America (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu sper, ca am o avere investita in pantofii aia.

Si noi am renuntat la cablu, mai ales de cand am descoperit
http://www.hulu.com/
unde poti vedea cam toate serialele si show-urile transmise de cablu.

Andreea eu nu am luat deloc in greutate in primele trei luni, vomitam in fiecare zi, dar dupa aia....m-am speriat si eu cat de foame imi era, simteam ca lesin dc nu mananc in secunda aia...

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIERE stai linistita ca se duc dupa nastere kg,nu-ti fa griji,sa fiti sanatosi voi si bebe ca restul se rezolva...eu am avut cam 18-20 kg per total si am slabit mai mult decat aveam inainte sa raman gravida...in timp evident,cam 7-8 luni mi-a luat ...pantofii i-am purtat dupa nastere,deci si-au revenit picioarele...eu haine mi-am luat cu un nr-doua mai mari si au fost ok ...nu am avut prea multe ca stiam ca dupa nu am ce face cu ele...si tu ai noroc ca si mine ca aici e cald tot timpul anului...asa ca nu trebuiesc multe chestii...mie alea de la maternity nu imi placeau,plus ca nu se potriveau ca eu pana in ultimele 2 luni am avut burtica micuta...am avut sarcina mai mult pe spate.

ANDREEA wauuuu,deja 11 saptamani,super

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ciufulet, intru si eu cu intarziere sa-i urez La multi ani lui Luca cel frumos, noroc mult si o viata plina de bucurii!

Miere, tinem pumnii!

Ramona, eu cumpar cartele de la www.callingcards.com si le folosesc sa sun in Ro de pe celular. Telefon fix nu avem nici noi.
Skype intr-o vreme cel putin avea o varianta de puteai sa suni de pe comp. pe telefon, nu era gratis dar la pret convenabil.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ramona

Noi nu am platit decit internet si cineva ne-a dat un tv. si mergea cu posturile de la abonament basic. poate ca avem wirless? oricum deci ne uitam la vreo 60 de posturi. deci nu platim cablu, dar avem gratie internetului. cind au auzit romanii nostrii au cancelat si ei abonamentul.

si eu tot mi-am batut capul ce economii sa mai facem.

Miereamara: inseamna ca retii apa in organism. asa am patit eu la ambele sarcini. mi s-a facut carnea tare de tot si cind apasai raminea alb, alb. apoi incepi sa te desumfli. asta cu papucii am patit-o si eu, tot sper cind m-oi lasa de facut copii sa imi revin. totusi, nu-i bine sa slabesti brusc dupa sarcina, ca ramin titele fleosca si burta in fata. eu tot ma amgagesc cu asta.asa foame am avut si eu. aveam un soricel in burta! eu il mai am si acum dar sa trecem peste asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Lai. Deci n-am visat cu Skype, cred ca am sunat si noi pe telefon. E drept ca-i mult de atunci.
Cenia, dezvolta te rog cu cablul ala, ca n-am priceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Multam Irina si Ciuf.
Ciufulita, pediatra ne-a spus, dupa ce s-a uitat la putica lui, ca pare virful putin infectat. virfuletul penisului, intr-adevar, nu se vede de piele. nu e trasa deloc pielea acolo.
ne-a dat o crema cu antibiotic. la baie sa tragem unpicut de piele si sa dam cu crema respectiva.
am ramas in drumul inapoi cu el la parc. parea ca-l jeneaza rau, statea cumintel si parca nu-i venea sa se miste mult si isi mai si punea mina din cind in cind la putica.
incepem diseara tratamentul, trebuie sa luam si crema inainte.
si cidn te gindesti ca in OLanda , dupa ce doctorii au dat clear la infectia lui urinara, ne-au sfatuit sa-l circumcidem si noi nu si nu...

doctora n-a spus fimoza, dar asta ar fi, nu?

ne-a dat si-un recipient steril, sa vedem dc-l convingem sa faca in el sa vedem si-un sample de urina, inainte de a elimina posibilitatea unei infectii urinare.

febra de o noapte inainte spunea ea ca nu crede ca are legatura cu infectiuta asta. a vazut un pic de rosu in git. am intrebat-o dc se poate asa, de la rosu doar o nopate de febra si atit si a zis ca da ... sa vedem.

