America (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca am o gura de aer si eu...

Panteruta...traznet in sta in rochie...trebuie "aerisita" NEAPARAT

Sinzi, daca mai dai jos 5kg, dispari...nu ma enerva te rog...ma apuca disperarea cind vad cum are lumea vointa sa faca foamea. Eu nu pot

Am fost si eu la sedinta cu parintii vineri. Alex am senzatia ca este Jekyl&Hyde...acasa nu sta locului, turuie non-stop, e un adevarat perpetuum mobile...la scoala cica e "an angel...never have to tell him twice"...eu scuip plamini seara de 50 de ori: "Spala-te pe dinti, imbraca-te in pijama" chestii la care sint ignorata total... A devenit "teacher's pet" ca e cuminte (in gindul meu "precum catzelul lu' parinte").

Nick in schimb cica viseaza cai verzi pe pereti. Au avut de ascultat un eseu despre Holocaust (profa de engleza pina acum le-a dat de citit numa chestii negre si sumbre) si el cica trebuie sa ia notite...el PAUZA! Si de doua ori a facut treaba asta. A reprodus eseul complet din auzite dar n-a scris nimic. Si are o seninatate care a bulversat si profesoara...el cica nu vede rostul la notite ca tine minte Am de lucru aici...

Joi ma duc sa-mi faca apicoectomy la un dinte...am o bucatica de "ceva" ramasa acolo de la un root canal facut acu vreo 10-11 ani (bucatica de instrument gratie unui dentist roman)...sa va spun ca mi-e groaza?????? Ca mi-e frica? Da' frica, nu gluma....

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Panterutzo e mai bine Ralu acum, i a trecut supararea. Alte optiuni nu are... NUmai eu nu vazui rochita, imi blocheaza calculatorul intrarea pe poze.
Teacher a zis ca o sa o tina mai ocupata.

De azi incepe vioara Ralu, sper sa i placa. La ea in clasa mai toti copiii canta la cel putin un instrument.Si eu de cand ma rog de ea...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Noi la ziua lui Robert nu reusim sa cheltuim mai putin de 1000$,...in fiecare an zicem ca scadem suma ...din pacate nu reusim...adevarul este ca avem gasca mare si de copii si de parinti si plus ca avem tot timpul "invitat special",ori un spiderman ori vreun caracter ,in fiecare an...si daca mergem undeva la o sala speciala de party-uri tot banii aia ii cheltuim...si eu fac cu mancare traditionala,cat de cat...nu imi surade pizza

ANAMARIA bafta cu dintele!!!...ce urata treaba!!!

CORINA ma bucur ca e ok Raluca...sper sa-i placa vioara...dar de ce ati ales vioara?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pumba, daca o faci la un loc organizat...cam 500$...acasa cred ca poti sa iesi mai ieftin, dar incap si mai putini invitati

Corina, poate o supara un coleg/colega...succes la vioara!! Si noi trebuie sa ne re-apucam de pian...

AnaMaria, nu vreau sa slabesc ca nu ma consider grasa, ci daca vine mama, o sa pun sigur pe mine cam 7-8kg...si dupa ce o sa ma bata la cap ca sunt prea slaba si nu mananc (eu mananc tare aiurea) o sa ma indoape, daca incep sa pun kile pe mine, incepe ca sunt prea grasa sa ma apuc de dieta

David are problemele lui existentiale care ma omoara...(asa or fi toti copiii??)
Ma intreaba dimineata:
"Mama, timpul se va termina odata??" "Cine a stabillit ca ora are 60 de minute??"

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mirela vioara ptr ca am vazut ca s lectiile un pic mai ieftinute si vioara este mai ieftina ca si un pian- de cumparat. Vioara ptr ca asa poate fi in orchestra si ptr ca da bine in resume. Nu are vreun talent ascuns dara daca asa se practica asa practicam, uf!
La ea in clasa ff multi canta la pian + alt instrument. Si aproape toti intr a 1a au inceput.
Noi nu am avut atatia invitati Mirela si nici personaje nu am adus.

Sanziana - "ce forma are sufletul?" stai linistita ca or sa mai vina asemenea intrebari.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Ocebine, sa nu-ti fie teama de ce ti-o face acolo la dinte/masea, ca-ti face anestezie si nu vei simti nimic. Eu de-abia am terminat de reparat ce mi-a facut nemernicul ala din Romania- adica ce nu mi-a facut: am avut 3 root-canal necimentate; doar scos nervul si atat. Dar stiti cum e: in tara nu-ti explica nimeni ce-ti face la masele, doar ca-ti scoate nervul si-ti pune frumusete de portelan de zeci de milioane...si-apoi incepe durerea, infectia...

Iti dai seama ca aici cand mi-au facut radiografie si-au vazut "minunatie" de lucrare stomatologica...est-european? dupa guessul dentistului...alti bani, alta distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Adriana...dentistul roman practica aici in NYC! Mi-aduc aminte cum ma curata si vorbea la telefon in acelasi timp...chiar la un moment dat ma lasase cu acul acolo, gura cascata si a disparut vreo 15 minute...imi amortise maxilarul Basca aveam asigurare...nu eram pe drumuri...da' ce sa-i faci!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Mai,acu' si cu dentistii astia din Ro,depinde cum ai noroc...eu mi-am facut acum 3 ani toata gura,schimbat plombe vechi,carii si verificat maselele care nu au nerv daca au fost facute bine...super de treaba tipa,imi explica la fiecare pas ce facea,ca si aici...m-a costat destul de mult dar mai putin ca aici,evident,insa treaba a facut-o foarte bine...adevarul este ca femeia dupa ce a facut scoala in Ro a mai facut ceva specializari in Germania si toata aparatura si materialele erau din Germania...insa mi-a placut ea ca om,era foarte corecta...deci,sunt oameni si oameni peste tot...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Adriana merci pentru idei cred ca ii dau si eu Sofiei ca tuseste de numa'.

Asa pofta m-a lovit de la discutiile cu ciocolata ca m-am dus la Target si mi-am luat si eu vreo doua Ritter cu cappuccino.

Andreea multumesc frumos. Cum te mai simti? Ce mai face samburelul din burtica?

Corina ce de bunatati acolo... te chem si la mine cand oi face ziua fetelor.. bafta multa Ralucutei la prima lectie de vioara.

Anamaria tinem pumnii sa scapi usor cu apicoectomia.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, Alexandru al meu e acasa ca si Alex al tau, iar la scoala e ca si Nick.
La dinti mi-am facut si eu chestia asta la NY. Sint niste ani de atunci, tipul e super. Am uitat cum il cheama, daca esti interesata il intreb pe sot.
Stiu si eu citiva dentisti romani la NY, lucreaza cum zice Adrianaloy.

Mergi la inceput