America (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ramona noi sunam de pe internet foarte ieftin cu www.voipraider.com
Incarca sotul cu vreo 10$ parca si vreo 2 luni sunam gratis pe fix in tara. Pe mobil e mai scump un pic dar se merita. Noi nu mia folosim de mult fixul pt a suna in tara ca e multtttt mai scump. Nu se merita. Si cred ca incarcam odata la vreo 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Adriana. Dar pe ce dai $10? M-am uitat un pic pe site si zice ca-i free!

Sinzi, e destept copilul. Voi cei mari trebuie sa faceti un curs rapid de Ice Age.

Liris, sanatate micutului. Sper ca febra aia e doar o coincidenta.

Pumba eu i-am dat lui Alexandru flax in diverse forme, inca de cind era mai mic. Cind imi amintesc pun si in masina de piine cite un pic (macinat), asa ca mincam toti.

Acuma spuneti-mi si ce plan de cablu/satelit aveti. Daca n-aveti deloc ce folositi, antena de camera? Sint in dilema si cu satelitul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanzi-destept e baiatu tau!
ramona- noi avem cablu.am avut satelit si ne pica tv la furnuna ,la zapada si am zis pa.sotul se ocupa cu astea sa fiu sincera.

mai ,cum pot 2 copii fi atat de diferiti? din aceiasi parinti/cea mica- nu putem manca nimic ,dar absolut nimic in fata ei ca vrea si ea. cea mare are 3-4 feluri de mancare favorite si atat, nu incearca ceva nou sa o tai. acum de ex mi-am pus applesauce cu flax seeds,mi-a luat cana din fata.cea mica desigur.

Mergi la inceput

Si noi patim acelasi lucru la furtuna.
Nici o grija, asa sint si copiii mei, foarte diferiti. La mincare sint mofturosi amindoi, dar fiecare la alte mincaruri. Even more fun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Si eu lucrez la bugetul familial- inspirata de emisiunea "Maxed out" de pe Style TV- daca urmariti. Problema nostra e ca nu reusim sa punem bani deoparte cu toate ca castigam suficient (2 salarii)... ne cam scapa banii printre degete si nu prea stim pe ce se duc.

cablul l-am redus de la $80 la $39- trecand pe Direct tv(dish). In Romania vb de pe mess sau sunam la cei fara calculator folosind http://www.videtel.com/. Conexiunea este f f buna! Cu cei 5$ free pe care ni i-au dat cand am deschis account am vb mai mult de-o luna- inainte dadeam 20$ pe o cartela care ne ajungea 2 saptamani.

Alte idei de cost saving: mani-pedi si vopsit acasa, de tuns cam odata la 3 luni-doar varfuri la Great-Clips (20$ cu tot cu ciubuc) am gasit o negresa tinerica si simpatica de care sunt multumita. Sotul nu mai cumpara energizante sau apa plata de la benzinarie(pret dublu)- cumparam la bax de la Walmart sau Costco. Legume(cartofi, ceapa, mere, citrice- astea in cantitati mari)de la farmers market 1 data la 2 saptamani. Eu cu mancarea ma incadrez la 450-500 pe luna! Copilul mare si sotul merg cu pachet(lunch) pregatit de acasa.

Nu am renuntat la a comanda 1 pizza cam la 2 sapt, iesit la restaurant cu prietenii min 1/luna.

Aha...cardurile de credit- aici se pierde sirul banilor. Noi am hotarat sa-l folosim numai pentru cumparaturi mari(tv, mobila, travel), evitand astfel sume mici si multe care la scadenta se aduna in ceva cu 3-4 digits.

Pe hartie reiesea ca putem salva vreo 300 pe saptamana- in realitate am reusit 200! Deci, suntem pe drumul cel bun- e mai grea constientizarea- cat cheltuim pe fiecare categorie! am Excel file pentru cine vrea sa se joace cu cifrele...

Mergi la inceput

Adriana, esti my new hero! Cam asa vreau sa fac si eu. Alimentele urmeaza pe lista, stiu ca dau prea multi bani. De multe ori e prea plin frigiderul si uit de una-alta, apoi ajung de le arunc.
La jobul nou sotul nu are de ales decit sa ia mincare de acasa, nu au nimic acolo. E pentru prima data ever ca face asta si sper ca se va simti.
Vreau si eu Excel file, iti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si noi punem flax seeds in smoothies si, da, ii dau si lui philip, cica ar ajuta nu numai cu constipatia dar si eczema (pe care philip o are), ca cica moisturize de dinauntru in afara. hahaha, ma rog, intelegeti voi.
ramona, sa ne spui la ce companie de cartela/telefon te-ai hotarat ca sa-ti urmam exemplul :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Miere, cind te anunta daca ti-o da ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu stiu Andrada, ma tin in suspans(((. Nu ma pot concentra la nimic, pana nu aflu dc e laie sau balaie.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Andreea, si baietelul tau e bine cu burtica? Adica nu face moale?
M-ar tenta si pe mine sa-i dau Amaliei flax seed, dar tre sa intreb intai medicul, ca mi-e sa nu o dau peste cap. Ea e alergica la ou si banuiesc eu la soia. Parca tot aici zicea cineva ca da la copil tot asa din cauza alergiilor...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput