America (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi le-am dat vecinilor tot asa, o sticla de bautura (parca lichior din ala irlandez) si cioco. Anul asta tre' sa schimb, intre timp m-am prins ca unii sint religiosi si nu beau. Deh, sintem in TX!

Adriana, esti tinara, voioasa, daca mai intineresti cu cinci ani o sa pari sora mai mare...
Pune o masca pe fata, sint unele care revigoreaza etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey deja s-au mai limpezit lucrurile, m-am agitat si am reusit sa gasesc un job part time, pt proful pt care am predat doi ani, a zis ca e ok sa corectez examene si teme de acasa si ca o sa incerce sa acopere cat de mult poate din tuition-ul ala. E o persoana atat de sufletista cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, eu predau si acum pt el si in ultimul timp a observat ca mi-e greu sa stau 5 ore in picioare la clasa sa il asist, si gaseste tot felul de motive care de care mai caraghioase sa ma trimita acasa.

Phiuuuu, mi s-a luat o piatra de pe inima, parca lucrez si cu mai mult spor cand nu mai sunt presata de timp.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Super

Lai

Mergi la inceput

Bravo Miere, uite ca se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Miere !!
ce baiat de treaba, trebuia sa gasesti tu un sufletist
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Miereamara- ma bucur pentru tine. Felicitari si noroc in continuare. Ai grija de bebel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salutam lumea ca nu o mai facuram de mult si aducem si pozici noi incepand de aci http://good-times.webshots.com/photo/2349059100072337911KLHKEl

Revenim zilele astea caci trebuie sa-l luam pe tati de la aeroport,...care vine de pe acum pentru ziua recunostintei,deci vom fi,...in familie 100% pentru urmatoarele 10 zile.Ce bine,..ca sa se mai confrunte si el cu domnisorul meu care de cateva zile zice "NU" la tot,dar la absolut tot ce-i propun,chiar si la lucrurile pe care el le cerea inainte,...de genul,hai la trenulet,hai sa o vedem pe Dora.Eu stiam ca perioada negativismelor incepe in adolescenta,....nu acum....nu de alta ,dar mai am putin si ori imi ies din pepeni si ma transform in balaur,...ori ma imblonavesc de nervi.In fine,.....am terminat cu reclamatiile,promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Bravo, Miere!
Bine ca s-a rezolvat rapid, ca sa nu mai stai cu grija.

Intreba cineva de UPS si Fedex pentru trimis in Ro. E foarte scump- te taxeaza si la greutate si la volum. Cel mai rapid/ieftin e USPS express mail. Ma rog, ieftin - dar e mai OK. Ai si tracking number, pachetul ajunge cam in 5 zile, dar depinde cand au program la posta pentru pachete internationale in orasul de destinatie. In Bucuresti, de exemplu, au in fiecare zi. In Focsani, au doar o zi pe saptamana si daca te nimeresti dupa ziua respectiva, mai sta pachetul la posta. Ma rog, e mai OK decat cu Priority, unde nu ai nici un control.

Am o gramada de treaba la scoala- over and out!

Mergi la inceput

Delia, foarte faine pozele.

Pachet am trimis si noi. Nici nu mai stiu care varianta: UPS, Fed-Ex sau DHL, pe astea le-am verificat la pret. Costa cam la fel, am platit vreo $80 pentru un pachet minuscul.
USPS ar fi fost mai ieftin, dar dureaza mai mult. Eu nu mai trimit nimic daca nu arde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Eu am trimis pachete cu USPS in Cluj si Bucuresti si toate( ca am trimis o gramada) au ajuns in 5 zile, cu tracking number pe ele. E drept ca e scump, dar Ups sau Fed ex te ususca de tot.
Si eu m-am depresat azi, ca am aflat ca trebuie sa stau la serviciu pana nasc, ca intentionam sa intru in disability cu 4 saptamani inainte, dar cica daca faca asta, risc sa pierd asigurarea medicala, si cum sotul tot nu si-a gasit slujba eu sunt providerul, si compania nu ma lasa sa iau toate beneficiile de la statul california ca office-ul nostru nu are decat 10 oameni aici, restul sunt in NH. Asa ca nu pot sta acasa 22 de saptamani, si doar 12 fir-ar sa fie. Ma duc acasa sa plang putin, poate-mi trece pana maine.

Crisss 30+

Mergi la inceput