Mamici ian-feb 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Misa spune:
Buna burticutelor,
Nu v-am scris o zi si mi s-a facut dor de voi. Noi am trecut pragul psihologic de 20 de sapt, si am inceput numaratoarea inversa. Tin minte ca si la Stef, in ultima luna imi pierdusem rabdarea. Voiam nespus sa-l tin in brate, sa-l simt aproape.... Rabdare... De altfel suntem O.K., inotam cu spor si il simt pe bb pe strada, cind merg, cind vorbesc, uneori ma pufneste risul.
Stiu listuta voastra! Subscriu -& pestisorul de aur DNP 27.01.2004
Ps. Stiu ca daca nasti prin cezariana, te programeaza cu o saptamina inaite, si pe 21.01 e ziua lui Stef, trebuie musai sa vorbesc cu doctorul acest lucru, ca nu vreau sa aiba aceeasi zi de nastere (la interval de 5 ani).
Andra28 spune:
Da Andruska, eram fardata cu albastru pe pleoape si in mod sigur ne-am vazut, mai ales ca dupa ce ai iesit tu de la recoltare, am intrat eu. Rezultatul il iau pe 22 septembrie.Tu?
Mai, dar nu-mi vine sa cred ca tu ai deja un copilas de 4 ani!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosb si la multi ani pentru maine!!! Adica va sa zica...dam petrecere on-line pe subiectul nostru ca sa-l sarbatorim pe micut!!!!!
Andra-21 saptamani
P.S. Adriana, da-ne si noua te rugam telefonul clinicii la care te-ai programat pentru echo de morfologie fetala!!!!!!!!!!!!
Andruska spune:
Tot pe 22 septembrie m-a chemat. Poate ne intalnim. Tu la ce ora vii ?
Adriana, mergi vineri la Baby Expo ? Sau mai merge cineva ?
Maine cu siguranta vom sarbatori pe net aniversarea fiului meu CEL MARE, Andrei Teodor. Mergem diseara sa ii cumparam o masina cu "teocomanda"
Va pupicesc pe toate si o seara cat mai placuta,
Andra 20 sapt cu Matei si Andrei (4 ani maine)
ad_risnov spune:
Fetelor dragelor,
Am stat azi ca pe jar pt. ca n-am putut intra pe net la servici, asa ca acasa m-am napustit asupra calculatorului. Acum deja ma simt mai biiiiiiiiiiine !!!
Asa ca vineri ne vedem!!! Abia astept. O sa vina cu mine si Alina Constantin (de la Viitoare mamici cu probleme - ea este nashica lui bb). In functie de voi putem stabili o ora. Eu scap de la servici la ora 15.00. Va trimit pe PM si nr. meu de telefon.
Sa nu uit nr. de telefon de la cabinetul dr. POP: 3352730. O sa va raspunda o secretara a clinicii si tr. sa-i spuneti ca sunati pt. dr. Pop, pt. ecografie gravidutza. Imi pare rau ca nu vi l-am dat mai demult pt. ca programarile se fac cu mult timp inainte (chiar 2 luni). Eu ma duc pe 8 oct., adica la 5 luni. Stiu ca este bine sa te mai programezi o data inainte de nastere pt. ca spune f. sigur greutatea lui bb si pozitia in burtica. Eu ma voi mai programa cred pt. jumatatea lui ianuarie (DPN 10 feb.).
Stiu ca se mai pot face astfel de ecografii si la Centrul Medical Unirea si la Medicover. Poate acolo nu este asa de aglomerat.
Andruska, nu am facut liceul in Bucuresti pt. ca eu sunt din Campulung Muscel!!! Aici am facut doar faculatea.
Si bb al meu a inceput fotbalul. Aseara a jucat o repriza de o ora. Acum se simte si la mana. Sotul meu este in culmea fericirii. Burtica a inceput sa-mi creasca si sunt taaaaare fericita. Ma mandresc cu ea in toate partile. Am inceput sa port si bluzite mulate .
Astept sa stabilim intalnirea de vineri dupa-amiaza .
Va pupic si va urez toate cele bune!
Adrianain 19 saptamani
Lidia spune:
Mai, taare ma bucur pentru voi ca sunteti bine... si eu ma intrebam ce-i cu Helen, mai ales ca ceva timp in urma zicea de sangerari... chiar n-are nimeni coordonatele ei, sa afle ceva?
