INCORPORABILE Ajutor!!

INCORPORABILE Ajutor!! | Autor: vanessa ionescu

Link direct la acest mesaj

am nevoie si eu de un sfat!! Renovam casa si schimbam tot. printre altele si electrocasnicele. Sfatul celor de la firma care imi face mobila prin casa este sa-mi iau incorporabile. Dar nu-mi plac. Nu mi-a placut niciodata aragazul din inox. mai mult, majoritatea cuptoarelor sunt electrice. nu vreau. am gaze, stau la bloc si gatesc mult la aragaz. am bagat sute de milioane in apartamente (sunt 2 din care am facut duplex)si nu-mi convine sa platesc lumina aiurea. tot timpul m-a enervat sa dau bani statului de pomana. Plus ca am gasit aragaz normal care are tot felul de functii si imi place mai mult decat o plita si un cuptor pe care sa dau 30 mil si sa nu-mi placa. mie imi plac cele albe nu cele din inox.

am incercat sa va dau toate argumentele. dar vreau un sfat. e parerea mea invechita?
toata casa am facut-o simpla, cu lucruri de calitate dar simple. nu am vrut culori, mobilier si alte chestii considerate la moda. am incercat sa decoram simplu, uniform si cu bun gust
la sfarsitul saptamanii ar trebui sa vina cei de la mobila sa masoare si nu stiu ce sa fac.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

S-o luam metodic:
-daca nu-ti plac,de ce te intereseaza ce spun producatorii de mobila?
-ai vazut cum vine mobila cu aragazul clasic:se intrerupe brusc ,exista un gol apoi aragazul.Asa va veni si de acum inainte,pentru ca un aragaz nu este perfect izolat sa lipesti de el mobila.
Plita in cele mai multe cazuri este pe gaz,asa ca nu ar fi un impediment(plitele electrice consuma cam 1.5kw/h pe ochi*4,e ceva)insa cuptorul consuma pana intr-un kw/h).
Nu-ti place inoxul?ok,sunt alte variante,fie sticla,fie email vopsit electrostatic.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Exact aceeasi problema o am si eu!!
Mie nu imi place inoxul si este si foarte pretentios, se curata greu, se zgaraie...si as vrea plita de email. Problema este ca NU am gasit plita de email ( mi-au zis la magazinele Domo ca nu se mai fabrica.
Voi unde ati vazut plita de email?? La magazinele Domo, Flanco si Altex nu am gasit! Mie imi place aragazul dar asa cum ati spus si voi nu se poate incorpora. (raman spatii care se curata greu si se murdaresc repede).
Daca ati vazut pe undeva plita de email sau dintr-un material alb...dati-mi de stire! Si eu vreau sa-mi schimb mobila de bucatarie si cei de acolo mi-au recomandat incorporabilele.
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

exista cuptor incorporabil si pe gaz, pe care deasemenea il platesti dar nu la stat ci la furnizorul de gaz ca si in cazul curentului electric. Eu am ales varianta electric pt ca nu mi se pare deloc sanatos sa mananc alimente cu iz de gaze arse...Legat de aspect ai toate sansele sa gasesti si alte variante decat inox.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Vanessa, nici mie nu imi place inoxul si mi-am cumparat plita si cuptor culoare Avena de la Franke. Vezi ca au pe site si un cuptor pe gaz avena sau o culoare inchisa parca, imi placuse cum arata dar eu mi-am luat electric. Cuptoarele electrice coc mai uniform, si cred ca sunt mai performante, cel putin e mai bine controlata temperatura produsa electric. parerea mea, tu poti sa-ti iei si cuptorul pe gaz cu aspectul clasic despre care ti-am spus ca l-am vazut la Franke pe site si chiar mi-a placut cum arata.
Nici mie nu-mi place "modernul" cu orice pret si mi-am mobilat si utilat bucataria in stil clasic-rustic, poti sa vezi poze in albumul meu, in "new home".

