America (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cami, Pumba...multam de complimente la adresa baietului am si fetita acu

Mirelus, nu te grabi cu slabitu ca aduc io maine cioco de la Panteruta!!! haha!!!

Eu am mai devorat azi 2 ciocolati...de obicei nu am nimic in casa care sa ma tenteze...ca altfel nu am liniste pana nu le dovedesc!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si am uitat sa spun , ca vreau si eu sa dau jos vreo 5 kg...ca vine mama intr-o luna, si desi nu le are cu gatitu (mai deloc) sigur ma va indopa ca pe gaste, si va face numai bunatati (cica ia lectii, acu ca tot a iesit la pensie de cateva luni) si ma vad ca nu mai incap in haine...(iar pe cele de pe vremea rotunjoara, le-am dat)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, multumesc pentru idei. Sint dezorientata rau!

I-auzi si la Sinzi, de unde sa mai dai 5 kg?!

Pe mine ma apuca disperarea daca tusesc copiii. Fac ce pot sa le tin nasul desfundat: bai calde, humidifier in camera, spray salin, supe de pui cu ceapa multa, lui Alexandru ii dau vitamina C, dar lui Ana nu reusesc... Cind a tusit ca un catelus am scos-o afara la aer, in toiul noptii. Asa s-a linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am si eu o intrebare,puteti rade de mine ,asta e.
cam cat cheltuiti voi, la o petrecere pt copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Adriana merci si ce sa zic arati superb... bine si rochita e draguta dar are si ep ce sta..vorba Mierii... imi pun poza ta pe frigider poate il mai ocolesc..
Uau.. nu stiam ca asa periculos e Tylenolul.. si sa fiu sincera il preferam Ibuprofenului..hmm

Andrada siropurile sunt pentru copii mai mari de 4 ani nu? ca eu asa stiam. daca sti vreunul pentru tzanci mici spune-mi si mie te rog.

Miere multumesc/ Tu cum te mai simti? Ce zice Aidan? ai terminat cumparaturile pentru bebe?

Mirela merci si sa fie..

Ramona ai fost grozava cu Lane Bryant.. de cadou depinde ce suma ai in vedere.. daca ai o suma mai maricica o rama digitala ar fi faina.

Pumba merci si spor la cumparaturi.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu fetelor!

Pt tuse(dar numai daca e tuseste incontinuu) ii dau Triaminic Thin Strips, o jumatate de strip, se pune pe limba si se topeste imediat.La noi functioneaza perfect.
Si eu ii dau sirop pt copii mai mari - children's nyquil nu e pt bebei dar cum ii dau jumate de doza, vad ca e ok si cum am zis nu fac abuz.Numai seara ca sa poata dormi si numai vreo 2-3 zile.
Apoi, daca vad ca e cat de cat ok, il las fara medicamente ca sa lupte si corpul lui cu raceala.

Ramona, eu am dus la prieteni un set de salad bowls cromate(unal mare si 4 mici) de la bed bath and beyond. Nici eu nu ma pricep la din astea dar gestul conteaza.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Ma ajutati si pe mine?
Ce cadou si-ar dori niste americani de-ai nostri: nasa mea 35 ani si baietii de 7 si 9 ani; stiu ca nu va lipseste mai nimic, dar chiar nu ati vrea ceva din romanica?
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pumba cam 500 -goody bags inclus si au fost cam 90$. Ralu a avut 10 copii aici si 8 parinti + doi prieteni fara copii.
Nu am cumparat pizza, nu mi place sa le dau pizza de birthday party ci doar papa gatita de mine. Nu i gonesc pe parinti si nici nu fac party cu program.
Ce a avut mare succes cojile de eclere umplute ca si aperitive cu cr de branza, icre, umplutura de la oua umplute . Le poti face cu 2-3 zile inainte ca sa economisesti timp(doar cojile). La fel am facut cu ardeii copti si vinetele, apoi le am pastrat la congelator.
Desi am avut doar 4 romani la toti le a placut papa romaneasca.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Corina, e mai bine Raluca? I-a trecut supararea pe scoala?Profa ce a spus?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pantero, super rochie, super model.
sanatate fetelor, cami si lui naomi a ceniei. a, si bafta la toefl. din nou.
pumba, da' de ce esti trista? tu esti mereu asa draguta si optimista, ce-ai patit acum?

philip&andreea

Mergi la inceput