Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(11)
Raspunsuri - Pagina 18
anamariacs spune:
am inteles! multumesc mult..cine sa imi puna mie sare in cap:))? sotul, poate..
daca ii spun, lesina de ris..cu toate ca el crede f mult in "trucurile" babesti!
ana-maria
12 weeks
elenuca spune:
Buna tuturor !
Vroiam sa felicit din suflet burticile de mai iunie 2009, sa va dea Dumnezeu sanatate, curaj si sa va bucurati in fiecare zi de minunatul dar pe care Dumnezeu vi l-a daruit! Este cea mai frumoasa perioada si va invit sa o traiti din plin, faceti multe poze cu voi cu burtica, poate chiar si un jurnal- o sa vedeti cu cat drag o sa revedeti si retraiti aceste momente superbe. V-o spune din inima o mamica de Lizuca, o fosta burtica de mai -iunie 2008 de la mladite si mugurasi !
Va pup pe toate , aveti grija de voi

Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !
strunfita spune:
Da, mi-ati adus aminte. Mie la testul cu inelul facut candva prin adolescenta mi-au iesit 2 baieti. Unul e demonstrat deja, poate vedem azi la eco ce va fi bebe din burtica.
Fetelor, eu sunt sigura ca am facut sinuzita
Am niste dureri de cap, in special dimineata, nu vreti sa stiti cum e. Din fericire, cu nasul stau un pic mai bine, deci se pare ca se remediaza. Deocamdata sunt pe tratament homeopat, sper ca-mi va trece. Maine sper sa ma duc la servici.
12+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
SARA_HS spune:
Buna fetelor, am trecut sa va salut si sa vad ce mai faceti. Ma bucur ca sunteti bine si va doresc in continuare sanatate, voua si bebeilor vostri.
Eu muncesc pe rupte si asta ma ajuta mult sa mai uit de necazul nostru; o sa incerc sa schimb doctorul ginecolog, poate o sa ni se schimbe si norocul. Dar, am hotarat sa mai incercam peste vreo 2 ani.. Eu sunt mai grabita, fiind si aproapte de 30 de ani, care se implinesc acum, de Craciun... dar sotul, care mi-i mai tanar n-are probleme cu rabdarea; la prima pierdere a plecat de acasa si a plans in parc, sa nu il vedem noi; de data asta a fost mai calm, mai impacat, zice ca oricum, o sa avem ce ne e dat , cand o vrea Dumnezeu.
Asa ca, pana ne vom pune noi iar pe treaba, voi o s-aveti bebei marisori, asa sa va ajute Dumnezeu.
Va pup si aveti grija de voi.
anamariacs spune:
ELENUCA, felicitari prntru albinuta eliza! ne-ai destins ziua..eu una, m-am vazut peste niste timp, cu bb in brate in parc pe bancuta..
STRUNFITA, eu am problema cu nasul de cind ma stiu, o rinita alergica..ea stie la ce e alergica..ca eu nu am depistat inca..ideea e ca iarna/ vara eu sunt cu nasul in batista...si firar ea de apa de mare ca nu ma ajuta deloc! apropos de asta, o sa o intreb azi pe dna dr ce mai pot pune in nas..ceva cu efect!
pupam!
ana-maria
12 weeks
voicu_bebi spune:
salutare burtici 2 in 1 ,bebici 

noi azi am schimbat semnatura ,azi ne ducem la nea doctoru sa ne citeasca rezultatele de la analize si sa veden ce ne zice de rhul negativ . noi suntem bine crestem.
in rest incercam sa ne obisnuim cu frigul asta..simt k iar ma ia o noua raceala cred ca tre sa ma abonez iar la ceaiuri cu lamaie si miere.
sper ca toate aburticutzele 2 in 1 sunteti bine si bebelusii sunt bine. va tin pumnii celor care urmeareaza sa va duceti la ecografie sa vedeti bebeii.
SARA
te pup si te imbratisez tare de tot . sper ca atunci cand iti vei dori sa ramai graviduta sa fie totul bine si Dumnezeu sa aiba grija de tine!

Anca..

13+
dani3lla spune:
Fetelor va rog mult ajutati-ma cu un sfat ca deja am intrat in panica.Am fost la toaleta acum si am vazut pe protej-slip o pata maro foarte mica ce-i drept dar care m-a cam speriat.Ar trebui sa intru in panica si sa-mi sun dr sau mai astept?
11+
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
floricika spune:
daniela, daca pata e maro nu intra f tare in panica, dar totusi suna dr si mergi la un control. E nasol cand e rosu, si si atunci de cele mai multe ori cu repaos la pat si tratament e bine
Floricika
7+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dani3lla Fetelor va rog mult ajutati-ma cu un sfat ca deja am intrat in panica.Am fost la toaleta acum si am vazut pe protej-slip o pata maro foarte mica ce-i drept dar care m-a cam speriat.Ar trebui sa intru in panica si sa-mi sun dr sau mai astept? ![]() 11+http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK |
daniela, eu zic sa nu te sperii dar totusi sa mergi la doctor. nu neglija deloc. mai bine sa stii sigur.
sanatate multa.

15mamica de baietel (imi spune inima)
anamariacs spune:
DANIELLA, eu zic sa suni dr si sa vezi ce zice!
am o prietena f buna care mi-a zis de la inceput: "vezi..dc vezi maro pe chilotei sa nu tipi, sa nu intrii in panica..eu toata sarcina am avut..cam cind trebuia sa imi vina ..". parerea mea e ca nu e lege, de aceea zic sa suni dr..in orice caz, nu te panica!iti poate face mai rau!

ana-maria
12 weeks