Irina, ti se vor desumfla extremitatile dupa nastere, fara indoiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ramona, si noi am renuntat la telefon si la televizor. Si eu sun in Romania de pe skype pe telefon. Adica cumpar credit de vreo 10 dolari, si asa vorbesc cu ai mei( e mai scump daca suni pe celular, vezi ca au tarifele afisate undeva pe pagina principala).
Miere, tin pumnii sa ti se prelungeasca faza cu scoala, macar scapi de un stres.

Crisss 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mire, si eu am patit la fel...primele 4 luni nu am pus un gram pe mine, ba chiar slabisem, pentru ca imi era ingrozitor de rau si vomam toata ziua...Apoi...imi aduc aminte ca am pus 10kg in 2 saptamani...Si am ajuns bine, zic eu

Simona, imi pare rau de infectia lui Robert...Imi aduc aminte ca prietena mea a folosit o crema decalotanta care a functionat si nu a fost nevoie sa ajunga la circumcizie...(crema pe care i=am luat-o eu din Germania) Am inteles ca dilata un pic pielea din varf, si se poate decalota partial sau total apoi!!! Daca vrei, ma pot interesa de numele cremei...

Azi m-am amuzat pe seama lui David...
In primul rand nu imi dau seama daca IQ-ul meu e sub medie, al lui peste...sau asa or fi toti copiii...dar pe mine ma innebuneste cu intrebari la care habar nu am ce sa ii raspund
De ex...imi spune in masina: "ce a fost inainte de Ice Age???" "cum se numesc maimutele din care se trag homo-sapiens?" (si tot el completeaza : or fi "trunk monkeys??" - alea din reclama la masina subaru parca) "cum stim ce s-a intamplat inainte de Ice Age, daca oamenii nu existau inca sa scrie sau sa deseneze??" "acum cati ani a fost Ice Age?"
Apoi ne-a povestit despre traditia de Thanksgiving cu niste amanunte care m-au lasat masca...nici io nu stiu sa il corectez daca greseste, si mai invat si eu una alta de la el...
De ex, imi spune ca corabia se numea Mayflower, care a plecat din Anglia in 1619 (unde era un rege nu prea corect), pe nava erau 100 de englezi, a fost chiar si o furtuna dar au ajuns cu bine pe taramul nou, America. Desi le-a placut in America, si-au dat seama ca le e cam foame...dar nu crestea nimic din ce plantau... dar apoi, indienii, (care erau buni) au ajutat colonistii sa planteze porumb si dovleac...Din dovleac nu stie nimeni ce faceau, se presupune ca placinta de dovleac!!!
Hahaha....
Si barbatu-meu il tot intreba de Columbus sau Americo Vespuci daca erau pe corabie

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI,hahahah,mortal David...stie fata copilul de toate...da barbatu' ce sa faca si el,auzi...avea si el un fix"Si barbatu-meu il tot intreba de Columbus sau Americo Vespuci daca erau pe corabie"...hahahaha....

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cenia, simpatic ala mic!!!! haha!!!! Imi plac copiii, caci ei nu au nici o inhibitie...sunt atat de naturali!!!!

Ciuf, eu imi las plete!!! haha!!!! Dar nici in Ro nu mi-a placut cum m-a tuns...am fost la o tipa, si mi-a facut suvite,,,eu vroiam galbene si ea cica imi sta mai bine cu 2 nuante...una de rosu si alta de saten...asa urat a iesit....br...mi-a trecut de suvinte pentru o vreme!!!

Pumba, eu iau flax seeds...dar lui David nu ii dau...cred ca ar fi ok in cazul unor copii constipati...eu ma gandesc ca are surse de fibre din alimentatie...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput