INCORPORABILE Ajutor!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Aveti cumva cuptor sau plita incorporabila marca Pyramis?
Ce parere aveti despre ele?

Mergi la inceput

Si inca o intrebare pentru cele care au cuptor electric cu autocuratare: miroase in casa dupa autocuratare? Am inteles ca se ard resturile prin cuptor si ma intrebam daca nu se face miros mult...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Exista plite incorporabile pe gaz din material asemanator granitului (cum sunt chiuvetele din granit de la Franke). Sunt super frumoase si usor de curatat.
Ardesia, avena...
www.ideall.ro/magazin/Plite-incorporabile/Franke?pag=2" target="_blank">http://www.ideall.ro/magazin/Plite-incorporabile/Franke?pag=2

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Am si eu citeva intrebare pentru ni=na din Focsani.
Intr-un blat existent ,lat de 60 cm ,vreau sa incorporez o masina de spalat vase.Din tot ce am vazut pina acum ,cea mai putin adinca are 55 cm.Se poate monta sub blatul meu? Nu este nevoie de spatiu mai mare pentru furtune,racorduri etc?Exista vreo marca mai putin adinca?As prefera o masina de 9 seturi.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lemia50

Am si eu citeva intrebare pentru ni=na din Focsani.
Intr-un blat existent ,lat de 60 cm ,vreau sa incorporez o masina de spalat vase.Din tot ce am vazut pina acum ,cea mai putin adinca are 55 cm.Se poate monta sub blatul meu? Nu este nevoie de spatiu mai mare pentru furtune,racorduri etc?Exista vreo marca mai putin adinca?As prefera o masina de 9 seturi.Multumesc

iti raspund eu ca am fost in aceeasi situatie. masinile de spalat vase intra sub blatul standard de 60cm latime. in spate au loc pentru racorduri (partea de jos e putin mai scobita, pe o inaltime de 10cm) ca sa aiba loc furtunul si racordul de apa. deci e totul ok.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Scuze,nu am vazut subiectul.
Ai primit de la Roxana raspunsul,nu pot decat sa intaresc spusele ei.

Mergi la inceput

Am vazut la anumite cuptoare electrice optiunea de Incalzire rapida. Mi se pare foarte utila Dar in nici un manual nu spunea cam cat timp dureaza, totusi, aceasta incalzire rapida.
Nu cumva aveti deja un astfel de cuptor? Ma puteti ajuta sa-mi spuneti in cat timp ajunge la temperatura maxima a cuptorului?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

m-am amuzat putin recitind subiectul. pentru cele ce vor sa-si instaleze cuptore si plite, la bloc, nu este nimic ilegal. au fost cei de la gaze in control (in tot blocul) si nu am avut nici un repros in legatura cu "t-ul". Ir instalatia a fost facuta de o persoana avizata de cei de la gaze.
si da, stau la bloc, destul de central, si nu, nu avem contorizare la gaze

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput