Puiuti de Randunici 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Liana chiar ca-mi lasa gura apa acum de la ciorbele tale, mai ales la cea cu zeama de varza

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vreau sa vin si eu la intalnire, dar singura, sa ma relaxez si eu, ma primiti?

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ariel, de perisoare am avut saptamana trecuta ....eu recunosc, nu ma pot tine de diete....defapt, nu am tinut niciodata o dieta ....eu mananc o data pe zi, in rest beau apa, ceai, suuuc , capuccino....sunt "un exemplu"

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

tiker
Mami de ursulet

As veni si eu singura, serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

tiker
Mami de ursulet

As veni si eu singura, serios!

da, da, vino si tu sa nu fiu singura fara copil:))), M-am gandit bine si vreau sa ies un pic fara bebe,. fara sot ca zici ca sunt de pe alta planeta, cand am fost vineri la examen singura,. mi se parea f ciudat,.,.,.,

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

aoleu nicol, tre' sa ma spal pe cap, bine ca mi-ai amintit ...da sa termin bucatareala, ca sa nu mai "prind" arome !
ariel si eu te inteleeeeg....eu sunt singura singurica, nu am nici un fel de ajutor: eu driblez, eu dau cu capul, eu cu teo....seara tarziu cand ajunge randunoiu' meu nu mai are chef de nimic....lucreaza si sambata ....sambata dupa-amiaza si duminica ma ajuta cu toate (ca e harnicut el si priceput manca-l-ar mama ); dar in general la sfarsit de saptamana ori trebuie sa plecam pe undeva, ori avem musafiri (din aia de dorm la noi )...asa ca le facem ca in tornada...
mai, eu stiu ce trebuie sa fac, dar sunt lenesa raaaaaau la asta, recunosc : ar trebui sa fac abdomene....am incercat, ca deja disper de sunci, mai am nitel si nu-mi mai vad degetele de la picioare de burti ....insa desi nu ar trebui, am o durere naspa de burta cand fac abdomene....poate mai incerc, desiiii ....nu-mi place, recunosc

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Daca nu are randunoiul alte planuri cu masina mea(ca a lui e iar la service, ca a dat cu roata intr-o balustrada la o manastire cand a plecat de pe loc ,de i-a bulit caseta de directie) vin sigur. Mi-as dori sa vin cu fetele, dar mi-e greu. Si s-o iau doar pe una la plimbare si ailalta sa ramana acasa nu ma lasa sufletu'. Asa vorba lu' Ursu, vin si ma recreez

Mergi la inceput

Pai Liana, durerea de burta de la abdomene e pana se obisnuieste corpul, asa ca.. PERSEVEREAZA

Noi am zis ca luam bicicleta eliptica de pe terasa (ca a umplut-o prafu toata vara afara)si o bagam in casa sa facem cu ea. Si mai am si o centura din aia de la tv Vibroshape pe care mi-o pun la burta, si sper pana de Anul Nou sa fiu si eu duamna bine, ca randunoiul zice sa plecam undeva prin Austria de Rev. Apropo de Rev, voi v-ati facut planuri?

Mergi la inceput

Astept raspunsuri maine. Acum plec la nani.

NB

Mergi la inceput

nuuu, nicol, nu e durerea aia specifica, o cunosc pe aia ...ei, abdomenul meu saracul e mai traumatizat nitel, probabil isi revine mai greu ...dar mai incerc....si eu am bicicleta, si zace saracaaaa... la un moment dat era tare buna la agatat haine de ea ....offf, nu am timp nici la baie sa ma duc ziua, iar noaptea....mai repede imi fac din treburi decat sa dau la bicicleta ...ei, asta e...las ca oi redeveni eu bella bellisima

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput