) care nu este obligatorie la bebelusi. Razvanel a mers si mi-a placut, Rebecca nu are rabdare, se enerveaza imediat daca nu-i iese ceva si ma striga in ajutor!

Ariel, n-ar fi mai bine sa-ti aduc eu cartea saptamana viitoare cand ne intalnim? Ideea e ca nu pot sa extrag cateva idei principale si sa le scriu aici caci mi se pare toata interesanta. Asa o citesti linistita, o tii o saptamana, doua si mi-o restitui apoi. Eu cam stiu ce trebuie sa mananc acum si ma pot lipsi putin de ea. E ok asa? Si nuuuu, nu sunt slaba si frumoasa! PE MINE MA IUBESTE ORICUM! Glumesc..., cica sunt BUNA , adica aici si aici.

Mai dar toate veniti fara copiii????? Pai eu nu ma mai bag atunci...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu sunt foarte incantata de aceasta carte a doamnei Bilic, am urmat sfaturile de acolo si am slabit vreo 5 kg, frumos asa in vreo 2-3 luni, nu rapid ca nu-i bine . Bunn, am ajuns la 59-60 si m-am oprit putin. Am inceput sa mananc iar de toate, in special dulciuri. Liana stie ca ma prindea noaptea la frigider! Dar acum maerg in continuare cu Bilic pana mai slabesc vreo 3 kg si tot asa. Intre timp nu m-am mai ingrasat deloc, am acum fix 60 . MAi e cale lunga pana la 50 kg, dar o fac treptat, treptat, sa nu traumatizez organismul.

Revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

'neatza!
nu uitati sa-mi dati si mie un mesaj cu intalneala, poate ajung si eu!
LA MULTI ANI BEBICILOR ANIVERSATI AZI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

buna dimineata si din asia. ne-am trezit de la 7:30. Eu ce sa zic de randunoi, ma ajuta fara sa-i zic (nu face el totul cum trebuie si mai tip la el, dar important este ca face). cu crema ma dadea inainte f des., dar acu' dupa 11 ani ii mai arde de orgii?:)))),. In reste este minunat, tot ce ii zic sa faca, face cu conditia sa ii zic de 10 ori pt ca uita(Ariel) Trebuie sa te obisnuiesti cu asa sunt barbatii, nu retin orice detaliu si at trebuie sa le amintesti, si sa ceri intotdeauna sa nu te astepti ca el sa faca ce ai tu in cap.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Cineva cu neuronii mai intregi face o lista cu cine ar veni maine- cu copii sau fara?

Ca m-as apuca eu dar mi-e ca ratez pe cineva!

Mergi la inceput