America (132)
Raspunsuri - Pagina 19
corinadana spune:
In Timi? Ramona, chiar ca ce mica i lumea... Nu mi mai aduc aminte acum 10 le al cui era? erau alea 2 sau 3 unul dupa altul cu 4 in camera (in partea cealalta de complex de 12- era soseaua aia ce despartea complexul). Unul din ele sau nu? batranetile...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Eu nu mai stiu care era 12... Camerele erau mici, de doi studenti (cica, eu zic ca de unul).
E pe aceeasi parte cu binecunoscutul Camin 8. Mai era pe partea aia si caminul de garsoniere.
corinadana spune:
A!stai ca mi revin. 12 era urmat de 13 si apoi acel 16 ptr familisti. Toate aveau 2 studenti in camera. Inseamna ca 10 le era pe partea cealalta de aleea aia mica pe care ne plimbam. Ce vremuri!
Si cumva intre 12 si 13 mai in spate era un camin de arabi studenti.
12 era primul dupa circa aia medicala sau ce era si pe aceeasi parte cu ea.
Mi se pare o vesnicie de atunci.
Tu zici ca de un student Ramona dar inchipuieti ca dupa revolutie au bagat 3 studenti in fiecare camera. Eu nu am mai prins asa.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris Miereamara dar de ce nu treci pe asigurarea medicala a sotului/partenerului tau? |
Pt ca nu e sotul meu inca, si insurance-ul lui nu mai accepta domestic partner (adica fiancee/partener cum sunt eu) incepand de anul asta! O sa il trec pe bebe doar.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana A!stai ca mi revin. 12 era urmat de 13 si apoi acel 16 ptr familisti. Toate aveau 2 studenti in camera. Inseamna ca 10 le era pe partea cealalta de aleea aia mica pe care ne plimbam. Ce vremuri! Si cumva intre 12 si 13 mai in spate era un camin de arabi studenti. 12 era primul dupa circa aia medicala sau ce era si pe aceeasi parte cu ea. Mi se pare o vesnicie de atunci. Tu zici ca de un student Ramona dar inchipuieti ca dupa revolutie au bagat 3 studenti in fiecare camera. Eu nu am mai prins asa. Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Deci 12 e chiar acolo, am fost vecine.
adrianaloy spune:
Mie inca mi se pare devreme sa ma gandesc la Craciun cand mai e Thanksgiving la mijloc...dar ieri am dat o raita prin mall cautand niste cadouri de pe lista rubedeniilor din Romania si am vazut tot decorul pus la punct, mosu' pe pozitii facea poze cu copiii- plus mare aglomeratie la fotografii profesionisti pentru felicitarile de Craciun. Ne-am programat si noi pentru duminica. Poate aveti vreo reteta/crema magica sa ma intineresc si eu cu 5 ani in 3 zile....
Si cum ce-am cautat n-am gasit, m-am bagat aseara sa-l comand on-line- mi-a fost comfirmat pe 1 Dec! pai pana vine, pana-l pun eu pachet si pana ajunge in Ro- se face Craciunul!
Voi ati trimis ceva colet cu FedEx sau UPS? Vi s-a parut mai bine decat cu posta- ca ultima data a durat vreo 3 sapt la mine...
pumba spune:
miere- sa gasesti o solutie si in final trebuie, sa iesiti voi la liman din toata tarasenia ,sanatosi sa fiti.
sanzi- bine ca ati scapat teferi.
adrianaloy- eu am trimis cu posta si m-a costat o caruta de bani,asa ca nu mai trimit nimic,le trmit poze si se bucura mai mult.
am fost si eu luni prin mall si mi-am facut o idee cam ce trebuie sa cumpar pt cadouri.
voi oferiti vecinilor cadouri ? noi ne salutam si doua trei vorbe, dar nu ne vizitam.
pumba spune:
ah, si au inceput sa se vada efectele Nocive ale.... ciocolatei de la Halloween.
zici ca-i devreme pt Craciun? cumnata mea ,termina toate cumpaturile pana la Thankgiving si incepe sa le puna la posta in prima saptamana din dec.
adrianaloy spune:
Eu am oferit vecinilor anul trecut- eram prospat veniti in neiborhood- o sticla de vin si o cutie de bomboane de cioco(belgiene)- adica bune-bune, plus felicitare. Nu va inchipuiti ca am mers cu imparteala la toti, doar la 5 familii, cu care suntem mai apropiati, copiii lor se joaca cu ai nostri sau iesim la o cafea duminica dimineata in "cul-de-sac", impartim spectacolul de artificii de 4Iulie...etc...
Ei de regula ne trimit prajituri de casa si candy-cane!
Anul asta facem la fel!