Mamici ian-feb 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

La multi ani,Andrei !!!
Sa cresti mare, sanatos, voios si cu noroc!!!Sa-ti bucuri parintii si sa-ti iubesti "suriorul" (caci asa ii spune Stef al meu la bb din burtica lu' mami). Distractie maxima!!!!!
Misuca, Stef & pestisorul de aur(21 sapt)
Ps. Ieri l-a simtit sotul meu pe bb-mic (cum ii spunem in casa)punind palma pe burtica mea- i s-au umezit ochii si-avea un zimbet "a la Iliescu", iar Stef mi-a ciocanit burta sa-l salute pe bb-mic.Nu-i minunat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!!!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos,cuminte si sa ai grija de bb de la mami din burtica!
Noi suntem bine, ne miscam destul de des!
fatelor, vreau sa va intreb ceva: eu am observat ieri ca imi curge din sani un lichid transparent (daca strang putin sanul)! Voi aveti asa ceva? Este colostrul?

Corina, 20 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Andruska,
Sa va traiasca baietelui, sa fie sanatos si tie sarcina usoara in continuare.
La multi ani Andrei!

narcisa 20 saptamani si bb Patrick 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy spune:

Buna fetelor,

Spuneti-mi si mie unde este Baby expo! Vrem si noi!!! Cat timp este deschis? Va rog spuneti-mi!!!! Multam...
Noi suntem foarte vioi, dansatori si ii dam lu' mami niste arsuri...dar sa nu mai spunem ca le simte si tati...Poate prin telepatie....
Telefonul de la echo trid. dr. Pop s-a schimbat! - 231 6741. S-au mutat de unde erau. Acum sunt in Mircea Eliade nr.18! Bafta!
Eu am programare la dr. Pop de 2 luni pe 24.09.2003, la o zi dupa aniversarea mea! Voi avea o petrecere...Abia astept sa vad ce-mi spune!

Pupi,
Georgy (24 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

Andruska , la multi multi multi ani pt Andrei , sa creasca mare si sa se inteleaga cu bebele si la mamica sa-l creasca sanatos si asha cum isi doreste
fabi, sapt 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Abia acum am avut timp sa intru pe forum si......sunt foarte emotionata. Va multumesc foarte mult tuturor pentru toate urarile si va dorim si noi voua toate cele bune, bebi sanatosi si mamici la fel !!!

Noi nu jucam fotbal, insa la ritmul lui mami de viata suntem destul de cuminti. Dimineata si seara ne salutam si in restul zilei ne atentionam. Nu pot sta deloc aplecata (cat de putin...) ca ma si impinge...puiul meu mic si scump.

Pentru Baby Expo, puteti vizualiza mai multe la www.babyexpo.ro
insa va pot spune ca vineri are program pana la orele 19.00.

Adriana, te sun sa vedem daca ne sincronizam cu programul, OK ?

Andra, eu cred ca luni am sa ma duc dimineata sa imi iau analizele ptr ca Inst este destul de departe de serviciul meu si nu mai pot ajuge in timpul zilei. Oricum, bune sa fie ca asta conteaza.

Apropos de intalniri: nu ati fi doritoare intr-un weekend sau intr-o dupa amiaza, sa ne intalnim cat mai multe si sa mai vorbim DAR mai ales sa ne cunoastem ???

Mie mi-ar placea tare mult...astept raspunsuri.

Inca o data MIIIIII de multumiri ca v-ati gandit la noi si sa ne ocroteasca Maica Domnului si pe noi si pe copii nostri (+toti cei pe care ii iubim),

Andra 20 sapt cu Matei si Andrei (4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenelu spune:

Georgy,

"Baby expo" este in perioada 19 - 21 septembrie, adica de vineri pana duminica, de la 10.00 la 19.00, la Sala Polivalenta.

Intra pe site (www.babyexpo.ro), pentru ca au si programul unor "mese rotunde" - habar n-am cum sa le zic - unde sunt prezentate lucruri interesante pentru viitoarele mamici.

Pupaturi,

Jeni si bebe 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenelu spune:

Andruska,

LA MULTI ANI pentru ANDREI!
Sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii din partea lui si a viitorului bebe, sa fie sanatosi, si tu de asemenea, ca sa-i poti ingriji.
Numai bine si distractie placuta.

Jeni si bebe 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare la toata lumea!!!
Vad ca au curs azi mesajele pt. Andrei, doar este ziua lui, nu-i asa? Petrecere frumoasa diseara, Andra, si poate ne auzim la un telefon.

Nu stiam ca s-a schimbat nr. de tel. al Dr. Pop. Eu am sunat acum doua luni pe nr. vechi si mi-a raspuns cineva care mi-a facut programare, dar m-a indrumat in Floreasca (cica acolo s-a mutat cabinetul lui).
Georgy, este tot una cu Mircea Eliade Nr. 18??? Si eu am programare pe 8 oct. Poate ne vei povesti si noua cum se ajunge acolo si cum a fost la echo. Stiu ca se poate inregistra totul pe caseta video.

Aseara am avut o durere cumplita de cap care m-a trimis la culcare pe la 9 seara.
In rest suntem OK. Mai ales bb care da din manute si din picioare toata ziua.
Va pup!
Adrianain 19 saptamani.
Inca o data petrecere frumoasa pt. Andrei siLa Multi Ani!!!

Mergi la inceput