Nu ma pricep deloc la calculatoare si as vrea sa stiu ce program antivirus ar fi indicat sa cumpar? Cat sunt de eficiente versiunile "free" de pe net, daca doua programe sunt mai bune ca unul singur sau se bat cap in cap, cat de linistita sa stau cand se joaca Kinderii pe net, lucruri de felul asta...Help, please!
Citat: |
citat din mesajul lui olympia Nu ma pricep deloc la calculatoare si as vrea sa stiu ce program antivirus ar fi indicat sa cumpar? Cat sunt de eficiente versiunile "free" de pe net, daca doua programe sunt mai bune ca unul singur sau se bat cap in cap, cat de linistita sa stau cand se joaca Kinderii pe net, lucruri de felul asta...Help, please! |
eu personal merg pe variante free testate.rezultatele sunt foarte ok avand in vedere ca nu m-am pricopsit cu nici un "gandac".totusi nu intru pe siteuri dubioase si mi-am cam facut un obicei sa nu downloadez chestii dubioase fara a le face o verificare pe http://www.virustotal.com/
pe langa asta mai puteti folosi McAfee Site Advisor pt controlul siteurilor pe care intrati.
varianta de protectie folosita de mine este Avira(free edition)+Threatfire+firewall windows.la nevoie se poate inlocui firewallul din windows cu Comodo Firewall.
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.