America (132)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
bianca, nu, el are si probleme cu constipatia dar n-am vazut sa-i faca rau. basca, nici nu-i dau zilnic, asa cand ne mai amintim sa facem smoothies, dar au fost perioade cand a baut zilnic si tot ok a fost. apropos, inul asta e bun inlocuitor pt ou (scrie pe cutie, il amesteci cu apa si gata ai oul).
philip&andreea
crisspoliss spune:
Flax seedul asta e seminta de in? oare e buna la gravide?
Eu am calculat ieri cat cheltuiesc pe luna( cu chirie si mancare si benzina si tot) si m-am ingrozit..in ritmul asta nu mai apuc sa iau scutece de bebe ca raman falita. Noroc ca iti Da California timp de 3 luni 500 de dolari cand nasti. Si daca ii fac lui prichindel certificat roman, poate apuc si la aia 100 de dolari pe luna de la stat. Asa ma mai scot. Doamne, greu e fara parinti si rude in zona
Crisss 29+
Ramona J spune:
Criss, flax seed e saminta de in. Eu cred ca-i OK la gravide.
Biance, eu i-am dat lui Alexandru pentru ca era alergic si el. Acum mai pun in una-alta pentru ca-i sanatos.
Andreea, deocamdata mi-am facut listuta cu toate cele si urmeaza sa comparam. Trebuie sa fie si usor de folosit, altfel se vaicareste sotul. Oricum, toate variantele sint mai ieftine decit cum suna el, cu vreo 20 de centi pe minut.
crisspoliss spune:
Noi avem o lista de groceries cu toate produsele care ne trebuie- impartite pe categorii de genul carne, legume/fructe, pantry, etc, si de fiecare data cand mergem la cumparaturi( adica o data la 1-2 saptamani) o printam si punem cate un punct in dreapta fiecarui produs de care avem nevoie in saptamana respectiva. Asa nu cumpar mai mult decat am nevoie( desi ma mai inghesui daca sunt ceva sales).
Crisss 29+
adriana_m spune:
Ramona eu stiu ca sotul cumpara ceva credit odata la 6 luni. Si ai primele 500 de min parca gratis. Apoi platesti ceva pe minute. Uite azi am vb in tara pe fix 22:39 minute si a costat $0.345. Deci eu zic ca e super ieftin.Eu stiu ca sotul s-a tot uitat inainte pe net la toate oportunitatile si asta a fost cea mai ieftina.
Noi calbu inca il avem dar ne gandim sa-l scoatem si noi de tot ca in afara de copil care se mai uita la desene in weec nu-l prea folosim. Sapt asta a fost util ca a stat copilul toata sapt acasa ca a avut infectie la ambele urechi.
Nici noi nu reusim sa punem bani deoparte deloc dar asta si din cauza ca la noi e un singur salariu care abia ajunge pt cheltuieli.
Ramona J spune:
Asta chiar ca-i ieftin!
Criss, tre' sa gasesc si eu o varianta mai buna cu alimentele. Astazi am avut nevoie de lactate, am reusit sa cumpar doar putine chestii extra. Inca n-am suficienta disciplina.
neda spune:
Fetelor-eu vorbesc in tara de pe cartelele Nobel.Ma taxeaza la secunda , ceea ce imi convine.
Vreau sa imi desfintez telefonul de acasa.Vad ca unele dintre voi deja a-ti facut-o.Sa inteleg ca internetul il aveti de la compania de cablu? Pai eu m-am uitat la preturile lor si mi se pare mai scump internetul prin cablu decit prin telefon.
Ma lamuriti si pe mine.Please.
philip spune:
criss, e ok la gravide, basca are omega 3 si-l va face pe bebe destept :)
philip&andreea
lai spune:
Adriana, si eu vreau, te rog, Excel file-ul cu categoriile de cheltuieli.
Noi in general nu suntem cine stie cat de cheltuitori (sotu' mai are tendinte, eu incerc sa-l mai temperez ), dar la capitolul mancare suntem de groaza amandoi - cheltuim mult si cu siguranta de multe ori aiurea. Daca ne-am regla cat de cat partea asta a bugetului, ar fi un mare pas inainte.
Mai am o problema acu', cu TV-u', care e vechi, antic si de demult, cum se spune si ne-digital. Cum nici cablu n-avem, cu trecerea la HDTV din februarie 2009, sotu' a gasit scuza sa ne luam TV nou. No, spre ce TVeu digital sa-l 'indrum' mai modest asa, sa nu faca gauroi in buget?
Lai