Timisoara, Impreuna! ( 127 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi ani, Anuska...

Sa-ti dea D-zeu tot ce iti doresti, o viata senina, fericita, cu impliniri, satisfactii si bucurii, alaturi de familia ta!

Bey, sa-mi zici cum iti vin nadragii...

Io calc camasi...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

nadragii din aia de sa se potriveasca cu vesta antitero???

Ano o www.youtube.com/watch?v=C93I4FvP2Ig" target="_blank">dedicatiune special pentru tine

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Silva, nooo, altfel de nadragi...

Ce dulci sunteti in poza de pe ms...

Mai bag un ochi pe aici, numa sa termin de calcat, ca ma satur deja...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Sara buna, am un of MARE MARE dar nu pot sa il spun,ma simt tare nasol,tuna si fulgera.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Oh da , si dedicatiunea din partea mea pt ana

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

doris zau ca eu le-as calca in picioare
clauditza care-i baiul?
toate zabaucele

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Hello , nu mai e nimeni pe aici?

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Io, aici, scot capul din mormanu de camasi...gata, le-am terminat...luni merge Omu meu la birou, la noul job, asta ca sa stiti de ce o dat vrednicia in mine...

Clau, ce-i cu tine? care-i baiu?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

un cantec de suflet pentru fete dragi

am vrut sa va scriu acum ceva destept si nu pot. ma incearca prea multe emotii asa ca mi-am amintit de niste cuvinte tare frumoase spuse odata de andu nostru drag care spun totul...

[quote Anda
Vreau doar sa-ti spun un adevar. Sa crezi din tot sufletul tau in bine, in lumina si in iubire. Sa crezi cu putere in tine si in Dumnezeu caci toata energia divina va fi de partea ta daca esti deschisa sa o primesti.
Nu trebuie sa te sustina absolut nimeni, increderea toata zace in tine si in puterile tale. Oamenii din jurul tau sunt prea marunti si prea nesimnificativi pentru destinul tau. Au pareri, au ginduri, procedeaza ca atare pentru indeplinirea drumului lor. Drumul lor nu trebuie sa fie al tau. Parerea lor nu trebuie sa concida cu a ta. Nu ai nevoie de aprobare si nici de sustinere. Doar tu trebuie sa crezi si sa te sustii si lumina va fi in fata ta. Nu-ti irosi energia cautand in zadar suport in drumul altora. Cauta in divin, cauta in tine.
si un suflet deschis si hotarat iti doresc]

looking for my sunshine
+9

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput