America (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Miere, ma gandeam astazi cand ma intoarceam acasa daca nu` ai putea sa ii santajezi in sensul ca uite, esti femeie gravida si nu te lasa astia sa termini? Un fel de discriminare, cum ar veni.
Sigur trebuie sa fie o solutie, mai vorbeste cu proful, ca astia au putere de convingere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mire, din experienta mea nu merge cu santajul la americani...in schimb daca ii toci la cap, si esti mereu peste ei...cedeaza. Eu te-as sfatui sa insisti si sa ii bati la cap in fiecare zi

Noi era sa o mierlim ieri...
Veneam de la tenis cu David, toti 3 in masina, incadrati sa facem stanga, stateam pe loc (pe banda doar de stanga) si un tip din fata, venea pe banda din mijloc (nici macar nu putea sa faca stanga sau dreapta, era doar o banda cu linii galbene, care anunta ingustarea strazii) cu o viteza...
Nici nu am realizat ca tipu nu are de gand sa vireze, si ca vine direct spre noi cu viteza mare...sotu a inceput sa claxoneze...eu deja ne vedeam surcele...si tipu ne-a ocolit la catia cm distranta...
Radu spune ca el crede ca se intrecea cu cel de pe contrasens, si ca nu ne vazuse...uf...mie imi pare rau ca nu i-am luat numarul...
Am tras o sperietura...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanzi, bine ca nu s-a intamplat nimic grav!
Am mai patit si eu faze din astea, in special cu batrani la volan, frate....nu se opresc la stopuri (ma refer la cele cu semne nu cu lumini), sau merg pe contrasens in parcarile cu sens unic.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mire, de batrani cred ca am un sac cu povesti...batrani si quebecosi....
Acu vreo 2 zile, 2 babe (gatite foc) au luat-o pe trotuar...si nu isi dadeau seama ce li se intampla, de ce se zguduie masina...Mergeau pe trotuar pur si simplu...iti dai seama daca erau copii pe acolo, sau oameni...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

deci stiam bine ca 18-20 sapt.
eu o sa-i comentez echografistului dubiile mele sa vedem ce spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Mi-a fost refuzat assistantship-ul pt spring. Am si plans de nervi,ce ma fac dc nasc in decembrie si nu mai apuc sa termin teza de master?
Initial mi-au dat o profa ca advisor, care m-a taraganat cu teza cat a putut de mult, pt ca ea isi daduse demisia din faculty si nu o mai interesa, m-am intalnit cu ea o singura data in sase luni ca sa se uite peste ceea ce lucrasem. Cand a inceput Fall semester m-am dus la ei si le-am spus ca nu pot lucra cu ea, ca e dezinteresata si atunci mi-au dat alt advisor care saracu' m-a ajutat f f mult, dar e imposibil sa termin in trei luni o teza care iti ia cel putin 6-9 luni. Si acum cand sunt pe ultima suta de metri cu sarcina imi spun ca nu mai au fonduri pt inca un semestru. Si nu e ca si cand nu am avut rezultate bune cu research-ul meu, am fost la conferinte, am luat si un premiu...
Ce pot face? Am incercat sa le fortez cumva mana si le-am trimis un email in care le-am spus ca voi fi nevoita sa imi intrerup studiile pana cand imi voi gasi un job care sa-mi permita sa platesc tuition, e o solutie extrema la care nu vreau sa ajung pt ca imi va fi f greu sa gasesc un job bun cu studiile nefinalizate....nu stiu ce naiba sa fac.

Miere, du-te si vorbeste la Graduate School (si cu secretara sefa de la Departament), si vezi ce posibilitati ai/ofera ei. Daca ai terminat toate cursurile necesare pt degree si mai ai numai de scris teza, intreaba daca te poti inregistra ca "degree only". In cazul asta plata se face numai pt graduation fee. Si daca nu esti pe F1, ci cu drept de munca, la fel, intreaba-i ce posibilitati ai.
Daca nu vrei sa predai, incearca pt "service assistantship (SA)".
Daca ai greencard, intreaba de "federal financial aid programs" (insa astea cam au deadline pt aplicatii).
Sau incearca daca te poate sustine un profesor din Departament pe un grant pina termini.
In ultima instanta, verifica oferta universitatii pt "(short-term) student loans" si pt "deferred payment".

Bafta!
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sinzi, ce groaznic! Bine ca v-a observat nebunul.
Ne-am intilnit si noi cu o babuta care venea linistita pe contrasens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

IulianM am epuizat deja variantele cu graduate school si departamentul. Pt financial aid am depasit termenul si sincer deja am alte loan-uri facute pt semestrele anterioare (am avut nevoie de ceva banuti) si nu m-as mai baga la altele. Drept de munca am (am gc), dar nu o sa pot munci pt ca vine bebe in dec-ian.

Nu stiam de varianta asta cu degree only, o sa ma interesez. Multumesc.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sanzi, imi pare rau.. Bine ca sunteti teferi, adevarul e ca benzile la stanga si mie imi dau o stare de neliniste, aici ai senzatia ca vin peste tine cei din fata(care fac si ei la stanga)..
MAi, dar e asa bine organizat traficu aici, ptiu ptiu de deochi, ma mir in fiecare zi ce ascultatori sunt si ce frumos se circula..
Miere, pe bune, daca ai un backup, (asig sotului adica) nu are rost sa te stresezi, ca iese ala micu colicos si nedormicios, si o sa vezi atunci, aoleu
Stai linistita si bate-i la cap, cum zise sanzi, tu nu te stresezi, dar poate ai rezultate bune cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, imi pare tare rau si-ti doresc sa nu te stresezi ca bine nu-i. pana la urma se gaseste ea o solutie, sunt convinsa. imi pare rau ca nu-ti pot da si sfaturi, dar vad ac sunt multe fete in tema.
sanzi, slava Domnului ca suntei teferi. ce nenorocit!

philip&andreea

Mergi la inceput