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

va multumec pt raspunsuri. de plita stiam ca majoritatea sunt pe gaz. eu ma referam la cuptor. nu ma intereseaza coacerea cozonacilor sau prajiturilor ca nu fac dintrastea. dar fac sarmale, fripura, budinci etc. Ideea cu plata "la stat" chiar nu are sens. ma referam la faptul ca oricum platesc gazele si daca le consum si daca nu. stau la bloc si platim inca la numar de persoane si nu la consum. deaia nu vroiam sa platesc in timp si gaze si electrica mai mult si inutil. si asa avem 4 aere conditionate plus "un milion" de becuri, aparate, etc. La chestia cu mancatul sanatos electric sau "ars in gaz" nu m-am gandit. Asa sunt unii care spun ca nu e sanatos nici cuptorul cu microunde si cu toate astea il folosim cu totii. Dar de cand m-am nascut mananc "ars in gaz" si nu am simtit niciodata ca mancarea ar avea alt gust.
era o chestie strict legata de estetica si poat de "conservatorismul" meu. Am mai fost si eu azi prin cateva magazine si am mai vazut "marfa" noua. dar tot inox. mai vedem ca avem inca o saptamana la dispozitie pana vin sa masoare.
va multumesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

http://www.ariston.com.ro/product--PH%20640%20MS%20IX--1047.html
http://www.ariston.com.ro/product--FBG%20IX--1024.html

http://www.ariston.com.ro/product--AG%202M%20GY--1374.html

Aristonul are promotie acum de cumperi 3 produse de la ei,masina de spalat vase este la jumatate de pret,cam 270 euro(aceasta masina a carei link il trimit)
http://www.ariston.com.ro/product--LI%20420.C--1395.html.

Plita si cuptorul le alegi albe si pe gaz,hota am sugerat una complet incorporabila si foarte puternica,iar masina de spalat e de 9 seturi de vase.

Nu ma acuzati de reclama,vand incorporabile,e adevarat,insa in FOCSANI....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu se discuta gusturile, daca nu-ti place inox, nu-ti iei inox.
Dar: exceptand faptul ca platiti gazul la gramada, un argument logic de altfel, nu se compara gatitul la cuptor cu gaze si cuptor electric. Vorbesc de gust si sanatate. Dar, cel mai presant lucru este ca, daca iti iei separat plita si cuptor, ambele pe gaze, asta inseamna doua racorduri si, dupa stiinta mea, inseamna ceva ilegal. Trebuie sa te interesezi, pentru ca nu e de joaca (nu conteaza ce zice cel ce le monteaza, ci ce zic cei de la gaze). Pe an ce trece, controalele sunt mai amanuntite.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am inteles de la instalator ca se pune un "t-eu". nu cred ca poate fi ilegal din moment ce, se vand si toata lumea care renoveaza isi pune. aproape toata lumea. am inceput sa "ma indoi" in sensul ca dintre mai multe rele probabil ca o sa accept inoxul ca nu am deales. electric nu vreau in continuare. o sa-mi iau pe gaz. eu nu fac prajituri dar mai fac fripturi, sarmale, ardei copti si alte chestii dintrastea pe care dupa ce le prepari de plita e bine sa le bagi si in cuptor. in rest, am aparat de gatit in abur asa ca, se mananca destul de sanatos la noi cu exceptiile de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa ionescu

am inteles de la instalator ca se pune un "t-eu". nu cred ca poate fi ilegal din moment ce, se vand si toata lumea care renoveaza isi pune.

Pai tocmai ce ti-am zis, nu te lua dupa instalatori...si nu inseamna ca daca toata lumea isi pune asa, e si legal.
Intr-un apartament este aprobat un foc, ceea ce inseamna o singura iesire de gaz...daca ai pus "un teu", deja ai doua focuri. De exemplu, cand iti montezi centrala in apartament, capeti autorizatie pentru inca un foc, chiar daca tot pe o teva merge gazul, iar in capat le desparti printr-un teu. Acum intelegi? Macar sa stii...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu am incastrabile si sunt foarte multumita.

initial eram cam indoita, nu ca nu mi-ar place inoxul dar ma temeam ca voi da chix la curatzire, ca va ramane patata plita samd. nu a fost asa, se curata chiar mai frumos si mai usor decat aragazul meu vechi si alb.

cuptorul este electric, gatesc in el si iese mancarea f gustoasa - am facut pana acum doar fripturi cu legume si o musaca dar au iesit f bune si zau ca nu-mi dau seama de diferentza fatza de cuptorul cu gaz.
oricum, se gasesc si cuptoare incastrabile pe gaz, daca tii neaparat, am impresia insa ca sunt mai scumpe.
(si scuze dar nu ma pot abtine sa intreb: locuiesti la bloc si nu ai contor individual pt gaze???)

dpdv estetic insa este indiscutabil ca merita incastrabiele astea, arata ALTFEL mobila, muuuult mai bine decat in varianta 'aragaz'

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput