Timisoara, Impreuna! ( 127 )
Raspunsuri - Pagina 5
Doris-Alina spune:
Inainte sa ma culc, sa dau si io o dedicatie pentru Ana noastra, Supercalifragelistica( de cand astept momentul asta...)
si un imn pentru Xena noastra...
Hai sa ne traiesti o mie de ani, sa ai pentru noi, si peste 10 ani, aceleasi sfaturi practice, aceleasi vorbe de duh, aceiasi umeri puternici...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
Ce job? Ce job?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
deya spune:
La multi ani Ana!Sa iti dea Bunu Dumnezeu tot ce iti doresti sa ai parte de o viata linistita si fiecare zi sa fie o sarbatoare.Nu imbatranesti iti creste valoareA.Doamne ajuta
Doris sa fie intr-un ceas bun noul job
Claudia ce se intampla?
MAria....pentru ca simt nevoia
claudia74 spune:
Neatza buna Timisoara
O duminica placuta sa aveti.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
danitin spune:
Buna dimineata! Silva, multumesc de cafea.
Noi o sa profitam de vremea frumoasa sa facem un drum pana la casuta. Acolo se incarca bateriile cel mai bine. De luni ma asteapta iarasi o saptamana grea, raman deocamdata pe tura de dimineata si cred ca organismul meu nu s-a adaptat inca progamului. Ma scol la 5, la 6 ajung la lucru, ies din tura teoretic la 2 dar practic la 3 si cand ajung acasa ma ia un somn de nu mai pot. Daca apuc sa ma culc un pic is gata, ma trezesc cu chef de jugulara. Trebuie sa incerc sa rezist eroic pana seara.
Vreau sa-mi schimb frizura in cinstea apropiatului eveniment. Poate si culoarea?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
wooowww dana, hard time!
deya, tot pentru sa simt nevoia
katik, am o floare bestiala
ela, esti mai bine?!
mihi, cum esti?? sper ca mai bine?!
ana te astept cu povesti
gagix, sa aveti o saptamana buna cu soare in suflet si-n ochi
looking for my sunshine
+10
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
ela03 spune:
Multumesc, Maria, sunt mai bine, o saptamana voi fi singura cu Robi ca tata lui e in delegatie; ba nu, pardon, e si soacra-mea dar e ok, ca ma ajuta. Numai bine pot sa fug pe la faculta sa vad ce diferente am de dat si sa fac rost de documentatie.
Robi e mai bine, aude mai bine acum. Oricum vreau sa-l duc la audiograma sa stiu exact cum stau lucrurile.