In alta ordine de idei, eu merg saptamanal sa controlez lungimea colului... ieri era 2.9 cm, unde saptamana trecuta a fost 2.7 cm. M-am linistit putin in privinta asta, mai ales ca am inceput sa iau Gynipral, trimis la indicatia unui medic din ro (ca asta de aici nu vrea sa-mi dea nimic si eu cred ca fac contractii numai gandindu-ma ca as putea avea contractii.... nu stiu daca ma intelegeti!).
Burtica... ce burtica, mai, ca incepe sa arate ca un burtoi.... creste. SImpatic e barbatu-meu care se uita la mine in fiecare zi si se minuneaza cat a crescut... si mai simpatic este fiu-meu cand ma gadila si ma pupa pe burta... aseara i-a tras frate-sau/sora-sa un sut! Ca de mishunat, mishuna locatarul burticii/burotiului...mama-mama!
In rest.... la servici (unde stau pe scaun de simt cum se lateste...) si acasa nu fac nimic! Saracu' barbatu-meu e fata in casa: spala, calca, gateste, pune masa, strange masa, spala vase.... mi-e mila de el!
Ma gandeam ieri: fiu-meu (cat timp era in burtica/burtoi) era foarte activ seara. Dupa ce s-a nascut, de la 6 saptamani dormea de la 22:30 la 6:30 neintors. De data aceasta, bebe este foarte activ in timpul zilei... oare cat timp voi avea nopti albe dupa ce se naste? parca ma vad si la un an alaptandu-l noaptea....
cam atat... v-am ametit, sunt cam incoerenta
pupici la burtoaie... hehe..... cica burtici!
PS: eu port intr-o veselie o fusta neagra super mulata pe burta (si pe fund... care e cam .... cat Canada!) si tricouri/bluze care sa nu acopere burta!
PPS: atzi vazut Mitzi mic la pagina mea personala?
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - aproape 20 saptamani
ad_risnov spune:
LA MULTI ANI pentru Andrei !!!
Sa creasca mare si sanatos, sa fie norocos si destept.
Va urez (la toti 4) tot binele din lume si sa va bucurati de flacaii vostri!!
Adrianain 19 saptamani
Andra28 spune:
Andruska,
Sa-ti traiasca baiatul, sa se faca mare si sa fie sanatos. Si mai mult decat orice.... sa-si iubeasca fratiorul care acum nu e prezent " la suprafata" , dar la urmatoarea aniversare....vedeti voi!!!!
La multi ani pentru Andrei!!!!!!
Andra28 spune:
Ah, uitam!!!
Andruska, nu stiu exact la ce ora merg luni dupa rezultate fiindca voi trage o fuga din timpul serviciului si asta cand prind un pic de timp liber. Oricum, daca o sa stiu sigur, tionem legatura ca mi-ar placea sa ne intalnim. As fi vrut si eu sa merg cu voi la Baby expo, dar mi-am programat o intalnire cu o prietena pe care nu pot sa o aman.
In rest, noi suntem bine, ne zbenguim. Aseara am mancat niste ciocolata si dupa aceea...sa fi vazut voi zbenguiala la mine in burtica!!!!!!
Lidia, suntem si noi constiente ca burtica devine burtoi pe zi ce trece, dar ne place sa o alintam desi ea nu mai incape in nici o haina normala. Si mie imi place sa port haine mulate ca sa ma pot mandri cu burtica.
Va pupicesc si astept vesti de la voi,
Andra-in 22 de saptamani
Misilicu spune:
Buna la toate mamicile! Eu va cistesc zilnic, dar de felul meu sunt o mare puturoasa cand e vorba de scris. Cand citesc ca vreti sa va intalniti ma apuca plansul pentru ca mi-s cam singura pe aici si ne intalnim destul de rar cu alti romani.
Fetele am si eu o problemuta. Peste o luna vin in Ro si nu prea stiu cum sa-mi gasesc medic ginecolog. Cu fetita l-am avut de Dr. Peltecu de la Filantropia, dar dansul a ajuns director de spital si e foarte ocupat plus ca are si cabinetul particular, deci nu cred ca am sanse sa ma primeasca. Alt medic eu nu cunosc si imi inchipui ca va fi destul de dificil sa-mi gasesc doctor, mai ales ca nu m-au supravegheat din primele luni si ma pot refuza destul de multi pe motiv ca au foarte multe paciente.
Ma gandesc cu groaza ca o sa ajung in Ro si nu stiu incotro s-o apuc.
Eu locuiesc langa Bucuresti, in Buftea. Avem maternitate, dar sunt niste conditii acolo... daca ai intrat odata, a doua oara nu-ti mai trebuie.
Voi ce sfat imi dati?
Pupici.
Mihaela