America (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miere imi pare tare rau ..uff.. ce situatie. Cumva o sa rezolvi tu problema pana la urma.Incearca sa nu te superi prea tare de dragul lui bebe mic.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Miere, e normal sa te enervezi si sa dai apa la soricei putin dar ai incredere ca toate se rezolva pana la urma. Cel mai important este sa ai grija de tine si de bebeul tau. Celelalte probleme sunt detalii. Incearca sa te calmezi putin si apoi o sa gasesti si solutii. Iti tin pumnii. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere, trebuie sa fie bine. Ai mare grija de tine si de bebe, asta e cel mai important acum. Restul "sunt detalii" cum zicea cineva.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere,te cred ca esti necajita, iti tin pumnii sa iasa bine pana la urma.In the meantime ai grija de bebe mic

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Mai primiti inscrieri?:)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113029
Autor: Laura21
Raspuns la: 19/11/2008 22:29:29

Buna Adana,
Am trimis din greseala mesajul gol inainte.Locuiesc in New York de 8 ani cu sotul meu si avem o fetita de 2 ani si 4 luni. Din pacate nu avem prieteni de virsta noastra si mai ales prieteni cu copii. D emult caut pe forum si m-am bucurat foarte mult cind am citit mesajul tau. Mi-ar face placere sa vorbim daca vrei sa-mi raspunzi. Laura
Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adana.

nu stiu daca subiectul asta exista. am mers cateva pagini in urma si nu am gasit. daca exista imi cer scuze.

deci mi-ar fi tare drag sa intalnesc online si apoi sper ca si pe bune mamici care stau pe aici. ar fi fain sa impartasim ce lucruri faine facem cu copiii, ce locuri de joaca si de stimularea lor sunt in new york, ce descoperiri am mai facut.
noi suntem de un an aici si vom mai sta undeva intre jumatate de an si un an jumate. as vrea sa profit cat mai mult de timpul asta.
eu nu lucrez si ce imi doresc cel mai tare este sa ofer cat mai multe copilului meu in materie de activitati si distractie.
as mai vrea sa-mi ofer si mie din toate lucrurile pe care le are de oferit new yorkul, dar asta doar daca gasesc ceva varianta care sa-mi convina pentru fata. o gradinita de exemplu cu program redus, in care sa se poata obisnui treptat, poate montessori (am vazut una dar era doar cu numele), timp in care sa pot merge la ceva curs de engleza.
ei...as avea multe de povestit cu voi, dar am sa astept intai sa apareti.
rog moderatorii, in cazul in care un astfel de subiect exista, sa imi mute si mie mesajul acolo.
multumesc tuturor,

adana cu delia, doi ani jumatate

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Of, Miere, alte solutii nu mai sunt? Burse pe la scoala pe la voi? E cam aiurea, in prag de finish sa te lase asa cu teza in aer.
AI grija de bebe! Nu stiu ce sa iti spun, pana la urma, proful tau nu are fonduri sa te sustina un semestru? Ca la el se reduce, daca are bani, te poate si sustine.
Nu inteleg, le convine sa investeasca in altul care o ia de la zero si tu care mai ai asa putin sa ramai pe dinafara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Josefine, eu sunt finantata din state funds nu dintr-un grant anume. Profu' asta m-a ajutat f mult, dar nu este proiectul lui.
Solutia (in cazul in care nu reusesc sa termin) ar fi sa ma inscriu pt minimul de credite (cred ca 3) si sa mi le platesc eu, dar cu ce? Poate reusesc ca obtin vreun ops, ca in ultii doi ani am predat pt un prof care e foarte multumit de mine si poate o sa-mi dea el ceva de lucru, ca sa acopar tuition-ul.

Anyway, asta este, sa vedem ce o iesi, poate totusi reusesc sa termin.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Miereamara sigur reusesti tu ceva. inteleg ca tu mai ai demers la scoala ptr citeva credite? ca dc ar fi numai scrisul tezei, banuiesc ca poti, mai incet si mai greu, s-o scrii de acasa, nu?
stau eu asa si ma gindesc ca banii pe care i-ai da pe daycare dc ar trebui in spring sa te intorci la predat ii dai ptr tuition (nu inteleg prea bine ce mai acopera ea la final) si stai cu bebe acasa si iti termini de scris teza de master.
eu nu prea sunt la curent cu organizarea masterului/doctoratului in Us, eu am terminat doctoratul in Olanda.

si acum tot ptr tine si cinemai e gravida acum (sau poate tine minte din sarcina): voi tineti minte, echografia de masuratori (in ce ar trebui sa constea ea xact, la ce se uita, un link poate) nu se face in sapt 18-20?! ca pe mine aici m-au programat in sapt 17 si 5 zile si doctora sustine ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Liris, ca sa pot sa mai prelungesc cu un semestru, fie si pt a sta acasa si scrie la teza, tb sa fiu inregistrata pt un numar minim de credite (desi eu mi-am indeplinit nr necesar pt a gradua) Cand spuneam predat ma gandeam sa imi gasesc ceva care sa imi permita sa stau acasa si sa corectez teme si examene, nu sa merg la clasa sa predau.
Multumesc pt gandurile voastre, gata....nu ma mai stresez cu asta, ce o fi, o fi.

Eu am facut ecografia pt second trimester la 18 sapt si 4 zile si au masurat absolut tot, organe interne, markeri pt Down Syndrome, fluxuri sanguine pe arterele uterine si ombilicala, oase, lichid amniotic, au fost doi doctori(intre care si un neurolog care s-a uitat la creierul copilului), doi rezidenti (care faceau practica pe mine sau dadeau un examen si o nurse. A costat 1300 de dolari si cred ca a fost considerata advanced ultrasound, cert e ca am avut o gramada de furca cu compania de insurance ca sa mi-o deconteze. Cred ca 17 sapt si 5 zile e OK, uite aici ceva informatii, si ei zic tot 18-20 saptamani.
http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/ultrasound.html

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Liris, si eu cred ca e ok cu ecografia la 17sapt si jumate. Nu conteaza cateva zile in plus sau minus. A mea a fost platita de asigurare, si la fel, au masurat tot felul de lucruri, desi nu mi-au zis nimic concret...doar ca e ok. Parca tot atunci mi-au luat si sange ptr double test( ala cu sindromul down).
Miere, da cate pagini mai ai de scris? chiar nu poti termina acum? Stiu ca e greu si obositor cu bebe asa mare in burtica....eu iti urez succes si cat mai putin sters.

Crisss 30+

Mergi la inceput